Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό pc με Windows xp το οποίο όταν το πατάω για να ανοίξει μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Έχω αλλάξει τη σειρά που θα κάνει boot έχω ξαναβάλει το default αλλά τίποτα. Έχετε καμιά ιδεα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις ξεχάσει κανένα στικάκι, ή CD μέσα; Βγάλε φωτό ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη με το σφάλμα. Επίσης αν μπορείς, δείξε μας πως βλέπει το bios τον δίσκο. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Είτε δεν μπορεί να βρει δίσκο (τα έχει παίξει ή δεν έχουν συνδεθεί σωστά τα καλώδια ή προβληματικό καλώδιο) είτε δεν μπορεί να βρει λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Είτε δεν μπορεί να βρει δίσκο (τα έχει παίξει ή δεν έχουν συνδεθεί σωστά τα καλώδια ή προβληματικό καλώδιο) είτε δεν μπορεί να βρει λειτουργικό. Μα οταν μπαίνω στο bios τον δίσκο τον αναγνωρίζει κανονικά! 6 ώρες πριν, snbblp είπε Μήπως έχεις ξεχάσει κανένα στικάκι, ή CD μέσα; Βγάλε φωτό ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη με το σφάλμα. Επίσης αν μπορείς, δείξε μας πως βλέπει το bios τον δίσκο. Δυστυχώς δε με αφήνει να βάλω μεγάλες εικόνες Το θέμα είναι ότι όταν μου τον πρώτο έφεραν δούλευε κανονικά και έκανε boot σαν να μην έχει γίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Χαρης Δραπανιωτης είπε Το θέμα είναι ότι όταν μου τον πρώτο έφεραν δούλευε κανονικά και έκανε boot σαν να μην έχει γίνει τίποτα τι εννοείς Έκανες - άλλαξες κάτι στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, hp8 είπε τι εννοείς Έκανες - άλλαξες κάτι στο pc? Το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να βάλω ένα σκληρό παλιό μήπως τον διαβάσω για να πάρω κατι δεδομενα που ήθελα. Μετά άνοιξε κάνα 2 φορες και από τότε μου κάνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό είναι το πρόβλημα. Βάλε το dvd των Windows και κάνε επιδιόρθωση εκκίνησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτό είναι το πρόβλημα. Βάλε το dvd των Windows και κάνε επιδιόρθωση εκκίνησης xp είναι emergency console θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κατεβάσει το Windows 8.1 και προσπαθώ να το κάνω boot από USB στικάκι αλλά δεν ανοίγει. Πάει να μπουταρει αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Χαρης Δραπανιωτης είπε Έχω κατεβάσει το Windows 8.1 και προσπαθώ να το κάνω boot από USB στικάκι αλλά δεν ανοίγει. Πάει να μπουταρει αλλά τίποτα Προσεχε μην το κάνεις χειρότερο και μετά θέλει επανεγκατάσταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1.Δοκιμασε να βγαλει και να ξαναβαλεις τα καλώδια (data & τροφοδοσιας) του σκληρου.2.Δες στο boot order εαν ειναι επιλεγμενος ο σκληρός.3,Δες εαν στο sata configuration ειναι IDE ή SATA και αλλαξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Τι έγινε, κατάφερες κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Χαρης Δραπανιωτης είπε Το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να βάλω ένα σκληρό παλιό μήπως τον διαβάσω για να πάρω κατι δεδομενα που ήθελα. Μετά άνοιξε κάνα 2 φορες και από τότε μου κάνει αυτό πια μητρικη ειναι Αφησε να τροφοδοτείτε μόνο ο δίσκος με το λειτουργικό - βαλε μια φωτο των ρυμθισμενων επιλογών boot- κανε ενα reset στο bios = (κλεισε το ρεύμα - βγάλε μπαταρια-πατα το μπουτον εκκινησης 4-5 φορες Ξαναβαλε μπαταρια - βαλε ρευμα ρυθμισε τις επιλογές boot σωσε με F10) Επανεκκίνηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα