Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τι αξίζει είναι σχετικό. Η αξία έχει να κάνει αφενός με την τιμή που το αγοράζεις καθώς και με το πόσο μπορείς να διασκεδάσεις  με αυτό.

Αν έχετε παρέα για να παίξετε το ibb & obb, shadowgrownds & guns, core & cannoli είναι fun.

Αν σας αρέσουν οι πειρατικές μάχες Tempest & Port Royale 3 can be fun (για την τιμή που το παίρνετε)

Αν σας αρέσουν τα Point & Click, Agatha Christie is a decent game.

Αν σας αρέσουν τα micromanagement / strategy games Train Valley.

Το διαμάντι που δεν ανέφερε κανείς όμως εδώ είναι το Kings of Dragon Pass, που είναι σε ιστορικό χαμηλό και έχει άπειρο replayability. Πρόκειται για ένα text-based strategy / rpg / story generator. Αν σας αρέσουν αυτά τα είδη, το παιχνίδι έχει να κάνει με ότι ελέγχεις μία clan για να τη φέρεις σε ευημερία.

Πέρα από αυτά προσωπικά αγόρασα το Hero Defense & σκεφτόμουν για το call of juarez, αλλά έχω αρκετά fps.

Συνοπτικά ένα καλό bundle με παιχνίδια από πολλά είδη. Ψωνίστε με βάση τι ταιριάζει σε εσάς.

Αξία για να σκεφτεί κάποιος είναι το Omerta, το Warhammer, το Skullgirls & το Dirt 4.

Το skullgirls πρόκειται για ένα fighting game. Χωρίς να είμαι ειδικός στο είδος, έχω ακούσει καλά λόγια από άτομα που παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Dirt 4, ένα racing popular παιχνίδι. Καλά λόγια από τους φίλους του είδους.

Το hero defense tower defense με ήρωες. Από ότι διαβάζω έχει βαρετό core gameplay loop, αλλά θέλω να δω τον μηχανισμό για να δω κατά πόσο μου αρέσει σαν ιδέα αυτό.

To warhammer είναι mobile port, αλλά από ότι διαβάζω είναι καλό και δεν έχει τα κακά των σύγχρονων mobile games.

Το omerta mixed feelings συνδιασμός RTS + x-com style combat με talents.

Προσωπικά ξεκίνησα για το 5.. ήθελα 6 και τελικά πήρα το bundle με τα 10. Καλό είναι να καταλάβουμε ότι είναι προσωπικές επιλογές και να μη λέμε τι αξίζει και τι όχι όταν έχει να κάνει με παιχνίδια. Από εκεί και πέρα να γράψω και μερικά  αρνητικά για μερικά που διάβασα.

Syberia 3 -> Κακή κάμερα, χειρισμοί.
Days of War -> Δεν έχει παίκτες

Επεξ/σία από Elatar
added more info
  • Like 8
  • Thanks 5
Δημοσ.

Για 2 παιχνίδια ξεκίνησα, κατέληξα με 10.. Ευχαριστώ τον ts αλλά και τον @Elatar για τις προτάσεις.

Έψαχνα κάτι "ελαφρύ" να σκοτώνω την ώρα μου το απόγευμα και τα Train Valley και When Ski Lifts Go Wrong που κατέβασα ήδη και δοκίμασα φαίνονται οτι πρέπει γι' αυτό που τα ήθελα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, k_dinos είπε

Αρχικά σκέφτηκα μα τι σαβούρες πάνε και παίρνουνε όλοι?

ΥΓ: τελικά πήρα και εγώ 10, σκέφτομαι να πάρω και το άλλο bundle τώρα με τα 2€

https://www.fanatical.com/en/bundle/all-stars-13-bundle 

Styx και American Fugitive ειναι πολυ καλα οπως και το ghost warrior 2.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και ηλεκτρονικά βιβλία σε pdf ή epub ή mobi.. πήρα δύο πεντάδες στην τιμή των 2.10 ευρώ συνολικά (Principles of Networking Bundle και Secure Networking Bundle) και το Syberia 3 επειδή θεωρώ το 1 και το 2 αριστουργήματα για την εποχή τους (διάβασα για τα προβλήματα, κακές κριτικές για το 3 αλλά με 1 ευρώ δεν τίθεται ζήτημα).. 

Επεξ/σία από spirostolios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...