noobogadgetakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) βαζω το srial number του λαπτοπ στο support της hp και δεν μου το βρισκει Στις 10/12/2020 στις 1:59 ΜΜ, noobogadgetakias είπε βαζω το srial number του λαπτοπ στο support της hp και δεν μου το βρισκει Παιδιά συγγνώμη αν σας έχω ζαλίσει αλλά ειλικρινά μπερδεύτηκα και εγώ..λογικά πρέπει να δω την μητρική που φοράει το συγκεκριμένο και να μπω στο σάιτ της μητρικής και όχι της hp.ειλικρινα το μόνο που θέλω είναι να το κάνω να δουλέψει και να φύγει από τα χέρια μου γιατί το χρειάζεται ο άνθρωπος Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-pavilion-g6-1000-notebook-pc-series/5046257/model/5064522 Αυτός εδώ είναι ρε παιδιά;;; Πατάω dv5-1080ev Και μου βγάζει αυτό που έχω ανεβάσει στο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Από κάτω έχει ένα ταμπελάκι. Ψάξτο με το serial number ή με το service tag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, micos000 είπε Από κάτω έχει ένα ταμπελάκι. Ψάξτο με το serial number ή με το service tag. Αυτό έκανα.το 10ψηφιο serial number δεν το έβρισκε με τίποτα...με το service tag όμως που γράφει dv5-1080ev βρήκε αυτό που έβαλα στο λινκ με την μόνη διαφορά ότι μου αναφέρει το g6-1080ev μπροστά αντί για dv5.και δεν ξέρω γιατί...είναι σωστό;;;αν ναι να κατεβάσω ότι έχει εκεί για το bios ,να το περάσω σε ένα στικάκι και να το φλασαρω.θα το είχα κάνει ήδη δηλαδή αλλά με παραξενευει αυτό το g6 που αναφέρει.αλλα λογικά αυτό θα είναι αφού το βρήκε με την μία κιόλας.το service tag απλά γράφει το μοντέλο και κάτι άλλο από κάτω.δθο νούμερα...με το νούμερο του μοντέλου το βρήκε. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αφού βγάζει άλλο μοντέλο. Αν θέλεις πάρτο πάνω σου και προχώρα στο bios update αν όχι άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Αυτό έκανα.το 10ψηφιο serial number δεν το έβρισκε με τίποτα...με το service tag όμως που γράφει dv5-1080ev βρήκε αυτό που έβαλα στο λινκ με την μόνη διαφορά ότι μου αναφέρει το g6-1080ev μπροστά αντί για dv5.και δεν ξέρω γιατί...είναι σωστό;;;αν ναι να κατεβάσω ότι έχει εκεί για το bios ,να το περάσω σε ένα στικάκι και να το φλασαρω.θα το είχα κάνει ήδη δηλαδή αλλά με παραξενευει αυτό το g6 που αναφέρει.αλλα λογικά αυτό θα είναι αφού το βρήκε με την μία κιόλας.το service tag απλά γράφει το μοντέλο και κάτι άλλο από κάτω.δθο νούμερα...με το νούμερο του μοντέλου το βρήκε. Αν κάνεις backup το υπάρχον bios του pc και το ξαναφλασάρεις, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με νέο bios. Δηλαδή θα επαναφέρει τα πεδία του dmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Case closed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα