micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχεις κανένα usb πληκτρολόγιο να το συνδέσεις για να μην παιδεύεσαι;
snbblp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Και παραμένει το ερώτημα πως σβήστηκε το SN από το DMI... Αυτό συνήθως - όμως όχι πάντα - επανέρχεται με νέο φλασάρισμα bios.
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ειλικρινά δεν ξέρω...λέει ότι δούλευε κανονικά και πως αυτό το έπαθε μετά από το κόλλημα που έφαγε όταν ξεκίνησε το φορμάτ.δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε...θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθεί τώρα με τον καινούριο δίσκο...έστω να δουλεύει. Αλλιώς υπάρχει τρόπος να ξανά περαστεί το dmi;;;είδα ένα ποστ κάπου στο ίντερνετ που πρέπει να γράψεις τα στοιχεία του λάπτοπ σε ένα χαρτί αυτά που γράφει κάτω από την μπαταρία και τα σχετικά και πως με ένα στικάκι το φτιάχνεις με το ρούφους. 27 λεπτά πριν, snbblp είπε Και παραμένει το ερώτημα πως σβήστηκε το SN από το DMI... Αυτό συνήθως - όμως όχι πάντα - επανέρχεται με νέο φλασάρισμα bios.
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ρέβαλα επάνω τον καινούργιο δίσκο τον SSD και έφτιαξα καινούργιο στικάκι με format κατευθείαν για windows 10 παρόλα αυτά Με το που ξεκίνησα τη διαδικασία του format μου έβγαλε μπλε οθόνη και μου έλεγε μετά να πατήσω enter to continue ή f8 για να μπω στο set-up.πατησα f8 και μου έχεις βγάλει 9 επιλογές... Διάλεξα αυτή που λέει enabled boot logging. προχώρησε κανονικά και μου έβγαλε πάλι το εικονίδιο που λέει ότι τα windows δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία.το αρχείο ίσως είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Με το ίδιο στικάκι εντωμεταξύ κάνω όλα τα φορμάτ...μήπως θέλει πιο ενημερωμένη έκδοση του ρούφους;;;χρησιμοποιω μια παλιά. Μήπως δεν δέχεται τα windows 10??χαζομάρες λέω;;;
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Ρέβαλα επάνω τον καινούργιο δίσκο τον SSD και έφτιαξα καινούργιο στικάκι με format κατευθείαν για windows 10 παρόλα αυτά Με το που ξεκίνησα τη διαδικασία του format μου έβγαλε μπλε οθόνη και μου έλεγε μετά να πατήσω enter to continue ή f8 για να μπω στο set-up.πατησα f8 και μου έχεις βγάλει 9 επιλογές... Διάλεξα αυτή που λέει enabled boot logging. προχώρησε κανονικά και μου έβγαλε πάλι το εικονίδιο που λέει ότι τα windows δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία.το αρχείο ίσως είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Με το ίδιο στικάκι εντωμεταξύ κάνω όλα τα φορμάτ...μήπως θέλει πιο ενημερωμένη έκδοση του ρούφους;;;χρησιμοποιω μια παλιά. Μήπως δεν δέχεται τα windows 10??χαζομάρες λέω;;; Μήπως να αλλάξεις usb στικακι;
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μήπως να αλλάξεις usb στικακι; Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αδειάσω ένα από τα στικάκια μου και να το διαμορφώσω ξανά...να δούμε...επίσης να αναφέρω πως όταν ξεκινάει το λάπτοπ πάντα αναφέρει αυτό το μύνημα στην αρχή Serial number not found.και.μου σπάει τα νεύρα ειλικρινά.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 να δοκιμασω καποιο αλλο λειτουργικο?πχ windows 7?
snbblp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχεις φλασάρει bios? Αν όχι, πρέπει να το κάνεις. Τις περισσότερες φορές επανεμφανίζεται το SN. Αν δεν επανέλθει έτσι, δες αυτό το βίντεο: Αν χρειαστεί να προγραμματίσεις DMI, θα σου χρειαστεί αυτό: https://bios-fix.com/index.php?threads/dmi-tool.10143/ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από snbblp
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, snbblp είπε Εχεις φλασάρει bios? Αν όχι, πρέπει να το κάνεις. Τις περισσότερες φορές επανεμφανίζεται το SN. Αν δεν επανέλθει έτσι, δες αυτό το βίντεο: Αν χρειαστεί να προγραμματίσεις DMI, θα σου χρειαστεί αυτό: https://bios-fix.com/index.php?threads/dmi-tool.10143/ Έφτιαξα ένα άλλο στικάκι καινούριο που είχα με τα 10ρια και δεν προχωράει καθόλου. Δεν κάνει κάτι.μαυρη οθόνη απλά και λέει τα ίδια...που έχω προαναφέρει...θα με τρελάνει αυτό το λάπτοπ.
snbblp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noobogadgetakias είπε Έφτιαξα ένα άλλο στικάκι καινούριο που είχα με τα 10ρια και δεν προχωράει καθόλου. Αλλού πονάει αυτό, κι εσύ αλλού το τρίβεις. Λύσε πρώτα το θέμα με το hardware, και μετά δοκιμάζεις λειτουργικό.
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ωπος είπε και ο snbb πριν, εινα θέμα hardware και όχι software και δείχνει motherboard fault. Αν έχει κανένα bios update δες αν μπορείς να το κάνεις. Αν δεν έχει δες την απάντηση του Patrick στο παρακάτω λινκ. https://www.ifixit.com/Answers/View/262736/Serial+number+not+found
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 για να κατεβασω και να φλασαρω απο την αρχη το bios εδω πρεπει να κατεβασω το αρχειο? Πρόγραμμα οδήγησης για HP Pavilion dv5-1080ev WinFlash v.F.21 Rev. A v.F.21 Re. A για BIOS φόρτωση δωρεάν (driverscollection.com) δεν ειναι bios update αλλα να φλασαρω ξανα το μπιος εννοω αν γινεται
snbblp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από snbblp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα