noobogadgetakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα σε ολους...εχω ενα θεματακι...εδωσα σε ενα φιλαρακι ενα usb για να κανει φορματ στα 10αρια που κατεβασα εγω απο σαιτ της microsoft..το δια ταυτα ειναι πως ξεκινησε λεει κανονικα το φορματ και οταν εκανε διαγαφη των δισκων και δημιουργια νεου τομου και μετα επλεξ τον c για να κανει την εγκατασταση κολλησε και δεν προχωρουσε με τπτ...τελος παντων μου το εφερε εμενα σημερα και προσπαθησα να το ανοιξω χωρις επιτυχια βεβαια...μολις παταω το κουμπι να ανοιξει μου πεταει ενα μηνυμα που λεει πανω αριστερα στην οθονη serial not foundκαι κατω αριστερα λεει press f9 to change boot priority.εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι αναλογο.γνωριζει κανεις τι μπορει αν φταει?γιατι δεν μπορω ουστε στο μπιος να μπω., λαπτοπ pavilion dv5-1080ev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μπουτάρεις με το usb συνδεμένο; Αν ναι, αποσύνδεσε το και επανεκκίνηση και σύνδεσε το πάλι όταν μπεις στα windows να δεις αν το βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 και με το στικακι και χωρις αυτο δεν αλλαζει κατι.παρολου που λεει να πατησω το esc για να μπω στις ρυθμισεις δεν κανει τιποτα...ουτε με f8-f9-del τιποτα... edit..ειχα εναν παλιο δισκο για πεταμα απο παλιο λαπτοπ και τον εβαλα επανω...ναι μεν βγαζει το ιδιο σφαλμα αλλα οταν παταω esc υπακουει και μπαινει σε ενα παραθυρο.. f8 boot priority f2 setup information ή κατι τετοιο..τελος παντων πατησα φ10 και μπηκε στις ρυθμισεις...με τα πολλα το αφησα μονο του του εβαλα και το στικακι επανω και εδειχνε να ξεκιναει η εγκατασταση ..τουλαχιστον ετσι δειχνει πως παει...αλλα αργει παρα μα παρα πολυ edit 2 ακυρο τελικα....το μονο που εκανε ηταν το εξης ανοιξε το πσ και πεταξε αυτο το σφαλμα που βγαζει συνεχεια...δηλαδη το serial number not found αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξεκινησε κανονικα και μπουταρε απλα ο δισκος επειδη ειχε λειτουργικο μεσα...εκανα επανεκκινηση για να μπορεσω να κανω εστω φορματ σε αυτον τον δισκο αλλα τιποτα...ξανα μπουταρισε παλι απο μονο του μετα το σφαλμα που και παλι εβγαλε για λιγα δευτερολεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά αν και κατάφερα να το κάνω να προχωρήσει σε φορμάτ μου γράφει όταν ξεκινάει η εγκατάσταση για κάποια αρχεία που λείπουν. Και τα οποία είναι κρίσιμα και δεν συνεχίζει την εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον έχει πρόβλημα το μέσο εγκατάστασης (usb). Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το συγκεκριμένο στικάκι όταν το χρησιμοποιώ για να μεταφέρω αρχεία από ένα PC στο άλλο ή και προχθές που έκανα format σε ένα άλλο laptop εντελώς τυχαία δηλαδή δεν χρειαζόταν απλά το έκανα για να δοκιμάσω κάτι δουλευε κανονικά το στικακι. Μήπως πρέπει να πειράξω τίποτα μέσα από το bios.;;αυτό το laptop είναι πάρα πολύ παλιό και το πρώτο του λειτουργικο ήταν τα windows XP από ότι βλέπω από την ταινιούλα που έχει πίσω οπότε μήπως τυχόν χρειάζεται κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις του bios.;;; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το usb με ποιον τρόπο το δημιούργησες; Αν το έκανες μέσα από το media creation tool της ms τότε μάλλον στο έκανε gpt και μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα. Κατέβασε τα windows αλλά σε μορφή iso, κατέβασε το rufus και τρέξτο, φόρτωσε του το iso και στην επιλογή που λέει GPT άλλαξε το σε MBR. Ξαναδημιούργησε το usb και δοκίμασε ξανά. Κατά τ' άλλα, το laptop είναι μια χαρά με c2d T9400 και αν του έχεις 4gb ram και έναν ssd θα είσαι μια χαρά στα 10άρια. Εκτός αν εμφανιστεί θέμα με τίποτα drivers που δεν το νομίζω. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Θα το προσπαθήσω πάλι μήπως και δεν πρόσεξα κάποια αλλαγή στο ρούφους..θα δω αν λέει mrb ...θα επιστρέψω με νεότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Αν το άφησες default θα είναι gpt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Τι δίσκο θα μου πρότεινες ;;;μέχρι 120 gb??κάναν φθηνό να βάλω γιατί είναι άλλου παιδιού το λάπτοπ και δεν παίζουν φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Τι δίσκο θα μου πρότεινες ;;;μέχρι 120 gb??κάναν φθηνό να βάλω γιατί είναι άλλου παιδιού το λάπτοπ και δεν παίζουν φράγκα. https://www.skroutz.gr/s/11825339/Kingston-A400-240GB.html το 120GB είναι πολύ οριακό και σε λίγους μήνες θα μετανιώσεις , βρες από εδώ ένα μαγαζί κοντά σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δουλεύω πολύ τους intenso high 120gb (όχι τους 128gb). Είναι πολύ αξιόπιστοι και αρκετά γρήγοροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ωραία.οππτε θεωρείται πως το μνμ που μου έβγαλε δεν ανησυχητικό όσον αφορά το serial not found που έγραφε και πως λογικά με έναν καινούριο σκληρό θα είναι κομπλέ.ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό νομίζω το βγάζει όταν είναι ενεργό το gpt και για κάποιον λόγο δεν μπορεί να διαβάσει τον αριθμό σειράς του δίσκου. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως. Στο bios έχει επιλογή για protected mode ή legacy στο boot; Α, και ο 120άρης είναι απόλυτα αρκετός για απλή χρήση και για αποθήκευση μερικών ταινιών και ίσως μερικών απλών παιχνιδιών. Αν ο φίλος είναι σαβουρομαζόχτρα και κατεβάζει την Άρτα με τα Γιάννενα και κατεβάζει ταινίες 4k και full bd iso και θέλει να ξεφορτώνει και το κινητό στο λάπτοπ τότε δεν θα του φτάσουν τα 120, ούτε και τα 250 gb. Επίσης οι ssd δεν πρέπει να είναι τιγκαρισμένοι αλλά να έχουν ένα 20% περίπου ελεύθερο χώρο οπότε ο 120άρης δεν θα πρέπει να είναι πάνω από τα 90gb γεμάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό νομίζω το βγάζει όταν είναι ενεργό το gpt και για κάποιον λόγο δεν μπορεί να διαβάσει τον αριθμό σειράς του δίσκου. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως. Στο bios έχει επιλογή για protected mode ή legacy στο boot; Α, και ο 120άρης είναι απόλυτα αρκετός για απλή χρήση και για αποθήκευση μερικών ταινιών και ίσως μερικών απλών παιχνιδιών. Αν ο φίλος είναι σαβουρομαζόχτρα και κατεβάζει την Άρτα με τα Γιάννενα και κατεβάζει ταινίες 4k και full bd iso και θέλει να ξεφορτώνει και το κινητό στο λάπτοπ τότε δεν θα του φτάσουν τα 120, ούτε και τα 250 gb. Επίσης οι ssd δεν πρέπει να είναι τιγκαρισμένοι αλλά να έχουν ένα 20% περίπου ελεύθερο χώρο οπότε ο 120άρης δεν θα πρέπει να είναι πάνω από τα 90gb γεμάτος. Το λάπτοπ πρόκειται να δουλέψει μόνο για το webex για την τηλεκπαίδευση της κόρης του και μπορεί και για καμιά αναζήτηση στο ίντερνετ. Τίποτα άλλο.οποτε νομίζω είναι κομπλέ...τώρα επειδή τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι λόγω προβλημάτων με τα κούριερ και τις μεταφορές δεν θα τον έχουμε άμεσα τον δίσκο μου είπε πως θα κοιτάξει να τον αγοράσει από Χαλκίδα όπου διαμένει και να μου τον φέρει εκείνος.ας πάρει λοιπόν ότι θέλει.εγω τον ενημέρωσα απλά ότι χρειαζόμαστε ssd για το λάπτοπ τουλαχιστον 120 γκιγκα.επισης μου βγαίνει η Παναγία όταν μπαίνω στο μπιος γιατί το βελάκι το ⬇️ δεν λειτουργεί παρά μόνο τα τρία άλλα..παρατήρησα όμως ότι το γράμμα (V) λειτουργεί και σαν το κάτω βελάκι.οποτε το βράδυ θα μπω με την ηρεμία μου πάλι να τσεκαρω αυτό που μου ανέφερες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα