Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Όπως γράφω και στον τίτλο αναζητώ ένα freeware (πάντα!) app που να κόβει τις ενοχλητικές διαφημίσεις από το YouTube. Κατέβασα μόνος μου ένα που βρήκα, το Adblock Browser, αλλά δεν είναι χρήσιμο... κόβει τη διαφήμιση αλλά πάλι πρέπει χειροκίνητα να παρέμβω για να συνεχιστεί η αναπραγωγή του εκάστοτε βίντεο. Το Adblock Plus που ήδη χρησιμοποιώ στο λάπτοπ είναι εξαιρετικό...κάτι αντίστοιχο για το κινητάκι μου, υπάρχει άραγε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους με διαβάσουν.

Δημοσ.

Blokada

Oταν ενεργοποιείς το vpn στο 80% των περιπτώσεων δεν βλέπεις διαφημίσεις στο  yt app

Τώρα αν δεν θέλεις απο browser, τοτε βαλε kiwi και ολα αυτα τα πρόσθετα που ανέφερες adblock klp, οπότε διαφημίσεις καπουτ

Δημοσ.

Νίκο, ευχαριστώ πολύ και... Πολύχρονος για χτες :) Έβαλα το kiwi, δεν πείραξα κάτι στο ήδη εγκατεστημένο Adblock Browser (το σούπερ Adblock Plus δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από το λογισμικό μου), και άνοιξα καμιά 10ριά μεγάλα (σε διάρκεια) βίντεο youtube (μέσω kiwi προφανώς)... λογικά θα μου πετούσε κάποια διαφήμιση πριν ξεκινήσει έστω κανα δυό από αυτά τα βίντεο... τελικά τα βίντεο "μπήκανε" κατευθείαν... άρα λειτουργεί :) και το Adblock Browser έχει ενσωματωθεί αυτόματα (?). το πως ενεργοποιώ το vpn που λες στην εφαρμογή του youtube...δε το ξέρω...αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε θα το χρειαστώ. Χαρίλαε, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, Καλές Γιορτές σε όλους, παιδιά!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, dexterakos75 είπε

Νίκο, ευχαριστώ πολύ και... Πολύχρονος για χτες :) Έβαλα το kiwi, δεν πείραξα κάτι στο ήδη εγκατεστημένο Adblock Browser (το σούπερ Adblock Plus δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από το λογισμικό μου), και άνοιξα καμιά 10ριά μεγάλα (σε διάρκεια) βίντεο youtube (μέσω kiwi προφανώς)... λογικά θα μου πετούσε κάποια διαφήμιση πριν ξεκινήσει έστω κανα δυό από αυτά τα βίντεο... τελικά τα βίντεο "μπήκανε" κατευθείαν... άρα λειτουργεί :) και το Adblock Browser έχει ενσωματωθεί αυτόματα (?). το πως ενεργοποιώ το vpn που λες στην εφαρμογή του youtube...δε το ξέρω...αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε θα το χρειαστώ. Χαρίλαε, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, Καλές Γιορτές σε όλους, παιδιά!!!

Επίσης, καλές γιορτές.

Όπως θα δεις στα screenshots, το adblock plus υποστηρίζεται και από το Edge και από το Samsung internet

Screenshot_20201207-231455_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20201207-231537_Edge.jpg

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, charilaos είπε

Επίσης, καλές γιορτές.

Όπως θα δεις στα screenshots, το adblock plus υποστηρίζεται και από το Edge και από το Samsung internet

Screenshot_20201207-231455_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20201207-231537_Edge.jpg

δε μου βρίσκει το adblock plus στην αναζήτηση στο google play... είναι επειδή έχω παλιό κινητό (s3 neo) και το λογισμικό δε σηκώνει περαιτέρω αναβάθμηση, άρα υπάρχει ασυμβατότητα με το πολύ καλό app.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dexterakos75 είπε

δε μου βρίσκει το adblock plus στην αναζήτηση στο google play... είναι επειδή έχω παλιό κινητό (s3 neo) και το λογισμικό δε σηκώνει περαιτέρω αναβάθμηση, άρα υπάρχει ασυμβατότητα με το πολύ καλό app.

Για το Edge, πας μέσα από το Edge:   ...->Ρυθμίσεις->Αποκλεισμός περιεχομένου

Για το Samsung internet, πας μέσα από το Samsung internet:   =->Εργ. αποκλ. διαφ. και σου βγάζει λίστα

Δημοσ.

μπα... μόνο αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων σε ιστοσελίδες (από τις ρυθμίσεις) μου βγάζει. edge...δεν έχω :)

τεσπα, Χαρίλαε, άστο...μη σε κουράζω με τη σακαράκα μου... λογικά βρέθηκε λύση με το kiwi και το blocker που είχα βάλει από πριν...δοκιμή αύριο, στο περπάτημα :)

b safe

Δημοσ.

Αν το προβλημα σου ειναι η εφαρμογη του youtube, μπορεις να βαλεις το youtube vanced που δεν εχει διαφημησεις και αλλες μπουρδες που εχει η μαμα εφαρμογη.
https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/

Αν το προβλημα σου ειναι στον browser, μπορεις να κανεις αυτο εφοσον εισαι σε android 9+. https://old.reddit.com/r/Android/comments/aa79e9/there_is_no_need_for_adblocker_on_pie_we_have/

Δεν κοβει ΟΛΕΣ τις διαφημισεις, πχ μερικες διαφημισεις σε εφαρμογες περνανε κανονικα, και ο chrome θελει αυτο το workaround για να δουλεψει σωστα, αλλα γενικα ειναι μια χαρα.
https://www.xda-developers.com/fix-dns-ad-blocker-chrome/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, dexterakos75 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Όπως γράφω και στον τίτλο αναζητώ ένα freeware (πάντα!) app που να κόβει τις ενοχλητικές διαφημίσεις από το YouTube. Κατέβασα μόνος μου ένα που βρήκα, το Adblock Browser, αλλά δεν είναι χρήσιμο... κόβει τη διαφήμιση αλλά πάλι πρέπει χειροκίνητα να παρέμβω για να συνεχιστεί η αναπραγωγή του εκάστοτε βίντεο. Το Adblock Plus που ήδη χρησιμοποιώ στο λάπτοπ είναι εξαιρετικό...κάτι αντίστοιχο για το κινητάκι μου, υπάρχει άραγε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους με διαβάσουν.

Για αρχη βγάλε οτι adblocker εχεις στο κινητο ιδικά αν το adblocker θέλει vpn για να τρέχει. Μην κατεβάζεις τα adblockers του samsung browser ουτε του firefox. Βγαλε το blockada το DNS66 και οτι χαζό blocker βρίσκεις κάνοντας search στο google. Θα κανεις κατι πολύ καλύτερο. Θα σου προσφέρει το μέγιστο Block σε spams χωρίς χαζα vpn και χωρίς battery drain. Αλλα και χωρίς να εχουν πρόσβαση σε ολο το κινητο σου. Γιατι απλα ειναι βασισμένο στο adaway που ειναι το καλύτερο blocker για τα root κινητα. Αυτο που πρέπει να κανεις ειναι πολυ απλό. Πας Ρυθμίσεις>Wifi>Περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσης>Προσωπικό DNS> και βαζεις στο προσωπικό dns το ip. dns.adguard.com Δεν νομίζω να ξαναδείς spam μετα απο αυτο. Για το youtube πολυ απλα βγαλε το κλασικό youtube και βαλε το https://vancedapp.com/ ειναι καλύτερο απο το κλασικό youtube και πλήρης παραμετροποιησιμο εχει και dark theme για oled κινητα και πολλα πράγματα extra. Αν δεν σου αρέσει κρατα το κλασικό youtube μαζι με το dns.adguard.com κόβει τα spams σε ολο το κινητό και σε καθε app.  Και για browser αν θες βαλε Opera που εχει και free vpn αλλά και πολυ καλο extra spam blocking μέσο του vpn αλλα και μέσο του app. Μην βαζεις blockers που εχουν vpn μαζι. Γιατι οι servers όλον αυτον τον vpn καταλήγουν στην Κινα... και ποιος ξέρει που αλλού αλλα και πιος βλέπει τα παντα μεσα στο κινητο σου. Αμα θες vpn πάρε κάποιο που ειναι οντος vpn και οχι κατι τέτοιο. Αλλιως με του opera εισαι υπερ καλυμμένος για vpn.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.

οκ, έβαλα τα "vanced" (σκέτο, όπως το γράφω...αλλά δεν "ανοίγει"), και "vanced kit" (αυτό είναι το αντι youtube, ίσως το "vanced" να λειτουργεί ως ασπίδα, παρασκηνιακά δλδ, και το "vanced kit" είναι ο "video player" κατα κάποιο τρόπο). αυτά τα δύο μου έβγαλε το playstore. κατέβασα και το όπερα ως browser (για τα free vpn που γράφεις, πρέπει να προβώ σε κάποια παραμετροποίηση?) και διέγραψα ότι άλλο είχα, μαζί και το youtube από το κινητό μου (βασικά δε διαγράφεται...μου το γυρίζει στην εργοστασιακή του έκδοση...κλαιν μαιν δλδ). ελπίζω να πάμε καλά :) Σ' ευχαριστώ πολύ! (πάντως και το κολπάκι με το kiwi λειτούργησε νωρίς το μεσημέρι που το δοκίμασα, απλά πάμε στο τελευταίο που μου έγραψες -το ανέφερε και ο jim τον οποίον και ευχαριστώ- για περισσότερη ασφάλεια).

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dexterakos75 είπε

οκ, έβαλα τα "vanced" (σκέτο, όπως το γράφω...αλλά δεν "ανοίγει"), και "vanced kit" (αυτό είναι το αντι youtube, ίσως το "vanced" να λειτουργεί ως ασπίδα, παρασκηνιακά δλδ, και το "vanced kit" είναι ο "video player" κατα κάποιο τρόπο). αυτά τα δύο μου έβγαλε το playstore. κατέβασα και το όπερα ως browser (για τα free vpn που γράφεις, πρέπει να προβώ σε κάποια παραμετροποίηση?) και διέγραψα ότι άλλο είχα, μαζί και το youtube από το κινητό μου (βασικά δε διαγράφεται...μου το γυρίζει στην εργοστασιακή του έκδοση...κλαιν μαιν δλδ). ελπίζω να πάμε καλά :) Σ' ευχαριστώ πολύ! (πάντως και το κολπάκι με το kiwi λειτούργησε νωρίς το μεσημέρι που το δοκίμασα, απλά πάμε στο τελευταίο που μου έγραψες -το ανέφερε και ο jim τον οποίον και ευχαριστώ- για περισσότερη ασφάλεια).

Οχι το YouTube vanced δεν είναι στο playstore καντα uninstall αυτα τα vanced. Αυτά στο playstore είναι οτι νανε vanced. Το κατεβάζεις απο το site που σου έδωσα πάνω και μόνο απο εκει. Το vpn είναι μεσα στον opera. Πας ρυθμίσεις και πας vpn. To βάζεις on και είσαι οκ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2020 στις 8:02 ΜΜ, asdfaster είπε

Οχι το YouTube vanced δεν είναι στο playstore καντα uninstall αυτα τα vanced. Αυτά στο playstore είναι οτι νανε vanced. Το κατεβάζεις απο το site που σου έδωσα πάνω και μόνο απο εκει. Το vpn είναι μεσα στον opera. Πας ρυθμίσεις και πας vpn. To βάζεις on και είσαι οκ. 

για το opera: τις επιλογές "χρήση vpn μονο σε ιδιωτικες καρτελες" & "παράκαμψη vpn για αναζητηση", τις ενεργοποιώ?

από το λινκ κατέβασα το vance manager...μόνο αυτό είναι downloadίσημο (!)... δε μου ανοίγει το αρχείο όμως (παρουσιάστηκε ενα προβλημα κατα την αναλυση του πακετου, μου βγαζει)... αρχίζω και εκνευρίζομαι (με το κινητό μου, προφανώς...)

Δημοσ.

Οπως ειπαν και αλλοι, Youtube Vanced. Μονοδρομος. Το Adblock Plus δεν ειναι ασφαλες χρονια τωρα, το Ublock Origin ειναι το μονο καλο adblocking extension. Αλλιως θα πας σε Blokada, AdGuard ή σε AdAway. Το τελευταιο χρειαζοταν μεχρι προτινος root για να λειτουργησει αλλα πλεον  παιζει και χωρις (δεν το εχω δοκιμασει χωρις root η αληθεια ειναι).

• Like 1
Δημοσ.

το κινητό μου είναι samsung galaxy s3 neo, η έκδοση του android που φοράει (και δεν παίρνει περαιτέρω αναβάθμιση) είναι η 4.4.2

με αυτές τις προδιαγραφές... λειτουργεί κάποιο από όλα τα παραπάνω που και εσύ και τα άλλα παιδιά (και σας ευχαριστώ θερμά όλους) μου προτείνετε? απότι φαίνεται όχι...τουλάχιστον όχι το youtube vanced (από το site), το οποίο και έχω περισσότερο ανάγκη. όσο για το adblock plus... δουλεύει τέλεια στο λαπτοπ αλλά τώρα με βάζεις σε σκέψεις... οκ, θα βάλω το ublock που πρότεινες (ελπίζω να "κόβει" με βαλέ όπως το adblockplus, ε?) :)

παιδιά, με έχετε υπερκαλύψει...ναστε καλά...ας κλείσει το τόπικ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...