Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. μετα απο καποιες εργασιες στον H/Y μου( ΦΟΡΜΑΤ κλπ),διαπιστωνω οτι δεν εχω ηχο...Κοιταζω τα καλωδια αλλα τα βλεπω οτι ειναι οκ...Μου βγαζει ενα  Χ κοκκινο κατω στο tray....Τι μπορει αλλο να φταιει & δεν μου δουλευει ? Θα ηθελα την βοηθεια σας. ευχαριστω...βαζω & μια φωτο του tray.

ΑΑΑΑΑΑ.jpg

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες μήπως εκκρεμεί κάποια ενημέρωση Έχω ίδιο θέμα όταν άλλαξα από 32 σε 64 bit  Η μητρική δεν έχει οδηγούς ? ποια είναι ? Δες στη διαχείριση συσκευών τι γράφει Δοκίμασε ενημέρωση προγράμματος  

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Τα παντα εχουν περαστει....Ειχα τα win 10 Home πριν & ενας φιλος μου που ασχολειται με αυτα, μου περασε το 10 Pro....& σημερα ολο το απογευμα ασχολουμαι με τον Ηχο....Αυτο το κοκκινο  Χ κατω στο tray, δεν λεει να φυγει, μου εχει σπασει τα νευρα....φωναξα πριν λιγο εναν αλλον φιλο που ασχολειται με υπολογιστες & ειναι γειτονας, το παλεψε το παληκαρι & παλι τιποτα....τι αλλο να κοιταξω ρε γμτ ?   Χωρις Ηχο ο υπολογιστης  καταλαβαινετε....Σκεπτομαι τωρα τι αλλο να κανω.....

Δημοσ.

Πες μας πρώτα ποιος υπολογιστής είναι (μητρική περισσότερο) ή αν είναι λάπτοπ πες το ακριβές μοντέλο.

Μετά πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες μήπως έχει τίποτα συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί. Αν είναι όλα οκ βρες την κάρτα ήχου και δεξί κλικ->ιδιότητες->καρτέλα λεπτομέρειες και στο pull down menu επέλεξε το αναγνωριστικό υλικού. Εκεί πάρε copy με δεξί κλικ την 3η καταχώρηση κει επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Και να σε ρωτήσω, γιατί ήθελες να πας από τα home στα pro; Σε τι νομίζεις ότι μπορεί να σε βοηθήσουν; Είσαι σε εταιρικό περιβάλλον και θέλεις να μπαίνεις σε domain ή χρειάζεσαι το group policies editor;

Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι έχεις συνδέσει κάποια ηχεία ή ακουστικά στην έξοδο (μόνο στην περίπτωση που είναι desktop).

Δημοσ.

Ειναι desktop...επιτραπεζιος υπολογιστης...οικιακος...Τα pro τα εβαλα μονο & μονο να τα γνωρισω & αν εχουν καποια διαφορα απο τα Home.Ισως να ηταν μ@@@@ια μου που τα εβαλα...τελος παντων, τωρα μπηκαν...Με τον Ηχο τι θα κανω, Σας βαζω & μια εικονα του H/Y μου.....

Εδω μπηκα,<<Μετά πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες μήπως έχει τίποτα συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί. Αν είναι όλα οκ βρες την κάρτα ήχου και δεξί κλικ->ιδιότητες->καρτέλα λεπτομέρειες και στο pull down menu επέλεξε το αναγνωριστικό υλικού. Εκεί πάρε copy με δεξί κλικ την 3η καταχώρηση κει επικόλληση σε επόμενο μήνυμα>>,αλλα δεν εγινε τιποτα......Συσκευες που δεν εχουν εγκατασταθει, δεν υπαρχουν, ολα ειναι οκ....το ψαχνω & εγω στο ιντερνετ μηπως βρω καμμια λυση...

BBBBBBBB.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητρική δεν είπες ποια είναι. Και την διαφορά των pro με τα home δεν  πρόκειται να τη δεις σε καθημερινή χρήση.

Επίσης σου είπα ότι ακόμα και αν όλα είναι οκ να πας στις ιδιότητες της κάρτας ήχου και να δώσεις το αναγνωριστικό υλικού.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε μια τρίτη φορά...

Η μητρική ποια είναι;;; Αν ανοίξεις το πλαϊνό καπάκι θα πρέπει να αναγράφεται η μάρκα και το μοντέλο κάπου στο κέντρο ή δίπλα στις μνήμες.

Κάνε μια δοκιμή να πας Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ενημέρωση και Ασφάλεια. Στο δεξί μέρος πάτα Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων και επέκτεινε το τμήμα Ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης. Αν έχει εκεί τίποτα drivers τσεκάρισε τους να τους στήσει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Καλημερα. σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.  Απο ενημερωσεις ειμαστε οκ...προαιρετικες ενημερωσεις δεν υπαρχουν. Τωρα να ανοιξω το καπακι να δω τη μητρικη δεν το κατεχω, ενας φιλος μου τα φτιαχνει....Εβγαλα ομως καποιες φωτο....μηπως βοηθησουν στο προβλημα μου....τις βαζω....

11.jpg

22.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να περάσεις αυτούς τους οδηγούς, τους βρήκα στη σελίδα της μητρικής. Υπάρχει όμως και μια περίπτωση αυτός που έκανε το format να επανέφερε το BIOS στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και η κάρτα ήχου να είναι απενεργοποιημένη. Αν το έχεις μπορείς να μπεις και να ελέγξεις. Στη σελίδα 64 του εγχειριδίου φαίνεται η σχετική επιλογή, η οποία πρέπει να είναι στο Enabled.

Επεξ/σία από BadBoy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ ευχαριστω φιλε μου, θα το κανω.εξ αλλου αυριο θα ερθει ο φιλος  που μου εκανε το Φορματ(και γνωριζει απο αυτα) & πιστευω να φτιαξει ο Ηχος...Παντως μεγαλο βασανο αν δεν εχεις φωνουλα, εγω απο χτες & σημερα ειμαι αφωνος(χαχαχα). σας ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ!

Επεξ/σία από vounisios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...