Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν επίγειο δέκτη της Crystal Audio
HD DVB-T MPEG-2/MPEG-4 RECEIVER
1.Αν ειναι να τον αντικαταστήσω ποιος ειναι ποιο καλος γενηκα
2.Το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί (είναι πολύ δεύτερη ποιότητα) και δεν βρίσκω άλλον συμβατό κοντρόλ.
Εχει δοκιμάσει κάνεις κάποια εφαρμογή για το κινητό πουνα λειτουργεί απο εκεί?
Αυτές που ειναι για τις smart tv λειτουργούν και με τον αποκωδικοποιητή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πριν μία εβδομάδα περίπου ήταν διαθέσιμο το τηλεχειριστήριο στο stock του eshop αλλά όπως βλέπω τώρα όχι. Το προϊόν είναι αυτό. Κάνε ένα τηλέφωνο μήπως και ... 

https://www.e-shop.gr/crystal-audio-easy-hd-remote-control-for-crystal-audio-dvb-t-hd-p-PER.807194

Δες και αυτό που λέει ότι είναι συμβατό με το συγκεκριμένο hd δέκτη: 

https://www.skroutz.gr/s/9535867/Συμβατό-Crystal-Audio-Micro-HD-LOR-175-LEARN-για-ψηφιακούς-δέκτες-Crystal-Audio.html

Για εφαρμογές εγώ χρησιμοποιώ για έναν opticum αλλά και τον kaon της cosmote το zaza remote (που ήταν προεγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου), αλλά δεν ξέρω για τον δικό σου αν υποστηρίζεται. Η Crystal Audio είναι Ελληνική εταιρία και δεν ξέρω κατά πόσο έχει υποστήριξη. Έχει βέβαια εκμάθηση πλήκτρων αλλά για τηλεχειριστήρια που λειτουργούν όμως.

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.

Ναι σ'ευχαριστω,  το πρωτο πρεπει να κανει αλλα θα πρεπει να δοκιμαστεί... το δευτερο ειναι για Micro HD που ειναι αλλο μοντελο.
Αποτι έμαθα η Crystal audio έκλεισε και δεν υπάρχει ουτε υποστήριξη ουτε τίποτα .. για όσους την προτιμήσαμε εχει παραμείνει ο αερας.. Στις εφαρμογες που δοκίμασα καμιά δεν αναφέρει την Crystal.. Δεν εχει ουτε κατογορια δεκτη (ειναι στις TV)

πρέπει να βρω μια εφαρμογή που να κάνει ανίχνευση IR μαλον??

Πολύς μπελάς για ενα τηλεκοντρολ λεω να αγοράσω κενουριο δεκτι. Αυτη τη φορα ποιο να προτιμήσω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...