Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά στο Poco M3 που λένε ότι έχει προβλήματα στο λογισμικό (που ίσως φτιάξει όμως αργότερα). Μιλούσα καθαρά για τον επεξεργαστή, γιατί ανέφερες τον 730G. Γιατί εκεί είναι η βάση. Πριν από αυτόν κολλάνε τα πράματα. Και ο 720 είναι καλός αλλά μέχρι εκεί. Σέρνεται σχεδόν το note 10 lite που έχω. Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα xiaomi.
Aias Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Γιατί εκεί είναι η βάση. Πριν από αυτόν κολλάνε τα πράματα. Και ο 720 είναι καλός αλλά μέχρι εκεί. Σέρνεται σχεδόν το note 10 lite που έχω. Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα xiaomi. Μαλλον εχει καποιο προβλημα το κινητο σου.Εμενα το note 10 lite πεταει και εχω κανει ολα τα update. 1
Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Aias είπε Μαλλον εχει καποιο προβλημα το κινητο σου.Εμενα το note 10 lite πεταει και εχω κανει ολα τα update. Κανένα πρόβλημα είναι ελληνικό και όλα μια χαρά. Εξαρτάται τι έχεις πιάσει ποιο πριν φίλε στο χεράκι σου.
Neural_handshake Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Κανένα πρόβλημα είναι ελληνικό και όλα μια χαρά. Εξαρτάται τι έχεις πιάσει ποιο πριν φίλε στο χεράκι σου. οτι κ αν ειχες πριν κινητο με 730g δεν σερνεται μην τρελαθουμε δλδ
Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οτι κ αν ειχες πριν κινητο με 730g δεν σερνεται μην τρελαθουμε δλδ Σε σχέση με 865 σέρνεται. Εσύ πάρε το M3 να το σπάσεις στο λεπτό, δεν θα αντέξεις. 1
ZaxasK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω μπερδεύουμε λίγο τα πράγματα, σίγουρα σε σχέση με 855,865 σέρνετε κάτι άλλο με υποδεέστερο επεξεργαστή,το poco m3 σίγουρα θα σέρνετε,δεν τίθεται θέμα γι'αυτό και δεν το συγκρίνεις και με τέτοια τηλέφωνα.Νομιζω και είναι καθαρά προσωπική άποψη ότι περίπου στα χρήματα αυτά (όχι από Amazon) μπορείς να βρείς κάτι πιο αξιόλογο και δοκιμασμένο.Για το mi note 10 lite (όπως και το mi note 10)που αναφέρθηκε σίγουρα δεν σέρνετε αλλά δεν είναι και mi10. Το καθένα είναι για την κατηγορία του.
Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ZaxasK είπε Νομίζω μπερδεύουμε λίγο τα πράγματα, σίγουρα σε σχέση με 855,865 σέρνετε κάτι άλλο με υποδεέστερο επεξεργαστή,το poco m3 σίγουρα θα σέρνετε,δεν τίθεται θέμα γι'αυτό και δεν το συγκρίνεις και με τέτοια τηλέφωνα.Νομιζω και είναι καθαρά προσωπική άποψη ότι περίπου στα χρήματα αυτά (όχι από Amazon) μπορείς να βρείς κάτι πιο αξιόλογο και δοκιμασμένο.Για το mi note 10 lite (όπως και το mi note 10)που αναφέρθηκε σίγουρα δεν σέρνετε αλλά δεν είναι και mi10. Το καθένα είναι για την κατηγορία του. Εξαρτάται τι ζητάς φίλε, αν θες να περιμένεις δευτερόλεπτο πας όπως εγώ σε 730....αν θες μηδενική καθυστέρηση πας σε 865 κλπ.
nk9 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εξαρτάται τι ζητάς φίλε, αν θες να περιμένεις δευτερόλεπτο πας όπως εγώ σε 730....αν θες μηδενική καθυστέρηση πας σε 865 κλπ. Να κάνω μια καλοπροαίρετη ερώτηση... Τι είδους χρήση κάνεις με το τηλέφωνό σου; Τι είναι αυτό που με τον x επεξεργαστή διαρκεί δευτερόλεπτα ενώ με τον ψ γίνεται ακαριαία; 1
Boubis1411 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, nk9 είπε Να κάνω μια καλοπροαίρετη ερώτηση... Τι είδους χρήση κάνεις με το τηλέφωνό σου; Τι είναι αυτό που με τον x επεξεργαστή διαρκεί δευτερόλεπτα ενώ με τον ψ γίνεται ακαριαία; Ακόμα και το μενού για τηλέφωνο να ανοίξεις διαφορετικά θα ανοίξει με τον 660 και διαφορετικά με τον 865 φίλε. Εξαρτάται αν είσαι της υπομονής και πόσο πολύ βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και γρήγορα. Εχω 15-20 εφαρμογές τώρα εγώ στο 6/64 και τρώει κολλήματα όταν πάω να γράψω εδώ. Περιμένω καμιά καλή προσφορά τα Χριστούγεννα με 865 για να το αλλάξω να ηρεμήσω γιατί θα αρχίσω χάπια. 1
Bomber_man Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Άριστο το κινητό το πήρα από προσφορά από το επίσημο κατάστημα στο Αliexpress 119 ευρώ στο black Friday και είχα τρομάξει με αυτά που διάβαζα εδώ. Βέβαια να διευκρινίσω ότι έχω και ταμπλετ και δεν παίζω παιχνίδια.
eko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Για να μην χάσουμε το νόημα, το κάθε τηλεφωνο (και γενικά προϊόν) το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό του, δεν πας να συγκρίνεις ένα Ηuyndai i10 με ενα Audi A3! Το συγκεκριμένο είναι κατά την γνώμη μου το ελάχιστο κινητό που πρέπει να ξεκινήσει κάποιος για να πάει σε νέο κινητό. Τίμιο για τα λεφτά του, αν δώσεις κάτι παραπάνω εννοείται πας σε Χ3.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Χαρίζεται archos access 70 wifi. Κ μετά μιλήστε για κολληματα 😂
stivaks72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 4:44 ΜΜ, Boubis1411 είπε Ακόμα και το μενού για τηλέφωνο να ανοίξεις διαφορετικά θα ανοίξει με τον 660 και διαφορετικά με τον 865 φίλε. Εξαρτάται αν είσαι της υπομονής και πόσο πολύ βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και γρήγορα. Εχω 15-20 εφαρμογές τώρα εγώ στο 6/64 και τρώει κολλήματα όταν πάω να γράψω εδώ. Περιμένω καμιά καλή προσφορά τα Χριστούγεννα με 865 για να το αλλάξω να ηρεμήσω γιατί θα αρχίσω χάπια. Έτσι είναι. Πάλευα με midrange, χρόνια. Έκανα μια μικρή υπέρβαση, πήρα poco f2 pro. Peace of mind. Τέλος. Είναι αυτό που λες. Οι μικρές-μικρές καθυστερήσεις σου χαλάνε την εμπειρία χρήσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις