Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Poco M3 (4GB/64GB) @ Amazon ES 139€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

61StyYQmKFL._AC_SL1001_.jpg

Γράφει για αποστολή σε 1 έως 2 μήνες, αλλά και από Κίνα να το αγοράσεις τόσο θα κάνει. Αν και στο Banggood πριν από λίγο καιρό κόστιζε 115€, για 24€ διαφορά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το Amazon. Απλά υπάρχει μόνο σε μπλε χρώμα.

https://www.amazon.es/Poco-M3-Smartphone-Pantalla-Snapdragon/dp/B08NLGJQK6

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

το ειχε βγαλει πριν 5 μερες το Bangood 108 ευρα!!!! Αποτελσμα ολοι να πραγγειλουμε θεωροντας το ΕΥΚΑΙΡΙΑ αλλα μετα απο αυτο το ποσταρισμα οι ακυρωσεις επεσαν ΒΡΟΧΗ!!!!

Δημοσ.

Σε όλα τα reviews φαίνεται ότι σέρνεται αρκετά.

Πιστεύω θα το διορθωσουν με updates, γιατί τα specs του είναι μια χαρά και δεν δικαιολογούν λαγκαρισμα, αλλά ποιος μπορεί να είναι 100% σίγουρος και να ρισκάρει;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nk9 είπε

Και γιατί θα πρέπει να θεωρούμε θέσφατο την άποψη ενός youtuber;

Καλοπροαίρετα ρωτάω...

Γιατί είναι από τους λίγους που κράζει κανονικά αρκετά προϊόντα, ενώ οι περισσότεροι μόνο εκθειάζουν. Θέσφατο λίγο υπερβολή, αλλά είναι ωραίος.

Υγ : μου έμαθες και την λέξη θέσφατο!

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nk9 είπε

Και γιατί θα πρέπει να θεωρούμε θέσφατο την άποψη ενός youtuber;

Καλοπροαίρετα ρωτάω...

Δεν ειναι θεσφατο αλλα ο σωτηρης εχει αποδειξει οτι κ ψαγμενος ειναι κ αρκετα αντικειμενικος 

αλλη μια αρνητικη αποψη ενος reviewer που μαλλον ειναι απο τους καλυτερους εκει εξω

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω και εγώ.Άκουσα την συμβουλή του κ Σωτήρη είδα και το βιντεο του παραπάνω youtuber.Γενικά διασπαρτες γνώμες δεν λένε και τα καλύτερα.Νομίζω η poco τώρα ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα ανεξάρτητη απο το brand Xiaomi είναι σε nursery στάδιο ας την δώσουμε χρόνο ίσως μελόντικα να δούμε εκπλήκτικα κινήτα.Αν τόσο πολύ θέλετε να πειστείτε και να θυσιαστητε για το καλό του συμφορουμιτών πάρτε το κάντε ενα review και ανεβάστε να το δούμε όλοι εδώ να μαζεψουμε γνώμες!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μας πει κανένας τίποτα... 

Για πρώτο τηλέφωνο δεν κσνει είναι δεδομένο αυτό για τύπους σαν εμάς. 

Για πρώτο τηλέφωνο θες από 730G και πάνω για να εισαι ήρεμος. 

Για δεύτερη συσκευή κάνει απλά για τα βασικά και μέχρι εκεί. 

Γενικα αν πέσει στα 99 ευρώ μέχρι το Πάσχα θα αξίζει με τα 1000.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rosspy είπε

τελικα ολοι μας κανουμε οτι μας λενε οι Σωτηρηδες...που αποδεικνυονται Σωτηρες

προς αποφυγη παρεξηγησεων...πραγματικα τους εμπιστευομαι κ τους 2😁

Δημοσ.

ως specs δεν ειναι κακο δεδομενης της τιμης του

απλα οπως παντα η xiaomi τα εχει σκατωσει στο optimization του miui ,στην πρωτη μεγαλη αναβαθμιση που θα παρει θα στρωσει αρκετα πιστευω ,οποτε οσοι ενδιαφερεστε μην βιαζεστε

• Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν χρειάζεται να μας πει κανένας τίποτα... 

Για πρώτο τηλέφωνο δεν κσνει είναι δεδομένο αυτό για τύπους σαν εμάς. 

Για πρώτο τηλέφωνο θες από 730G και πάνω για να εισαι ήρεμος. 

Για δεύτερη συσκευή κάνει απλά για τα βασικά και μέχρι εκεί. 

Γενικα αν πέσει στα 99 ευρώ μέχρι το Πάσχα θα αξίζει με τα 1000.

Γιατί να μην κάνει ως πρώτο τηλέφωνο; Δεν είμαστε όλοι απαιτητικοί χρήστες εδώ μέσα να παίζουμε παιχνίδια στο κινητό. Το δικό μου έχει τον Snapdragon 665 και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Μην υπερβάλλουμε. Άντε, αν μιλούσαμε για κανέναν Helio P22 να έλεγα εντάξει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Γιατί να μην κάνει ως πρώτο τηλέφωνο; Δεν είμαστε όλοι απαιτητικοί χρήστες εδώ μέσα να παίζουμε παιχνίδια στο κινητό. Το δικό μου έχει τον Snapdragon 665 και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Μην υπερβάλλουμε. Άντε, αν μιλούσαμε για κανέναν Helio P22 να έλεγα εντάξει.

Ούτε εγώ παίζω παιχνίδια όρεξη είχα να βγάλω τα μάτια μου σε αυτή την ηλικία. 

Δεν κσνει για πρώτο θσ κολλάει σαν Λουστης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ούτε εγώ παίζω παιχνίδια όρεξη είχα να βγάλω τα μάτια μου σε αυτή την ηλικία. 

Δεν κσνει για πρώτο θσ κολλάει σαν Λουστης 

Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά στο Poco M3 που λένε ότι έχει προβλήματα στο λογισμικό (που ίσως φτιάξει όμως αργότερα). Μιλούσα καθαρά για τον επεξεργαστή, γιατί ανέφερες τον 730G. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...