predator Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 to 3erw pws to sigkekrimeno thread de polikolaei se ayth th kathgoria alla de brika kalyterh.opou nomizoun oi mods oti paei kalytera as to metaferoun. basika h8ela na rwthsw ti koinothta tou insomnia pou , kata khrio logo, apoteleitai apo neara atoma ,an exei parathrhsei "problhma" (kalytera enoxlhsh) sthn ygeia ths meta apo poles wres xrhshs enos ypologisth.tou stil ponokefalo,zalada,taxipalmia k.a. isws to pio spastiko pou pa8ainw egw,kai nomizw pws ofeiletai stis apeires wres sto pc kai stin aktinobolia tis o8onis, einai oti "moudiazei" to swma mou kata kapio tropo,niw8w diladi ta e3wterika ere8ismata me xamiloteri isxi.einai sa na "koimatai to swma kai o nous na douleuei", de mporw na to ekfrasw kalytera. as milisoume loipon se ayto to thread ti problhmata exoume me thn ygeia mas kai pws mporoume na ta lisoume. basikotero mou erwthma einai:poso ka8estai sto pc xwris dialleima kai posh wra 8a sinistousate? as poume 2 wres pc kai misi wra break einai kala?
Dreamstorm Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 εμ βέβαια, σε αυτή την καρέκλα που κάθεσαι πως να μην ναρκωθείς και να μην καταλαβαίνεις τίποτα Πρόβλημα υγείας δεν έχω (ακόμα) από την χρήση υπολογιστή και μακάρι να μην έχω. Η εντατική του όμως χρήση επιφέρει ταχύτατη αύξηση στον αριθμό των τσιγάρων και του καφέ Μόνο έπειτα απο μερικά συνεχή ξενύχτια , όταν έπεφτα για ύπνο αισθανόμουν εκτός πραγματικότητας! Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει , άσε τον υπολογιστή, προσπάθησε να ελαττώσεις την χρήση του. Πάρε τη γυναίκα, άρχισε τις βολτούλες και άσε τη dsl να κατεβάζει. Όταν δεν έχεις τι να κάνεις, μην πας στον υπολογιστή. Πάρε ένα βιβλίο και διάβασε, εξεταστική έρχεται ή κάνε γυμναστική!Μάζεψε φίλους ,υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορείς να κάνεις εναλλακτικά. Εντάξει, δεν είπα να τον παρατήσεις τελείως αυτό άλλωστε δε γίνεται. Παν μέτρον άριστον, αυτό ισχύει παντού. Συνέχεια υπολογιστής , δεν είναι και τόσο καλό. Για αρχή καλά είναι
predator Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 nai exeis dikio file mou. to exw parakanei,10 wres seri kai bale einai polles. episis sti periptwsh mou o sindiasmos: kaki diatrofi (junk food),ka8istiki zwh (polls wres sto pc), tsigaro kai 3enixti mallon apodeix8ike...moiraios gia thn ygeia mou! apo dw kai mpros lew na kanw dialeimatakia kai na kopsw to gunbound (o pseyths)! :P :P
papadakn Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Meta apo polles wres sto pc, an pesw kapakia gia ypno, exw parathrhsei pws kanw anhsyxo ypno me perierga oneira enw to prwi xypnaw me bary kefali. Epishs an kanw douleia sto pc (dld poly grapsimo) tote exw ponous se plath kai karpous... Kapote thhymamai mou xan pei pws gia gia thn prwth wra pou kathesai sto pc prepei na kaneis 15mins dialleimma kai apo ekei kai meta kathe wra kai 15mins perissotero dialleima. Ddl meta thn deyterh wra thelei 30mins dialeimma kok. Twra poios to kanei ayto...
polidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Kala re PREDATOR 10 ores tin imera pos mporis kai kathese sto pc? Ego kathome peripou 1,5-2 ores kathimerina kai meta to 2oro den mporo alo ta matia mou kai to kefali mou arxeizoune. 10 ores H M A R T O N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 ego soulevo se pc oli mera....otan girnaw spiti sinexio sto pc...meta vgeno gia kanenan kafe i tpt tetio....girizo spiti...sinexizw sto pc..kai kimame..... i apogevmatini eksodos me sozei apo ta na eimai telios katestramenos xmmm tin periodo pou epeza diablo to xeri mou ekane click click mono tou ston aera.... kai tin periodo pou epeza NFSU .... trakara elafra me mia ntalika...(den exei ksana tetio racing gia mena...) genika exw pia kero na do provlimata.... alla to kathisio...ta tsigara kai to ftiniariko fagito sigoura kanoun kako stin igia mou.. :/
Linos80 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Και το ατελειωτο download κανει κακο στην υγεια... Ειδικα οταν γινεται εμμονη ιδεα... Εγω πεταγομαι στον υπνο μου να δω αν κατεβαζει....
seven77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 eimai mprosta se mia othoni oli mera..... loggo doulias kai oxi mono
predator Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Και το ατελειωτο download κανει κακο στην υγεια...Ειδικα οταν γινεται εμμονη ιδεα... Εγω πεταγομαι στον υπνο μου να δω αν κατεβαζει.... pwpw eytuxws uparxoun kai xeiroteroi apo mena! :lol: lol! :P
hawkj83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κ εγώ μία από τα ίδια εδώ... Πολλές ώρες στο pc, ανήσυχος ύπνος κ το πρωί βαρύ κεφάλι κ μερικές φορές πονοκέφαλος (όπως ειπώθηκε από τον papadakn)... Προσπαθώ να το μετριάσω τώρα και να κοιμάμαι λογικές ώρες έτσι ώστε να ξυπνάω μία λογική ώρα το πρωι κ να έχω κ όλη την ημέρα μπροστά μου (συνήθιζα να ξυπνάω 12 με 1 το μεσημέρι κ όταν είχα σχολή το πρωι να μην μπορώ να ξυπνήσω)! Ευτυχώς οι οθόνες στο σπίτι μου είναι όλες tft κ δεν έχω κάποιο prob με τα μάτια μου. Διαλείμματα δεν συνηθίζω να κάνω... kai tin periodo pou epeza NFSU .... trakara elafra me mia ntalika...(den exei ksana tetio racing gia mena...) Εγώ την περίοδο που έπαιζα NFSU τράκαρα για τα καλά με άλλο τουτού... :roll:
BLISS Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 oloi apo kati 8a pame mwre... toulaxiston as pame apo kati pou mas euxaristei 8) mia zwh thn exOme! pou elege kai o makariths o xorn :roll:
marios1957 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα(πριν χρόνια...),ότι όταν κάθομαι σ ε ρ ί πάνω από 20' πίσω από μία οθόνη,χαλάει το κέντρο ισσοροπίας μου(εδρεύει κάπου στην ευσταχιανή σάλπιγγα...). Πονοκέφαλοι,σβερκοπιασίματα,άσχημη διάθεση,γενικά αλληλομπινελικώματα με τους συνεργάτες.... Κύριοι,έχω να αναφέρω,διορθώθηκαν όλα.Πως;Με σύντομα,κοφτά διαλείματα,αρκετών δευτερολέπτων,όποτε νομίσω ότι χρειαστεί. Κάθομαι πίσω από μιά οθόνη,πάνω από 12h καθημερινά.Γεμάτο οχτάωρο για το ψωμάκι μου και τα ρέστα για το χαβαλέ μου. Α,αν κάποιος είναι αναγκασμένος τελικά να υποστεί πολύωρο τετ-α-τετ με την οθόνη του,ας το παίξει και λίγο "σπαστικός",δηλαδή περιττές κινήσεις,άπλωμα και τέντωμα όλων των άκρων,δεν πειράζει,έχουμε που έχουμε βγάλει το όνομα,ας το δείξουμε κιόλας.lol
Youli Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Έχω αρχίσει και γελάω απο τώρα για το πως θα αντιδράσετε μόλις δείτε τις ώρες που είμαι μπροστά απο το pc... Εγώ κάθομαι γύρω στις 14-16 ώρες τη μέρα, συνήθως με αρκετά διαλείμματα, κυρίως για φαγητό και περπάτημα (αν δεν περπατούσα και λίγο... ). Τώρα δεν εχω κάποιο πρόβλημα υγείας, εκτός απο κάτι πονοκεφάλους, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Παλιότερα όμως, είχα μεγάλο πρόβλημα στον αυχένα και την πλάτη και χρειάστηκε να κάνω φυσιοθεραπείες για να μου περάσει. Κατα τ' άλλα καλά... όπως λέει και ο BLISS όλοι απο κάτι θα πάμε...τουλάχιστον να το γουστάρουμε
cronos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Η μοναδική φορά που ένιωσα ζαλάδα μπροστά στο PC ήταν όταν δοκίμασα να παίξω πριν πολλά χρόνια το DOOM. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσεται το παιχνίδι μου δημιουργούσε έντονο συναίσθημα δυσφορίας με ζαλάδα και ιδρώτα. Από τότε φυσικά δεν έχω ξαναπαίξει ανάλογα παιχνίδια. Τώρα όσον αφορά τις ώρες που είμαι μπροστά από τον υπολογιστή, αυτές είναι πάρα πολλές. Και όχι μόνο περνάω πολλές ώρες μπροστά σε μιά οθόνη, αλλά αλλάζω 3 PC την ημέρα. Ένα στο σπίτι (όπου έχω σχετικές ανέσεις), ένα στο πανεπιστήμιο (μπροστά από μιά οθόνη-σαράβαλο η οποία θολώνει μετά από 10 λεπτά χρήσης και προσπαθώ με κόπο να βγάλω τί λέει) και ένα στο γραφείο (μπροστά σε μιά 19' οθόνη). Στο γραφείο μάλιστα όπου μπορεί να περάσω και 5 ώρες χωρίς να σηκωθώ είναι μαρτύριο. Αυτό που λέει ο marios είναι γεγονός. Θα πρέπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να σηκωνόμαστε από τη θέση και να κάνουμε μερικά μέτρα περπάτημα.
mjmj Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Έχω αρχίσει και γελάω απο τώρα για το πως θα αντιδράσετε μόλις δείτε τις ώρες που είμαι μπροστά απο το pc... Εγώ κάθομαι γύρω στις 14-16 ώρες τη μέρα, συνήθως με αρκετά διαλείμματα, κυρίως για φαγητό και περπάτημα (αν δεν περπατούσα και λίγο... ). Τώρα δεν εχω κάποιο πρόβλημα υγείας, εκτός απο κάτι πονοκεφάλους, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Παλιότερα όμως, είχα μεγάλο πρόβλημα στον αυχένα και την πλάτη και χρειάστηκε να κάνω φυσιοθεραπείες για να μου περάσει. Κατα τ' άλλα καλά... όπως λέει και ο BLISS όλοι απο κάτι θα πάμε...τουλάχιστον να το γουστάρουμε Πλεον προσεχεις πως καθεσαι μπροστα στο pc και δεν εχεις προβληματα? Τι θα μας συμβουλευες απο την οχι και τοσο ευχαριστη εμπειρια σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.