RPDrummer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Πωλείται με έκπτωση 46% το πληκτρολόγιο του τίτλου, από το e-shop στα 95€ από 174.90€ με δωρεάν μεταφορικά. https://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-masterkeys-pro-l-rgb-p-PER.643506 Είναι η έκδοση με Cherry MX Brown διακόπτες. Σκρουτζ: ένα μόνο κατάστημα το έχει διαθέσιμο: https://www.skroutz.gr/s/22796729/CoolerMaster-MasterKeys-Pro-L-RGB-Cherry-MX-Brown.html?from=sku_spec_variations Στο best price δεν υπάρχει. Για σύγκριση τιμών: https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/3047.html?q=MASTERKEYS+PRO+L+RGB Για όποιον δεν πρόλαβε την προσφορά του MK750 στα 114 € από Κωτσόβολο, νομίζω αυτή είναι μια καλή επιλογή. Το αγόρασα και έχω γράψει και κριτική στο σκρουτζ για όποιον ενδιαφέρεται.
PurpleNinja Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Τι εννοείς; hot swappable λέγονται τα μηχανικά πληκτρολόγια που η πλακέτα (pcb) που είναι πάνω πλήκτρα βγαίνουν και βάζεις άλλα χωρίς να πρέπει να τα συγκολλήσεις από κάτω. Στην προκείμενή περίπτωση εδώ δεν βγαίνουν είναι συγκολλημενα, υπάρχει μεν τρόπος να τα βγάλεις και να βάλεις άλλα αλλα πρεπει αν ξέρεις να το κανεις χωρίς να κάνεις ζημιά. Αλλά θεωρώ και να ξέρεις να το κανεις, να δίνεις τόσα λεφτά δεν αξίζει. Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω μπορείς να πάρεις ένα hot swappable. Ακόμα και τα 170 που έχει αρχική πάλι το θεωρώ υπερβολικό ποσό όταν δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, ναι δεν λέω θα αντέξει στην πάροδο του χρόνου, έχει καλά cherry, απόκριση, σασί αλλά πολλά τα λεφτά δες με τα ίδια τι αντίστοιχο παίρνεις αφού πλεον το ποια έχουν γίνει τόσο εξυζητημενα τα πληκτρολόγια και πρέπει να δώσεις μια μικρή περιουσία (εάν είναι δυνατόν) 1 1
RPDrummer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Τότε για κάποιον που δε μπορεί να βάλει άλλους διακόπτες δεν κάνει το συγκεκριμένο. Εμένα αυτό που μ' αρέσει, είναι ότι τα πλήκτρα είναι χωμένα μέσα στην πλακέτα.
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν βλέπω την τιμή που λες; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από nikoskon
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nikoskon είπε Γιατί δεν βλέπω την τιμή που λες; Πριν από 5 λεπτά η τιμή ήταν αυτή του τίτλου την άλλαξαν λογικά.
PurpleNinja Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Τότε για κάποιον που δε μπορεί να βάλει άλλους διακόπτες δεν κάνει το συγκεκριμένο. Εμένα αυτό που μ' αρέσει, είναι ότι τα πλήκτρα είναι χωμένα μέσα στην πλακέτα. Τι εννοείς χωμένα? Γιατί όλα έτσι είναι, Εάν εννοείς τα keycaps έτσι είναι όλα, εκτός από τα low profile που ανάλογα το case του πληκτρολογίου φαίνονται πιο μέσα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από PurpleNinja
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα