nikolaoue37 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα Macbook air 13 (early 2014) 1.4GHz, Dual core Intel core i5, 4 GB 1600 MHz DDR3. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση λογισμικού από Catalina σε Big Sur και έχω διαπιστώσει τα παρακάτω προβλήματα: 1. όταν κλείνω στο καπάκι του mac για να μπει σε sleep mode έχω παρατηρήσει ότι συνεχίζει τα αδειάζει η μπαταρία. Αυτό γιατί το έχω κλείσει με μπαταρία 100% και την επόμενη μέρα που το ανοίγω η μπαταρία έχει πέσει στο 60%. Αυτό δεν γινόταν πριν με τις παλαιότερες εκδόσεις. 2. Κατά την λειτουργία του μηχανήματος έχω παρατηρήσει ότι η πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Ενώ με παλαιότερες εκδόσεις η μπαταρία έπεφτε σε 4-5 ώρες με internet browsing τώρα με το Big Sur πέφτει σε 1 και 1 και μισή πάλι με internet browsing. 3. Τέλος βλέπω τα ανεμιστηράκια (όχι συχνά) να λειτουργούν για πολύ ώρα χωρίς λόγο. Τα έχετε δει εσείς τα παραπάνω θέματα? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ειδικά για το πρώτο θέμα με το sleep mode που είναι πολύ εκνευριστικό και αναγκάζομαι κάθε μέρα να κάνω shutdown. Ευχαριστώ Μανώλης
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εχει θέματα η πρώτη version του Big Sur αλλά και πότε δεν είχε θέματα η πρώτη version λειτουργικού της apple. Πάντα στρώνει από την .3 version και μετά.
TsibasR21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση λογισμικού. Με το που την κατέβασα και κατά την επανεκκίνηση μου εμφανίζει τις κάτω εικόνες και δεν μπορώ να κάνω καμιά κίνηση . Είχε καποιος το ίδιο πρόβλημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα