neosstoforum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 https://www.banggood.com/Bmax-B2-Plus-Mini-PC-Intel-Celeron-J4115-8GB-DDR4-128GB-SSD-with-Two-Channel-Speaker-Intel-9th-Gen-UHD-Graphics-600-Quad-Core-1_8GHz-to-2_5GHz-BT5_0-HDMI-Type-C-Win10-WiFI-p-1627048.html Αυτή τη φορά αποστέλλεται από την Τσεχία και το κουπόνι είναι BGB2PCZ. Σχόλια μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. 4
KinigosPsixon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 ερώτηση 4k είδα οτι παίζει τελικά αν και αναφέρουν κολλήματα . Virtulization ξερει κανείς αν υποστηρίζει για να το έχω να τρέχει ενα Home Assistant να μην παίρνω έξτρα Raspberry ?
marios32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε ερώτηση 4k είδα οτι παίζει τελικά αν και αναφέρουν κολλήματα . Virtulization ξερει κανείς αν υποστηρίζει για να το έχω να τρέχει ενα Home Assistant να μην παίρνω έξτρα Raspberry ? Υποστηρίζει. Και 4Κ παίζει κανονικά. * Έχω το Bmax B2 Plus (Σε δουλειά σέρβερ μεν, αλλά δοκίμασα και 4Κ playback) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από marios32
jgeorgiou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε αν και αναφέρουν κολλήματα που το είδες? Έχουν πολύ καλή φήμη στο 4K decoding και μάλιστα το κάνουν με χαμηλό load. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou
imvrios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε ερώτηση 4k είδα οτι παίζει τελικά αν και αναφέρουν κολλήματα . Virtulization ξερει κανείς αν υποστηρίζει για να το έχω να τρέχει ενα Home Assistant να μην παίρνω έξτρα Raspberry ? Αφού ασχολείσαι με τέτοια πράγματα, θα σου ήταν εύκολο να βρεις τον επεξεργαστή στο site της Intel και να δεις αν υποστηρίζει. Τον J4115 δεν τον έχει στο site της αλλά έχει τον J4105 για τον οποίο λέει ότι υποστηρίζει κανονικά και VT-x και VT-d και EPT instructions. Οπότε και αυτός. Όμως δε ξέρω σε ποιο βαθμό θα το επιβαρύνει να τρέχει συνέχεια ένα virtual box, ώστε να μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο άνετα. Γιατί π.χ. 4Κ playback μπορεί να υποστηρίζει άλλα άμα πας να δεις ταινία στη συνδεδεμένη 4k τηλεόραση σου ενώ τρέχει και το virtual box μπορεί να έχεις θέματα. Και να σου κάνει τρελά και το home assistant όχι μόνο οι άλλες εφαρμογές. Προσωπικά αν ήθελα να χρησιμοποιώ το μηχάνημα και σαν server και σαν PC θα πήγαινα σε κάτι ισχυρότερο. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από imvrios 1
s2117 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίος ts! Σε σχέση με το Chuwi CoreBox i5-5257U / 8GB / 256GB /Iris Graphics 6100 που έχει περίπου 200 € από amazon (sold by CHUWI βέβαια, οπότε δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι το support εξισώνεται με του banggood) , αξίζουν πιστεύετε τα επιπλέον 50 € ? EDIT: άλλα specs λέει ο τίτλος, άλλα specs γράφει από κάτω . Δεν ξέρω τι ισχύει Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από s2117
IPC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Βάζω τον κωδικό και δεν το δέχεται. Μου λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 10 φορες.Ξέρει κανείς άλλο κωδικό ή τι πρέπει να κάνω για να το δεχτει?
neosstoforum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, IPC είπε Βάζω τον κωδικό και δεν το δέχεται. Μου λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 10 φορες.Ξέρει κανείς άλλο κωδικό ή τι πρέπει να κάνω για να το δεχτει? Δυστυχώς δεν γνώριζα ότι είναι για τόσο λίγες χρήσεις. Υπάρχει το κουπόνι BGGRB2 που μειώνει τη τιμή στα 155.22€ αλλά είναι για αποστολή από την Κίνα.
makhs5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, s2117 είπε Ωραίος ts! Σε σχέση με το Chuwi CoreBox i5-5257U / 8GB / 256GB /Iris Graphics 6100 που έχει περίπου 200 € από amazon (sold by CHUWI βέβαια, οπότε δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι το support εξισώνεται με του banggood) , αξίζουν πιστεύετε τα επιπλέον 50 € ? Εννοειτε οτι τα αξιζει 1
s2117 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εννοειτε οτι τα αξιζει Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου πεις τους λόγους κατά τη γνώμη σου; πχ πιο δυνατό / πιο αξιόπιστο / καλύτερη εγγύηση?
makhs5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, s2117 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου πεις τους λόγους κατά τη γνώμη σου; πχ πιο δυνατό / πιο αξιόπιστο / καλύτερη εγγύηση? Πιο ισχυρος επεξεργαστης, ας ειναι και παλαιοτερος, πιο ισχυρη καρτα γραφικων. Και μεγαλυτερο ssd
SeNNinhA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imvrios είπε Αφού ασχολείσαι με τέτοια πράγματα, θα σου ήταν εύκολο να βρεις τον επεξεργαστή στο site της Intel και να δεις αν υποστηρίζει. Τον J4115 δεν τον έχει στο site της αλλά έχει τον J4105 για τον οποίο λέει ότι υποστηρίζει κανονικά και VT-x και VT-d και EPT instructions. Οπότε και αυτός. Όμως δε ξέρω σε ποιο βαθμό θα το επιβαρύνει να τρέχει συνέχεια ένα virtual box, ώστε να μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο άνετα. Γιατί π.χ. 4Κ playback μπορεί να υποστηρίζει άλλα άμα πας να δεις ταινία στη συνδεδεμένη 4k τηλεόραση σου ενώ τρέχει και το virtual box μπορεί να έχεις θέματα. Και να σου κάνει τρελά και το home assistant όχι μόνο οι άλλες εφαρμογές. Προσωπικά αν ήθελα να χρησιμοποιώ το μηχάνημα και σαν server και σαν PC θα πήγαινα σε κάτι ισχυρότερο. Ο J4125 συμφωνα με το site της Intel υποστηρίζει 4K μέσω HDMI μόνο στα 30Hz. Υποστηρίζει 4Κ στα 60Hz αλλά μόνο μέσω DP κάτι που δεν υπάρχει στις συγκεκριμένες υλοποιήσεις. Οπότε και ο J4115 δεν μπορεί να είναι καλυτερος σε αυτό. https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/197305/intel-celeron-processor-j4125-4m-cache-up-to-2-70-ghz.html Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από SeNNinhA
moon1821 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μήπως γίνεται έτσι και πας στα 60Hz https://www.amazon.com/dp/B07THJGZ9Z
SeNNinhA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, moon1821 είπε Μήπως γίνεται έτσι και πας στα 60Hz https://www.amazon.com/dp/B07THJGZ9Z Μόνο εφόσον η θύρα Usb-c υποστηρίζει πρωτόκολλο Thunderbold όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις