Fabrika Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα.την τελευταια βδομαδα εχω το εξης προβλημα (υπολογιστης δεκαετιας desktop αλλα παει μια χαρα κατα τα αλλα) οταν παταω το power on η οθονη αναβει για μισο σεκ μετα σβηνει μετα αναβει για μισο σεκ μετα σβηνει κλπ κλπ. η παραδοξη λυση π εχω βρει ειναι να τον κλεινω,να αφαιρω την καρτα γραφικων απο τη μητρικη και να την ξανασυνδεω.το πιο παραδοξο ειναι οτι φτιαχνει οταν το κανω αυτο..δυο φορες...δλδ την πρωτη φορα π θα την ξαναβαλω συνεχιζει να το κανει. αν τον κλεισω και τον ανοιξω επιτοπου αφου εχει φτιαξει,ανοιγει κανονικα.αν το κανω την επομενη μερα αναβοσβηνει.επισης αν κλεισω την οθονη ενω ειναι ανοιχτο το πσ και την ξανανοιξω μετα απο καμια ωρα αναβοσβηνει και θελει παλι τα ιδια. καποια ιδεα?
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fabrika είπε καποια ιδεα? Δοκιμάστε το PC και σε άλλη οθόνη. 1
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fabrika είπε Καλησπερα.την τελευταια βδομαδα εχω το εξης προβλημα (υπολογιστης δεκαετιας desktop αλλα παει μια χαρα κατα τα αλλα) οταν παταω το power on η οθονη αναβει για μισο σεκ μετα σβηνει μετα αναβει για μισο σεκ μετα σβηνει κλπ κλπ. η παραδοξη λυση π εχω βρει ειναι να τον κλεινω,να αφαιρω την καρτα γραφικων απο τη μητρικη και να την ξανασυνδεω.το πιο παραδοξο ειναι οτι φτιαχνει οταν το κανω αυτο..δυο φορες...δλδ την πρωτη φορα π θα την ξαναβαλω συνεχιζει να το κανει. αν τον κλεισω και τον ανοιξω επιτοπου αφου εχει φτιαξει,ανοιγει κανονικα.αν το κανω την επομενη μερα αναβοσβηνει.επισης αν κλεισω την οθονη ενω ειναι ανοιχτο το πσ και την ξανανοιξω μετα απο καμια ωρα αναβοσβηνει και θελει παλι τα ιδια. καποια ιδεα? Μου έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πριν 4 χρόνια, οθόνη 10ετίας και έκανα τα ίδια με σένα για να την κάνω να λειτουργήσει, μέχρι που μια μέρα αναβόσβηνε συνέχεια και δεν ξανά άναψε ποτέ. Άλλαξα πυκνωτές και όλα οκ.. Η οθόνη μέχρι σήμερα λειτουργεί στο pc του σαλονιού χωρίς πρόβλημα 😛 Τώρα αν έχει κάτι άλλο η δικιά σου, δεν μπορώ να το γνωρίζω δυστυχώς. 1
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μπορεί να είναι τα εξής με την σειρά που θα τα εψαχνα: 1.Προβληματικη κάρτα γραφικών,2.Προβληματικο τροφοδοτικο υπολογιστη, 3Α.προβληματικο τροφοδοτικο οθονης ή 3Β προβλημα πλακετας οθονης και 4 προβλημα μητρικής
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εφόσον η οθόνη αναβοσβήνει. Ψάχνουμε την οθόνη. Σύνδεσε στο pc άλλη οθόνη ή την "προβληματική" οθόνη σε άλλο pc. Αν δεν μπορείς πρόχειρα να κάνεις κάτι από τα δύο και η cpu έχει γραφικά τότε σύνδεσε εκεί την οθόνη και βγάλει την έξτρα κάρτα γραφικών.
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στεγνοί πυκνωτές εξόδου στο τροφοδοτικό της οθόνης. Αλλάξέ τους όλους, 10€ θα σου στοιχίσουν. 2
afm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, Crybal είπε Μπορεί να είναι τα εξής με την σειρά που θα τα εψαχνα: 1.Προβληματικη κάρτα γραφικών,2.Προβληματικο τροφοδοτικο υπολογιστη, 3Α.προβληματικο τροφοδοτικο οθονης ή 3Β προβλημα πλακετας οθονης και 4 προβλημα μητρικής Τα ρέστα μου στο 3Α 1
Fabrika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.η οθονη ωστοσο αν τη συνδεσω στο τβ μποξ ειναι οκ. επισης μπορει καποιος να εξηγησει τη λογικη με την επανασυνδεση της καρτας γραφικων?η συμβαινει κατι αλλο κ απλα τυχαινει?
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Αν θελεις βγαλε την καρτα γραφικών και καθαρισε τις επαφες της με βαμβακι και καθαρο λευκο οινοπνευμα
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, afm είπε Τα ρέστα μου στο 3Α Δεν σε πάει το καζίνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα