Koumaki24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Με τα εξής specs pc θα τρέχει gta rp και forza horizon 4;;; Specs : CRU : Ryzen 5 3400G GPU : Vega 11 graphics (ενσωματωμένα) MOTHERBOARD : Gigabyte Aorus B450 Pro (rev.1) RAM : G.Skill Ripjaws 16GB DDR4 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) PSU : Corsair CV Series CV550 550W Full Wired 80 Plus Bronze HDD : Western Digital Blue 1TB Blue 1TB (7200rpm) CASE : Kolink Observatory Lite RGB Black Όπως είναι χωρίς να προσθέσω κάτι αν τρέχει και αν δεν τρέχει γιατί δεν θέλω να μου πείτε θα ήταν καλύτερα έτσι....... Θέλω μόνο τα απαραίτητα και ξέρω στο μέλλον ότι θα πρέπει να βάλω έναν M.2 Samsung 970 evo plus και μια καλύτερη κάρτα γραφικών!
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Koumaki24 είπε Με τα εξής specs pc θα τρέχει gta rp και forza horizon 4;;; Specs : CRU : Ryzen 5 3400G GPU : Vega 11 graphics (ενσωματωμένα) MOTHERBOARD : Gigabyte Aorus B450 Pro (rev.1) RAM : G.Skill Ripjaws 16GB DDR4 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) PSU : Corsair CV Series CV550 550W Full Wired 80 Plus Bronze HDD : Western Digital Blue 1TB Blue 1TB (7200rpm) CASE : Kolink Observatory Lite RGB Black Όπως είναι χωρίς να προσθέσω κάτι αν τρέχει και αν δεν τρέχει γιατί δεν θέλω να μου πείτε θα ήταν καλύτερα έτσι....... Θέλω μόνο τα απαραίτητα και ξέρω στο μέλλον ότι θα πρέπει να βάλω έναν M.2 Samsung 970 evo plus και μια καλύτερη κάρτα γραφικών! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και βάλε έναν ssd 120gb έξτρα για λειτουργικο μόνο και θα με θυμηθείς 1
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Koumaki24 είπε Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά ; Ναι καμία σχέση θα ειναι σαν να έχεις άλλο υπολογιστή θα ανοίγει πολύ γρήγορα
radiohead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Koumaki24 είπε Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά ; Δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει σήμερα ο 3400g. Συμπλήρωσε τη φόρμα σαν άνθρωπος να σου δώσουμε δύο τρεις προτάσεις και κάνε ότι νομίζεις μετά. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? 1 1
Koumaki24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/15724555/Transcend-110S-128GB.html Ένας τέτοις κάνει ; Θέλω με ένα pc για να κάνω μια απλή χρήση, να παίζω gta, gta rp, forza horizon 4 κτλπ. Μόνο pc χωρίς κάτι άλλο εκτός αν έχετε να μου προτείνετε και κάποια περιφεριακά όπως ποντίκι , ακουστικά με μικρόφωνο, πληκτρολόγιο όλα θέλω να είναι gaming με φώτα και το πληκτρολόγιο να είναι μηχανικό. Τα περιφεριακά όλα μαζί να κάνουν γύρο στα 60 ευρώ ! Θέλω να κάνει το pc περίπου 450 ευρώ και το κουτί να έχει ενσωματωμένα fanάκια Θεωρώ πως η μητρική είναι πολύ καλή και δεν νομίζω πως χρειάζεται αλλαγή αλλά εσείς μάλλον ξέρετε καλύτερα για να το λέτε...... Αν γίνετε και αξίζει να είναι από το ίδιο κατάστημα το προτιμώ αλλά νομίζω θα ανέβει η τιμή και αν γίνετε και συναρμολόγηση το προτιμώ αν και νομίζω ξέρω να φτιάξω αλλά υπάρχει φόβος γιατί θα είναι το πρώτο μου.... Δεν το βιάζομαι πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου...και το πιο βασικό να κάνει 450 το πολύ κι να τρέχει ''άνετα'' αν γίνετε το gta rp Όποιος θέλει να μου στέλνει προσωπικά μηνύματα μπορεί να μου στείλει ή εδώ ή στο viber (((((((((((((((((((((((6908980736)))))))))))))))))))))) 22 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει σήμερα ο 3400g. Συμπλήρωσε τη φόρμα σαν άνθρωπος να σου δώσουμε δύο τρεις προτάσεις και κάνε ότι νομίζεις μετά. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Σας απάντησα κάποια πράγματα και μου λέτε αν θέλετε κάτι άλλο.
radiohead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή είναι κακή περίοδος η καλύτερη πρόταση νομίζω είναι η παρακάτω η οποία ξεπερνάει το budget κατά 40€. Από e-shop στήνουν δωρεάν και δεν έχεις μεταφορικα πότε μπορεί να σου βγει ίδιο στα χρήματα με αυτό που σκεφτόσουν.
Koumaki24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Διαφωνώ με τις ram και το κουτί. 2 ώρες πριν, radiohead είπε Επειδή είναι κακή περίοδος η καλύτερη πρόταση νομίζω είναι η παρακάτω η οποία ξεπερνάει το budget κατά 40€. Από e-shop στήνουν δωρεάν και δεν έχεις μεταφορικα πότε μπορεί να σου βγει ίδιο στα χρήματα με αυτό που σκεφτόσουν. Είναι καλύτερη λύση; Θα δω μεγάλη διαφορά; Γιατί intel και όχι amd; Να μην κάνω απλά στο μέλλον αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών και σε έναν M.2 από το σύστημα που λέω; Ερωτήσεις κάνω για να ξέρω!
radiohead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Είναι καλύτερη λύση. Θα δεις μεγάλη διαφορά.Γιατι είναι φτηνότερο. Για να παίζεις games και να σερφαρεις δε θα κάνει διάφορα ο m2. Καλύτερη κάρτα βάλε οποτε θες απλά θα πουλήσεις στις αγγελίες την 1050ti.
Koumaki24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μια 1650 δεν θα είναι καλύτερα και ας ξεφύγει λίγο..... και ram τις g.skill ripjaws ;;;;;;;;; 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Είναι καλύτερη λύση. Θα δεις μεγάλη διαφορά.Γιατι είναι φτηνότερο. Για να παίζεις games και να σερφαρεις δε θα κάνει διάφορα ο m2. Καλύτερη κάρτα βάλε οποτε θες απλά θα πουλήσεις στις αγγελίες την 1050ti. 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Είναι καλύτερη λύση. Θα δεις μεγάλη διαφορά.Γιατι είναι φτηνότερο. Για να παίζεις games και να σερφαρεις δε θα κάνει διάφορα ο m2. Καλύτερη κάρτα βάλε οποτε θες απλά θα πουλήσεις στις αγγελίες την 1050ti. Επίσης μπορείτε να μου πείτε ΠΟΥ είναι αυτό στο e-shop για να κάνω ένα......; Έχετε να μου προτείνετε μια άλλη λύση καλύτερη ή παρόμοια ή από την πλευρά της amd ή από της intel ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Μέχρι 500 ευρώ αν γίνετε να είναι καλύτερο....
radiohead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Οι μνήμες όχι. Κάρτα αυτή αν μπορείς να ανέβεις τα υπόλοιπα ίδια. Αν βρεις μεταχειρισμένη 1060 3gb rx 570 rx 580 στο κατοσταρικο θα είσαι κομπλέ και στα 450 που θες. Η αυτή στα 190 https://www.skroutz.gr/s/21481014/Gigabyte-Radeon-RX-5500-XT-4GB-OC-GV-R55XTOC-4GD.html
Koumaki24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, radiohead είπε Οι μνήμες όχι. Κάρτα αυτή αν μπορείς να ανέβεις τα υπόλοιπα ίδια. Αν βρεις μεταχειρισμένη 1060 3gb rx 570 rx 580 στο κατοσταρικο θα είσαι κομπλέ και στα 450 που θες. Η αυτή στα 190 https://www.skroutz.gr/s/21481014/Gigabyte-Radeon-RX-5500-XT-4GB-OC-GV-R55XTOC-4GD.html Για κάποιον λόγο δεν ξέρω γιατί είμαι υπέρ της amd και δεν ξέρω.....λέω να πάω σε κανέναν 3500x με καμία 1650..............δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Παρε αυτα που σου ειπε ο radiohead ή κανε αυτο που νομιζεις. 1
WhoseTheBoss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα .. Αφού στο τέλος θα κάνετε το δικό σας γιατί ρωτάτε γνώμες, επιμένετε κ "κουράζεται" τα υπόλοιπα παιδιά χωρίς λόγο ..... 1
Billpro_9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Με ryzen 5 3600 kai gtx 1050 ti Ssd: 500gb θα παίζει rp pliz πείτε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα