Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 παράνομα κλειδιά δεν πουλάει κανένα μαγαζί σαν το goodoffer24 ή παρόμοιο παράνομο κλειδί θα αγόραζες από κανέναν ιδιώτη στο e-bay κάτι δεν διάβασες ή δεν έκανες σωστά ή δεν αγόρασες το σωστό κλειδί.
filip123go Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις και άλλαξε και τον τίτλο του θέματος. https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_install-mso_windows8-mso_2016/i-need-help-reinstalling-office-2016-product-key/7914706f-98a8-40fb-a2b7-db3c05b2bfc2 1
stlag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) από το goodoffer24 το αγόρασα και στο https://setup.office.com αφού συνδέθηκα στο Microsoft λογαριασμό μου έβαλα το cd-key και εγκατέστησα το office. μετά το format στο laptop μου ακολούθησα την ιδια διαδικασία για την επαναγκατάσταση του Office και και πλέον το cd-key από το goodoffer24 ειναι μη λειτουργικό 4 δεν γίνεται δεκτό. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από stlag
patclo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, stlag είπε το αγόρασα και στο https://setup.office.com αφού συνδέθηκα στο Microsoft λογαριασμό μου έβαλα το cd-key και εγκατέστησα το office. μετά το format στο laptop μου ακολούθησα την ιδια διαδικασία για την επαναγκατάσταση του Office Φίλε μου ένα MAK (Multiple Activation Key) από volume license μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει απενεργοποιηθεί γιατί παραβιάζει τους όρους χρήσης η πώληση του. 10.2 Product Keys An assigned product key is required for licensed use of the software. All product keys are Confidential Information of Microsoft. Notwithstanding anything to the contrary in Customer’s volume licensing agreement, Customer may not disclose product keys to third parties. Customer may not provide unsecured access to its key management service (KMS) machines over an uncontrolled network. In the event of unauthorized use or disclosure of product keys or KMS keys, Microsoft may prevent further activations, deactivate or block product keys from activation or validation, and take other appropriate action. Κλίκαρε στην σελίδα του σεταπ εκεί που λέει Install from your Microsoft account, αν ενεργοποιηθεί με το exe αρχείο office που θα σε αφήσει να κατεβάσεις (θα έχει ονομασία που μετά το Setup θα περιλαμβάνει και το κλειδί) έχει καλώς αλλιώς το κλειδί μας άφησε χρόνους.
Balantakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 10:20 ΠΜ, 1ns0mn1a είπε KMS ? οτι χειροτερο.
1ns0mn1a Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Balantakos είπε οτι χειροτερο. γιατί ?
stlag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Balantakos είπε Κλίκαρε στην σελίδα του σεταπ εκεί που λέει Install from your Microsoft account, αν ενεργοποιηθεί με το exe αρχείο office που θα σε αφήσει να κατεβάσεις (θα έχει ονομασία που μετά το Setup θα περιλαμβάνει και το κλειδί) έχει καλώς αλλιώς το κλειδί μας άφησε χρόνους. ούτε με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται, μας άφησε χρόνους μάλλον. αφού λοιπόν το goodoffer24 πουλάει κλειδιά εφαρμογών της Microsoft που ανά πάσα στιγμή μπορεί να απενεργοποιηθούν από την Microsoft προφανώς και παρανομεί.
Balantakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, stlag είπε ούτε με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται, μας άφησε χρόνους μάλλον. αφού λοιπόν το goodoffer24 πουλάει κλειδιά εφαρμογών της Microsoft που ανά πάσα στιγμή μπορεί να απενεργοποιηθούν από την Microsoft προφανώς και παρανομεί. λαθος ατομο εβαλες, δεν ειπα εγω τιποτα τετοιο.
stlag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Balantakos είπε λαθος ατομο εβαλες, δεν ειπα εγω τιποτα τετοιο. συγνώμη στο σχόλιο του μέλους patclo αναφερόταν η απάντηση μου.
patclo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, stlag είπε ούτε με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται, μας άφησε χρόνους μάλλον. αφού λοιπόν το goodoffer24 πουλάει κλειδιά εφαρμογών της Microsoft που ανά πάσα στιγμή μπορεί να απενεργοποιηθούν από την Microsoft προφανώς και παρανομεί. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τότε. Μερικές εκδόσεις που πουλάνε τα κλειδάδικα όπως η student/home δημιουργούν μια καταχώρηση στον λογαριασμό microsoft στο services and subscriptions https://account.microsoft.com/services/ και μπορείς να τις εγκαταστήσεις από εκεί χωρίς πρόβλημα αλλά η pro plus δεν το κάνει αυτό γιατί θεωρητικά είναι έκδοση που δεν μπορείς να αγοράσεις μεμονωμένα ως ιδιώτης από την microsoft. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από patclo
stlag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, patclo είπε Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τότε. Μερικές εκδόσεις που πουλάνε τα κλειδάδικα όπως η student/home δημιουργούν μια καταχώρηση στον λογαριασμό microsoft στο services and subscriptions https://account.microsoft.com/services/ και μπορείς να τις εγκαταστήσεις από εκεί χωρίς πρόβλημα αλλά η pro plus δεν το κάνει αυτό γιατί θεωρητικά είναι έκδοση που δεν μπορείς να αγοράσεις μεμονωμένα ως ιδιώτης από την microsoft. αν επικοινωνήσω με την Microsoft στο τμήμα εξυπηρέτησης υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί το κλειδί μου ή έστω αν δε γίνεται αυτό να κινηθούν εναντίον του goodoffer24 ώστε να προστατευτούν άλλοι πιθανοί αγοραστές των προγραμμάτων τους?
kormos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, stlag είπε από το goodoffer24 το αγόρασα και στο https://setup.office.com αφού συνδέθηκα στο Microsoft λογαριασμό μου έβαλα το cd-key και εγκατέστησα το office. μετά το format στο laptop μου ακολούθησα την ιδια διαδικασία για την επαναγκατάσταση του Office και και πλέον το cd-key από το goodoffer24 ειναι μη λειτουργικό 4 δεν γίνεται δεκτό. Γιατί νομίζω πως τα κλειδιά που πουλάνε είναι ΟΕΜ και όχι Retail?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα