Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας.

στις 6-12-2019 αγόρασα από το www.goodoffer24.com ένα κλειδί για το Microsoft Office 2016 Pro Plus. 

Το κλειδί λειτουργούσε κανονικά μέχρι πριν λίγες μέρες που μετά από φορμάτ στο laptop μου και επανεγκατάσταση του Office επάψε να ισχύει και δεν μπορει να γίνει ενεργοποίηση του Office. Σημειώνω ότι δεν έχει γίνει καμιά αναβάθμιση σε επίπεδο Hardware του laptop  το οποίο είναι αγορασμένο τον Νοέμβριο του 2019.την επικοινωνία μου 

Σας παραθέτω την επικοινωνία μου με το goodoffer24.com και την απάντησή τους την οποία θεωρώ προκλητική αφού πουθενά στο site τους και ποτέ με οποιοδήποτε τρόπο δεν μου έγινε γνωστό κατά την αγορά του κλειδιού ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μια εγκατάσταση του office και σε οποιαδήποτε επαναγκατάστασή του στον ίδιο υπολογιστή ακυρώνεται.

Νόμιζα ότι το site πουλούσε νόμιμα κλειδιά σε συνεργασία με την Microsoft, αλλά από ότι φαίνεται μάλλον παράνομα είναι

Ποια η γνώμη σας και αν σας έχει συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό

Hi ,
For technology reasons, our keys just support activate once , if you reinstalled  after activation , the key will be invalid,SORRY.
Maybe you need buy  a  new  key !
We can provide a discount code if you need .
Have  a nice day!

------------------ Original ------------------
From:  
Date:  Sat, Dec 5, 2020 10:45 PM
To:  "service"<[email protected]>;

Subject:  MS OFFICE 2016 PRO PLUS Product key number is invalid

Hi!

On 2019-12-06 I bought from https://www.goodoffer24.com / a CD-key

for MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

TODAY AFTER FORMΑΤ ON MY LAPTOP AND A NEW INSTALLATION OF OFFICE,

ITS ACTIVATION FAILED. PLEASE SEE THE ATTACHED IMAGES.

BECAUSE I DON'T WANT TO BELIEVE WHAT MICROSOFT SAYS

"Unfortunately, there are many malicious sellers who offer product key
numbers

that have been stolen, misappropriated or not approved by Microsoft for
sale."

PLEASE SEND ME A GENUINE KEY TO ACTIVATE THE OFFICE AGAIN OR RETURN THE
MONEY I GAVE FOR ITS PURCHASE

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Ίσως το αναφέρουν στα ψιλά γράμματα τα οποία δεν τα δίνει κανείς σημασία... 

Φιλικά πάντα, μην γράφεις με caps, ειδικά σε τέτοια email, γιατί δείχνεις να φωνάζεις. :)

• Like 2
Δημοσ.

Το αναφέρει στο (Delivery & Return) του εκάστοτε προϊόντος

2. Goodoffer24.com reserves the right to check the product key for validity within seven calendar days. If the test reveals that the product key has already been activated, Goodoffer24.com has the right to refuse payment, since the purchased service has been provided as agreed.

Προφανώς... γι` αυτό και η πολύ χαμηλή τιμή που το προσφέρουν. :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stlag είπε

Ποια η γνώμη σας και αν σας έχει συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό

Τα φθηνά κλειδιά είναι όλα άδειες που παραβιάζουν τους όρους χρήσης. Πχ δεν υπάρχει προϊόν "Microsoft Office 2016 Pro Plus" για ιδιώτες. Αυτό το κλειδί που σου έδωσαν είναι εγκατάσταση από μια volume άδεια που δόθηκε ως πακέτο αδειών σε κάποια εταιρεία - οργανισμό. Κατά συνέπεια δεν μπορείς να "αγοράσεις" τέτοια μεμονωμένη εγκατάσταση από μόνος σου και δεν συνδέεται με τον microsoft λογαριασμό σου για να ξαναεγκατασταθεί σε περίπτωση που κάνεις format. "Πουλάνε" και κάποιες άδειες που μπορούν να συνδεθούν με τον λογαριασμό σου και μπορείς να τις κάνεις πάλι εγκατάσταση πχ office home and student αλλά και αυτές τις έχουν προμηθευτεί από κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα πχ και δεν επιτρέπεται να τις μεταπωλήσουν.

Δημοσ.

Όταν αγοράζετε grey market keys να περιμένετε και τις ανάλογες συνέπειες, δε γίνεται τα μαγαζιά να πουλάνε legit άδειες με 100-200 και βάλε € και να περιμένει κάποιος πως με 5-10 ή 20€ αγοράζει το ίδιο προϊόν χωρίς να χει λάκκο η φάβα.

Προφανώς όλα αυτά τα κλειδιά παραβιάζουν τους όρους χρήσης της Microsoft, εννοείται πως δεν έχουν κανένα support απ την εταιρεία και άδειες και λογαριασμοί που βασίζονται σε τέτοια κλειδιά είναι liable για απενεργοποίηση ανά πάσα στιγμή.

Το ίδιο ισχύει και για παιχνίδια από shady κλειδάδικα, όπου εκεί η μπάλα μπορεί να πάρει μόνο το παιχνίδι ή ακόμη και ολόκληρο το λογαριασμό στο Steam.

Μπορεί να μη γίνει ποτέ τίποτα απ τα παραπάνω, αλλά το ρίσκο υπάρχει. Η παροιμία λέει το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν αγοράζεις cd key για office το κάνεις bind με τον λογαριασμό σου στην ms. Για να το ξανά χρησιμοποιήσεις πρέπει να το κάνεις unbind από την παλιά εγκατάσταση των windows και bind στην καινούργια. Είναι διαδικασία. Όσο για τα cd key των windows δουλεύουν κανονικά σε format. Έχω αγοράσει σε 3 μηχάνηματα και τα έχω κάνει φορμάτ πολλές φορές.

Τώρα για όσους λένε ότι είναι παράνομη η πώληση κλειδιών από πακέτα κλειδιών, στους όρους χρήσης των windows δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύεται η πώληση τους ξεχώρισα. Το έχω ψάξει όταν ήταν να αγοράσω τα windows. Εάν κάποιος έχει βρει το αντίστοιχο section από τους όρους χρήσης των bundle κλειδιών, πάρακαλω πολύ να μου το παραθέσει γιατί με ενδιαφέρει.

Τέλος εδώ και ένα βίντεο που εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ καλό το video!

Τα κλειδιά λοιπόν των 10€ δεν είναι παράνομα (τουλάχιστον όχι πιο παράνομα από αυτά που αγοραζεις 90€+

Όμως τελικά θα δουλέψουν σε reformat ή όχι;

Δημοσ.

to cd key των Windows 10 το οποίο αγόρασα επίσης από το www.goodoffer24.com δουλεύει κανονικά μετά το format. Μόνο με το cd Key του Office  έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση του 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stlag είπε

to cd key των Windows 10 το οποίο αγόρασα επίσης από το www.goodoffer24.com δουλεύει κανονικά μετά το format. Μόνο με το cd Key του Office  έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση του 

Σου το έγραψα και πιο πάνω,  πρέπει να κανείς unbind το κλειδί από την παλιά εγκατάσταση και bind στην καινούριοα. Αλλιώς με 1 key θα δούλευαν 500 pc.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stlag είπε

Αυτό φαίνεται να ταιριάζει με αυτά που λέει ο Κυρίτσης στο video: Το Office είναι προϊόν ενώ το λειτουργικό είναι μηχανή συλλογής προσωπικών δεδομένων. Αρα γίνεται σκόπιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Αυτό φαίνεται να ταιριάζει με αυτά που λέει ο Κυρίτσης στο video: Το Office είναι προϊόν ενώ το λειτουργικό είναι μηχανή συλλογής προσωπικών δεδομένων. Αρα γίνεται σκόπιμα.

Το cd key των windows γίνεται bind με το μηχάνημα. Το cd key του office γίνεται bind με τον λογαριασμό που έχεις στα windows. 
Όσο έχεις τα windows σε 1 pc δεν γίνεται να τα βάλεις σε άλλο. To office μπορεις να το βγάλεις απο 1 pc και να το βάλεις σε άλλο. 
Επίσης όποιος δεν γουστάρει τα windows υπάρχουν 120000 άλλα λειτουργικά, δεν τον αναγκάζει κανένας να δουλεύει στο συγκεκριμένο λειτουργικό.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

το θέμα είναι αν το goodoffer24 πουλάει νόμιμα κλειδιά για το Office  ή όχι. γιατί αν γνώριζα ότι είναι παράνομα και μετά από ένα φορματ στον υπολογιστή μου δεν θα ίσχυε το κλειδί, δε θα πλήρωνα 30 ευρω για την αγορά τους, την στιγμή που αν τα ήθελα παράνομα θα μπορουσα να τα είχα δωρεάν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stlag είπε

το θέμα είναι αν το goodoffer24 πουλάει νόμιμα κλειδιά για το Office  ή όχι. γιατί αν γνώριζα ότι είναι παράνομα και μετά από ένα φορματ στον υπολογιστή μου δεν θα ίσχυε το κλειδί, δε θα πλήρωνα 30 ευρω για την αγορά τους, την στιγμή που αν τα ήθελα παράνομα θα μπορουσα να τα είχα δωρεάν

Δεν είναι παράνομα. Δες το βίντεο πιο πάνω. Και μόνος να το ψάξεις στο ίδιο συμπέρασμα θα φτάσεις. Το ίδιο γίνεται και με τα κλειδιά που αγοράζεις από retailers. Πρεπει να τα κανεις bind στο λογαριασμό σου. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, filip123go είπε

Σου το έγραψα και πιο πάνω,  πρέπει να κανείς unbind το κλειδί από την παλιά εγκατάσταση και bind στην καινούριοα. Αλλιώς με 1 key θα δούλευαν 500 pc.

δε το έβαλα σε άλλο pc. στον ίδιο υπολογιστη τα επανεγκατέστησα με τα ιδια  windows . και πέρα από αυτό τώρα υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθουν ξανά νόμιμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...