RellikEht Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για tv στις 75" εκτός και αν λόγο χώρου δεν αξίζει κάτι τόσο μεγάλο Budget : 900+- Η μέγιστη απόσταση θα είναι 5 μέτρα από εκεί που έβγαλα την φώτο Χρήση θα είναι καθημερινή χρήση ειδήσεις/άγριες μέλισσες κτλπ.... Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι είναι netflix/προβολή ταινιών που κατέβασα Το "κουτί" που φαίνεται στον τοίχο έχει 1.8 m πλάτος Έναν προβληματισμό που έχω είναι πως η tv θα είναι πολύ μεγάλη για όταν θα κάθετε κάποιος στο τραπέζι (θα άξιζε να πάω σε κάτι μικρότερο?) Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από RellikEht
kostasbm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 η απόσταση μια χαρά είναι ,το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι το ύψος που θα μπει επειδή έχεις τη τραπεζαρία με τις καρέκλες ενδιάμεσα και 'σύ θα κάθεσαι καναπε να φανταστείς ότι το ύψος που έμπαινε να ήταν άδειος ο χώρος θα ήταν σαν να την έβαζες επάνω στη καρέκλα(κέντρο οθόνης με την ευθεία του ματιού σου)
Tenten7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 φιλε μου χωρις να ειμαι διακοσμητής θα σου προτεινα να κανεις μια μικρη χωροταξικη αλλαγη (αν αυτο γινεται) προκειμενου να μην υπαρχει κατι που να παρεμβάλλεται κατα την διαδικασια θεασης. Κατα τ αλλα δες της samsung q60t q70t q60r tu8502 kai lg m8600
RellikEht Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, kostasbm είπε η απόσταση μια χαρά είναι ,το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι το ύψος που θα μπει επειδή έχεις τη τραπεζαρία με τις καρέκλες ενδιάμεσα και 'σύ θα κάθεσαι καναπε να φανταστείς ότι το ύψος που έμπαινε να ήταν άδειος ο χώρος θα ήταν σαν να την έβαζες επάνω στη καρέκλα(κέντρο οθόνης με την ευθεία του ματιού σου) 2 ώρες πριν, Tenten7 είπε φιλε μου χωρις να ειμαι διακοσμητής θα σου προτεινα να κανεις μια μικρη χωροταξικη αλλαγη (αν αυτο γινεται) προκειμενου να μην υπαρχει κατι που να παρεμβάλλεται κατα την διαδικασια θεασης. Κατα τ αλλα δες της samsung q60t q70t q60r tu8502 kai lg m8600 Ανέκαθεν είχα την tv σχετικά ψηλά και σκέφτομαι το πλάτος του κουτιού είναι 1.8 οι 75αρες βγαίνουν στα 1.7 οπότε αφήνω 5 δεξιά/αριστερά και 5 από το πάνω μέρος του κουτιού είναι πολύ ψηλά ?
Tenten7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ειμαι ειδικος σε αυτα κ ισως να συζηταμε κ ψηλα γραμματα τωρα, αλλα νομιζω οτι η καλυτερη θεση θέασης ειναι αυτη που η τιβι βρισκεται σε ευθεια απο τα, ματια μας. Αλλα οπως σου ειπα αυτα ειναι ψηλά γραμματα. Απο την στιγμη που εχεις χωρο βαλτην οπως λες κ θα εχεις παντα την εναλλακτικη αν δεν σου κανει να της αλλαξεις θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα