Petros Electron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε ολους, Εχω το αυτο ρουτερ σε παροχο Wind. Απο default (με το firmware που εχει η Wind στο modem) to telnet ειναι κλειδωμένο. Αφου έκανα edit το romfile.cfg κατάφερα και συνδέθηκα μεσω telnet στο ρουτερ. Απο εκει και περα δεν γνωριζω πια εντολη και πως ειναι το σωστό syntax ωστε να δοκιμάσω να αλλάξω το το snr margin.Βάζω π.χ adsl configure --snr 50 για παράδειγμα αλλα βγάζει adsl - not found. Υπάρχει πληθώρα εντολών αλλά οχι κάποιο /help command για περαιτέρω εξηγήσεις. Οσο και να έψαξα στο internet δεν κατάφερα να βρω έναν οδηγο για τα σωστα CLI commands αυτου του ρουτερ. Γνωριζει καποιος την εντολη?. Σκοπος ειναι να πειραματιστώ αφού οτι και να αλλάξω με ενα reboot του router θα φυγει. Επισης γνωρίζει κανεις αν αυτο το ρουτερ μπορει να συνεργαστει με το dmt? Και αν ναι με πια εκδοσή?. Δοκίμασα με το v9 αλλά τζίφος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά.
Petros Electron Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Συνεχιζω το θεμα με μια νεα ερωτηση. Εχει δοκιμάσει κανεις να κανει update σε αυτό το router?. Το ειχα σε Wind τωρα είναι ειμαι με Vodafone. Φοράει της Wind το firmware που είναι το V3.00(ABGE.0)b7. Στο σίτε της Zyxel το τελευταίο είναι το AMG1302-T11C_3.00(ABCG.13)C0. (6859 KB 29-May-18 03:00:00). To έχει δοκιμάσει κάνεις? Είναι σταθερό? Λειτουργεί σε Vodafone ή και στις άλλες εταιρίες?. Σκέπτομαι να το δοκιμάσω αλλα δεν ξερω μήπως βγει εκτός μάχης μετά το ρουτερ και δεν εχω και άλλο να βαλω. Και της Wind δεν υπάρχει στον σερβερ, οποτε δεν θα μπορώ να το ξαναγυρίσω πισω το firmware
Petros Electron Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Τελικά το ρουτερ πουλήθηκε. Δεν αξιζει να ασχοληθεί παραπάνω κάνεις.. Thomson tg585V8 που τα κάνει ολα και συμφέρει.. 😁😎 (αν θέλουν οι mod μπορουν να σβήσουν το ποστ δεν εχει νόημα πιστεύω..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα