lionheart75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Η colourful βγάζει δυνατές υλοποιήσεις. Και η maxsun. Απλα δεν τις εχουμε τοσο πολύ ευρώπη Η Colorful όπως αναφέρω και στο νήμα είναι η πιο διαδεδομένη φίρμα της πράσινης στην Κίνα. Eγώ ήξερα τι αγόραζα απλά υπάρχουν και οι διστακτικοί, λογικό βέβαια.
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ολόκληρη Κίνα (εννοώ σε πληθυσμό) κ δεν υπάρχει ουτε ενα συγκριτικό σε youtube με fps?ο άλλος στο πρώτο βίντεο σύγκρινε με άλλες εκδόσεις ή άλλες κάρτες!! Το κουμπάκι δεν έχω ιδέα αν έχει νόημα .ελπίζω να μην εννοούν ότι με το κουμπί θα παίζει μόνιμα profile full oc και oxi ballanced.. άνοιξε ένα guru3d κ τσεκαρε Δεν ειναι εύκολο να αγοράσεις κινεζικές καρτες (galax kfa2,maxsan ,zotac,asl..).Με το ζόρι καταλήγει ο κοσμος σε evga palit(gainward) https://www.techpowerup.com/gpu-specs/colorful-igame-gtx-1660-ultra.b6830 https://videocardz.net/colorful-geforce-gtx-1660-super-6gb-igame-ultra Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από kage
zygorito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Το κουμπάκι δίνει 4% performance στη δική μου. Μια χαρά κάρτες είναι, ίσως και τοπ5 και πολύ πολύ καλύτερες απο γνωστές. Το θέμα είναι με την εγγύηση και δεν έχει νόημα πάνω απο €200 για κάρτα απο gearbest. Άμα χαλάσει την πετάς, οπότε γι αυτό καταλήγει ο κόσμος σε palit πχ
Dantε Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δε τη πετας και ομως. Προσωπικα μου ηρθε λαπτοπ και με θεμα και τους το στειλα πισω και με πληρωσαν λιγες μερες αφοτου το στειλα.και μεταφορικα δικα τους εννοειται. Το γραφω γενικα γιατι εν τελει δεν εισαι τελειως ακαλυπτος. Τωρα μετα απο ενα χρονο,σιγουρα θα ναι πιο δυσκολα τα πραγματα. 2
lionheart75 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν πετάς τίποτα. Μιλάς μαζί τους ευγενικά πάντα χωρίς μαγκιές και επιθέσεις. Τους παραθέτεις φωτογραφίες - βίντεο και ότι άλλο χρειαστεί. Όσες φορές είχα θέμα αποζημιώθηκα, είτε ολικώς είτε μερικώς ανάλογα την περίπτωση. Το Banggood είναι ακόμα το καλύτερο σε after sales support Κινέζικο κατάστημα. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με amazon αλλά ούτε και με μαγαζάκια. Όσο αφορά την κάρτα δεν φαίνεται να υστερεί πουθενά σε σχέση με τις κλασσικές γνωστές και ακριβές υλοποιήσεις. Όσο αφορά τα συγκριτικά, έχετε δει συγκριτικά π.χ Κινέζικων αυτοκινήτων ή ότι άλλο; Όχι. Όσο θα δείτε τέτοια συγκριτικά σε σχέση με τα υπόλοιπα, άλλο τόσο θα δείτε και συγκριτικά καρτών και λοιπού hardware. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75 2
zygorito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kage είπε Δεν ειναι εύκολο να αγοράσεις κινεζικές καρτες (galax kfa2,maxsan ,zotac,asl..).Με το ζόρι καταλήγει ο κοσμος σε evga palit(gainward) Αγοράζει κινεζικές ο κόσμος, πχ zotac/kfa2 από αλυσίδες/άμαζον (εγώ πήρα zotac 3060ti από αμαζον, bottom of the barrel βέβαια). igame που είναι άριστο επίπεδο ποιότητας ίσως σαν aorus δυστυχώς δεν πουλάνε. Αυτο που λέω είναι ότι για να πάρεις κάρτα απο GB/BG στην καλυτερη με 12 μήνες εγγύηση πρέπει να έχει δυνατή έκπτωση/promo για να δικαιολογεί την έλλειψη εγγύησης που σπανιότατα βάζουν και θα απέφευγα πάνω απο €200 για κάρτα εκεί γι αυτό το λόγο. Αν και έχω αγοράσει 2x1050ti igame απο GB απροβλημάτιστες 2 χρόνια. Αν πούλαγε Ευρωπαϊκό μαγαζί igame 30xx, με 2-3 χρόνια εγγύηση ανταγωνστική τιμή θα την αγόραζα πχ. Ίσως δε θέλουν να ασχοληθούν με την Ευρώπη και δεν έχουν παρουσία εδώ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από zygorito
lionheart75 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι στο νέο σπίτι της. Οι θερμοκρασίες της είναι πολύ καλές και τα fans αθόρυβα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75 7
kostas123pao Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Τον Αυγουστο που χε το banggood την Yeston RX590 με 150€ και την Yeston RX5600XT στα 250€ τις προσπέρασα... λέω τώρα βγαίνουν οι καινούργιες και θα πέσουν οι τιμές...😪 2 2
vadergr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Κάτι yeston gtx 1050 και gtx 1060 μια χαρά ήταν πάντως.
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/12/2020 στις 12:06 ΜΜ, lionheart75 είπε Kαι στο νέο σπίτι της. Οι θερμοκρασίες της είναι πολύ καλές και τα fans αθόρυβα. Καλοριζικη η καρτα,οντως εφτασε πολυ γρηγορα.Εγω παρηγγειλα τελικα σημερα 1660 super στα 239 απο Ελλαδα αλλα υλοποιηση μαλλον οτι να ναι.Οταν ερθει με το καλο,θα δω τι ψαρια πιανει. 1
GoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Καλοριζικη η καρτα,οντως εφτασε πολυ γρηγορα.Εγω παρηγγειλα τελικα σημερα 1660 super στα 239 απο Ελλαδα αλλα υλοποιηση μαλλον οτι να ναι.Οταν ερθει με το καλο,θα δω τι ψαρια πιανει. Από που αν επιτρέπεται σε τέτοια τιμή;
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Απο JMCtech αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει πλεον.Θα επεσαν βροχη οι παραγγελιες και μαλλον θα φαω κανενα ακυρο μου φαινεται.Θα παρω αυριο το πρωι ενα τηλεφωνο να ρωτησω,να μην περιμενω και αδικα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις