lionheart75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) H κάρτα γραφικών του τίτλου στα 212,82€ τελική από Τσέχικη αποθήκη του Banggood με την χρήση του κωδικού BGzcode6 και αφού ξετικάρουμε το shipping insurance και πληρώσουμε με paypal. Η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει 3 blowers, μεταλλικό backplate και led. Η colorful είναι η πιο διαδεδομένη μάρκα της πράσινης στην Κίνα. Link---> ΕΔΩ Ελλάδα η GTX 1660 η απλή ξεκινάει από 253€ χωρίς μεταφορικά, η super από τα 280€, ενώ η ταχύτερη ti από τα 313€. 1660 1660 super 1660 Ti Aκολουθεί ένα βίντεο review της Colorful iGame 1660 Ti υλοποίησης καθώς δεν βρήκα αντίστοιχο της απλής στα Αγγλικά. Φαίνεται ότι είναι τίμια κάρτα και value for money. 1. Από την στιγμή που η αγορά γίνεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη, υπάρχουν πιθανότητες παραλαβής πριν τα Χριστούγεννα με την προϋπόθεση ότι θα στείλουν γρήγορα. 2. Στις αυξητικές τάσεις των τιμών στις gpu αυτή την περίοδο, αποτελεί καλή περίπτωση για κάποιον που έψαχνε κάτι οικονομικό να τον καλύψει στο gaming μέχρι οι τιμές να καταλαγιάσουν. 3. Σε παρόμοιες τιμές κυμαίνονται οι μεταχειρισμένες 1660 super. 4. To Quidco δίνει 4,8% επιστροφή από αγορές στο Banggood. Με την αγορά θα πάρω 9,12 λίρες cashback (ήτοι ~10,10€). Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75 7 2
kostas123pao Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλή τιμή με τα σημερινά δεδομένα όπως γράφεις και συ. Την είχα βγάλει και στο telegram πριν μερικές μέρες για όποιον καίγεται για κάρτα διαφορετικά μπορεί να περιμένει να ομαλοποιηθούν οι τιμές και με αυτά τα λεφτά θα μπορεί να βρει την super αφού τόσο κόστιζαν το καλοκαίρι.
EmpYristis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μεσα στον παραλογισμό των αυξήσεων, ειδικά μετά το Black Friday κι εν όψει των Χριστουγέννων, το λες καλή προσφορά κι ας είναι κινέζικη φίρμα. Εχν ξιφύγ λέμε οι τιμές. 1
zygorito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, EmpYristis είπε Μεσα στον παραλογισμό των αυξήσεων, ειδικά μετά το Black Friday κι εν όψει των Χριστουγέννων, το λες καλή προσφορά κι ας είναι κινέζικη φίρμα. Εχν ξιφύγ λέμε οι τιμές. Aν αφήσεις την εγγύηση στην άκρη οι igame είναι οι ταχύτερες, με το κουμπί το boost 4% :p, τουλάχιστον για τις απλές υλοποιήσεις. 2 1050ti igame που πέρασαν από τα χέρια μου λέγανε 98% percentile, way above expectation xD
raul7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα φίλε @lionheart75 , νομίζω έχεις μπερδευτεί λίγο με το marketing της EVGA και της Colorful, και γράφεις την Ultra σαν ξεχωριστή κατηγορία κάρτας, ενώ πρέπει απλά να είναι το όνομα που δίνει η EVGA στις κάρτες της, όπως πχ η ASUS έχει τις κάρτες TUF, ROG κλπ. Οι κατηγορίες 1660 είναι 3: η απλή, η ti και η super, δεν υπάρχει κατηγορία ultra όπως γράφεις που ξεκινάει από 300€. Απλά τυχαίνει η υλοποίηση της απλής 1660 από την EVGA με το όνομα ultra να έχει 300€ στην Ελλάδα, ενώ το ίδιο όνομα χρησιμοποιεί και η colorful πάλι για να περιγράψει κάπως το μοντέλο. Σε σχέση με το review της ti που έβαλες, δεν είναι μόνο αυτή γρηγορότερη από την κάρτα του θέματος, αλλά και οι super. Η συγκεκριμένη στο post είναι η απλή 1660, και συγκρίνεται με τις αντίστοιχες απλές που ξεκινάνε από 253€, είναι χειρότερη από τις άλλες δύο κατηγορίες άρα καλό είναι να διορθώσεις λίγο το post γιατί μπορεί κάποιος λανθασμένα να νομίζει ότι παίρνει κάρτα καλύτερη από super ή ti. Εντωμεταξύ οι 1660 super που ήταν το καλύτερο vfm έχουν πάει στα 260€ από εκεί που έβρισκες με 210€, κακή περίοδος για budget gaming pc.. Πλέον στα 210€ είναι τίμια μάλλον η 1660 του θέματος.. 8
neosstoforum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Προσωρινά μη διαθέσιμη αλλά και πάλι εγώ θα δοκίμαζα την τύχη μου με την συγκεκριμένη στα 250€. https://www.amazon.es/ASUS-Phoenix-GeForce-Super-GDDR6/dp/B07ZKTM7C8 Εντωμεταξύ, δεν θα μου ερχόταν ποτέ στο μυαλό ότι το Banggood πουλάει και κάρτες γραφικών.
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) θελω να πιστευω πως απο τον ιανουαριο θα βγαλουν AMD RX 6500xt και Nvidia RTX 3050 μπας και δουμε καμια ασπρη μερα εμεις που δεν μπορουμε να σκασουμε 500-600-700-1000 για καρτα γραφικων αλλα για τωρα μια χαρα ειναι αυτη της προσφορας Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Zengar Zombolt 1
fagoura Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ωραια προσφορα, +1. Να σημειωθει μοναχα πως το banggood δεν εχει ουσιαστικα εγγυηση, αν κατσει κατι μετα το 6μηνο της καλυψης του παυπαλ (που ειναι 4-μηνο μεχρι να ερθει το προιον), μετα σε αρχιζει στις δικαιολογιες και κανει τον κινεζο. Εννιοτε αρνειται και να του στειλεις πισω το προιον για ελεγχο και αντ αυτου προτεινει πενιχρη αποζημιωση. 2
kamui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Προσωρινά μη διαθέσιμη αλλά και πάλι εγώ θα δοκίμαζα την τύχη μου με την συγκεκριμένη στα 250€. https://www.amazon.es/ASUS-Phoenix-GeForce-Super-GDDR6/dp/B07ZKTM7C8 Εντωμεταξύ, δεν θα μου ερχόταν ποτέ στο μυαλό ότι το Banggood πουλάει και κάρτες γραφικών. Και μητρικές από την ίδια εταιρεία... πρέπει να μπήκαν σχετικά πρόσφατα 1
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, fagoura είπε Ωραια προσφορα, +1. Να σημειωθει μοναχα πως το banggood δεν εχει ουσιαστικα εγγυηση, αν κατσει κατι μετα το 6μηνο της καλυψης του παυπαλ (που ειναι 4-μηνο μεχρι να ερθει το προιον), μετα σε αρχιζει στις δικαιολογιες και κανει τον κινεζο. Εννιοτε αρνειται και να του στειλεις πισω το προιον για ελεγχο και αντ αυτου προτεινει πενιχρη αποζημιωση. Καλα ετσι ελεγα και εγω αλλα μου ετυχε κατι τωρα και προς το παρον ειναι υποδειγματικοι. Πρωτον, 4μηνο δε κανει να ερθει το προιον,εκτος και εαν μιλας για τη συγκεκριμενη περιοδο που γινεται πανικος,που και παλι δε νομιζω να κανει τοσο. Εμενα σε προιον που ηρθε με ελαττωμα μου ειπαν να το επισκευασω εδω και να το πληρωσουν.Ομως δεν υπαρχει ανταλλακτικο οποτε και μου ειπαν να το στειλω πισω και να παρω refund.Και εννοειται και τα μεταφορικα πληρωμενα.Προφανως μου προτειναν και αποζημιωση αλλα τη θεωρησα οντως μικρη για το θεμα που ειχε το προιον. Εαν εχεις διαφορετικη εμπειρια,παρεθεσε τη μας. Βεβαια εχω διαβασει και περιπτωσεις που κανουν το κινεζο,αλλα πιστευω πως ισως να φταιει και ο τροπος που κινηθηκε ο αλλος. Σε μενα οσες φορες εχει χρειαστει,εχω βγαλει ακρη.Και χρειαστηκε αλλη μια φορα πριν κανα μηνα.Οποτε 2 στα 2 προσωπικα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Dantε 2
wakabanka Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, fagoura είπε Ωραια προσφορα, +1. Να σημειωθει μοναχα πως το banggood δεν εχει ουσιαστικα εγγυηση, αν κατσει κατι μετα το 6μηνο της καλυψης του παυπαλ (που ειναι 4-μηνο μεχρι να ερθει το προιον) Η συγκεκριμένη έρχεται από Τσεχία οπότε λογικά σε 1-2 βδομάδες έχει έρθει.
lionheart75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Πρόσφατα πήρα full refund μετά από 5,5 μήνες χρήση σε ένα smartwatch το οποίο σταμάτησε να φορτίζει. Άνοιξα case και τους έστειλα το video του προβλήματος. Επίσης σε μια παραγγελία πριν δύο μήνες που άργησε πολύ να έρθει και στο tracking φαινόταν κολλημένο κάπου για μέρες, μετά από επικοινωνία 2-3 φορές μαζί τους και σπάσιμο μου έκαναν full refund. H παραγγελία ακόμα και σήμερα δεν έχει έρθει. Έχω και άλλες περιπτώσεις που έχω αποζημιωθεί πλήρως ή μερικώς. Γενικά δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το Banggood, το αντίθετο. Ότι θέλουν να επιμένεις λίγο παραπάνω είναι σχεδόν βέβαιο, το αποτέλεσμα όμως τις περισσότερες φορές είναι θετικό. 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε θελω να πιστευω πως απο τον ιανουαριο θα βγαλουν AMD RX 6500xt και Nvidia RTX 3050 μπας και δουμε καμια ασπρη μερα εμεις που δεν μπορουμε να σκασουμε 500-600-700-1000 για καρτα γραφικων αλλα για τωρα μια χαρα ειναι αυτη της προσφορας 6700Xt θα κυκλοφορήσει τότε. Ίσως μετέπειτα προς Μάρτιο και η απλή 3060
fagoura Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Dantε είπε ...Πρωτον, 4μηνο δε κανει να ερθει το προιον,εκτος και εαν μιλας για τη συγκεκριμενη περιοδο που γινεται πανικος,που και παλι δε νομιζω να κανει τοσο. ... To "μετα το 6μηνο της καλυψης του παυπαλ (που ειναι 4-μηνο μεχρι να ερθει το προιον)", το διαβασες αναποδα, σημαινει 2μηνο να ερθει το προιον, οχι τετραμηνο, 6-2=4 υπολοιποι μηνες καλυψης. Για τα υπολοιπα, ισως να ειναι θεμα προιοντος. Παντως υπαρχουν καταγεγραμμενες περιπτωσεις που δεν δεχθηκαν επιστροφη πισω, πραγμα που σημαινει πως δεν υπαρχει εγγυηση. Η συμβολικη αποζημιωση ειναι εκβιαστικη, αφου δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Τωρα αν ετυυχε σε σενα διαφορετικα, δεν σημαινει οτι θα τυχει σε ολους ετσι. Σημασια εχει οτι μπορει να τυχει και το χειροτερο και δεν υπαρχει τροπος να βρεις το δικιο σου, που θα τους πας, στον συνηγορο του καταναλωτη? Ας τα ξερουν αυτα οσοι αποφασισουν, δεν λεω να μην παρουν, αλλα να μην στενοχωριουνται μετα, τουλαχιστον ας γνωριζουν απο πριν. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από fagoura 3
neosstoforum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fagoura είπε To "μετα το 6μηνο της καλυψης του παυπαλ (που ειναι 4-μηνο μεχρι να ερθει το προιον)", το διαβασες αναποδα, σημαινει 2μηνο να ερθει το προιον, οχι τετραμηνο, 6-2=4 υπολοιποι μηνες καλυψης. Δε νομίζω να κάνει πάνω από μήνα για να έρθει από την Κίνα. Πόσο μάλλον από την Ευρώπη που έρχεται πιο σύντομα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από neosstoforum
Προτεινόμενες αναρτήσεις