Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Keyboard - 83,98 € - Amazon FR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To περίφημο Magic Keyboard της Apple χωρίς numeric pad στα 77,40 € + 6,58 € μεταφορικά για Ελλάδα aka 83,98 με το κλειδί στο χέρι σε προσφορά ημέρας από το Amazon Γαλλίας.

https://www.amazon.fr/Apple-MLA22F-A-Magic-Keyboard/dp/B016WGH6O8/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2T42VJVAI4Y4W&dchild=1&keywords=apple+magic+keyboard+qwerty&qid=1607298681&sprefix=apple+magic+ke%2Caps%2C224&sr=8-1

Στο skroutz από 107€ + τα όποια μεταφορικά. Χαμηλότερη τιμή τα 94 € τον περασμένο Ιούνιο, παραμένει οριακά 10% κάτω και από τη χαμηλότερη τιμή.

https://www.skroutz.gr/s/7783056/Apple-Magic-Keyboard.html?from=catspan

Υπάρχει και η έκδοση με numeric pad στα 116,76 € + 7,63 μεταφορικά = 124,39

https://www.amazon.fr/gp/product/B072MNBHH3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1

Skroutz από 139 € + μεταφορικά με χαμηλότερη ever τα 136 €

https://www.skroutz.gr/s/12367825/Apple-Magic-Keyboard-with-Numeric-Keypad-White.html?from=catspan

7 ώρες πριν, pcbill είπε

Να σημειωθεί ότι είναι με το Γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY)..

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, pcbill είπε

Να σημειωθεί ότι είναι με το Γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY)..

Εγώ το βρήκα πληκτρολογώντας στην αναζήτηση qwerty και στη φωτογραφία έχει qwerty. Τώρα στα σχόλια διαβάζω ότι οι Γάλλοι παρέλαβαν azerty. Θα μάθουμε σε 15 μέρες που θα έρθει η παραγγελία μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ το βρήκα πληκτρολογώντας στην αναζήτηση qwerty και στη φωτογραφία έχει qwerty. Τώρα στα σχόλια διαβάζω ότι οι Γάλλοι παρέλαβαν azerty. Θα μάθουμε σε 15 μέρες που θα έρθει η παραγγελία μου.

Αzerty είναι 100%, μη κοιτάς τις φωτογραφίες, το λέει ξεκάθαρα στην περιγραφή.

Apple Magic Keyboard - Français

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Μακρια κι αλαργα, ειναι azerty οπως αναφερθηκε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το layout που βλέπει το λειτουργικό σύστημα το ορίζεις εσύ, οπότε μπορείς να ορίσεις US-English και αν έγραφες τυφλά να συνεχίσεις όπως ήξερες.

Επιπλέον όμοιου μεγέθους πλήκτρα μπορείς να τα βγάλεις και να τα ανταλλάξεις, οπότε τουλάχιστον για τα γράμματα μπορείς να τα πας στις θέσεις τους ώστε να φαίνεται και το layout πάνω στο πληκτρολόγιο. Για τα σύμβολα παίζει τι άκριβώς έχει επάνω, μάλλον δε θα μπορέσεις να το κάνεις ποτέ 100% QWERTY. Για το πως θα βγάλεις κάποιο πλήκτρο, υπάρχουν πολλά video στο youtube, ψάξε πως να το καθαρίσεις.

Επεξ/σία από frap73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ....

Επεξ/σία από dasimo
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dasimo είπε

Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ....

Πως χάλασε? Το έσπασες?

Το πιο σπαστικό σε αυτό το πληκτρολόγιο, είναι πως σε ελάχιστο χρόνο βρωμίζει λόγω χρώματος και είναι σιχαμένο. Κάθε τόσο με μαντηλάκια και τρίψιμο. 

*σε windows το έχω για παροδική χρήση  και μου λείπουν κάμποσα πλήκτρα που χρησιμοποιούσα (πχ home, end, delete etc). 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dasimo είπε

Ποιες είναι αυτές; Μόνο το eject disc μου έρχεται στο μυαλό. Όλα τα άλλα πλήκτρα γίνονται map

Δημοσ.

Παιδιά, λόγω της βρωμιές μου χάλασε ακριβώς έτσι, με τα μανταλάκια.....πέρασε υγρασία και χάλασε (ένα μήνα μετά στέγνωσε και ήταν μια χαρά!). Οι λειτουργίες που χάνεις είναι NVRAM, SMC....για αυτά δεν προλαβαίνει το bt να συνδεθεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dasimo είπε

κανονικοτατα εχεις σε ολες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dasimo είπε

Παιδιά, λόγω της βρωμιές μου χάλασε ακριβώς έτσι, με τα μανταλάκια.....πέρασε υγρασία και χάλασε (ένα μήνα μετά στέγνωσε και ήταν μια χαρά!). Οι λειτουργίες που χάνεις είναι NVRAM, SMC....για αυτά δεν προλαβαίνει το bt να συνδεθεί.

Το θέμα είναι το bluetooth δηλαδή; Γιατί εγώ έχω πάνω από 10 χρόνια συνδεμένα κάτι καλωδιοπληκτρολόγια της πλάκας σε ένα MB09 και κάνω κανονικά reset την NVRAM. Θα δοκιμάσω και σε άλλα από περιέργεια.

Δημοσ.

Παιδιά , εγώ όσο και αν προσπαθούσα στο iMac μου να κάνω command alt,p,r αδυνατούσα.....με το που έβαλα το μαμά πάνω , όλα μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...