Zus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To περίφημο Magic Keyboard της Apple χωρίς numeric pad στα 77,40 € + 6,58 € μεταφορικά για Ελλάδα aka 83,98 με το κλειδί στο χέρι σε προσφορά ημέρας από το Amazon Γαλλίας. https://www.amazon.fr/Apple-MLA22F-A-Magic-Keyboard/dp/B016WGH6O8/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2T42VJVAI4Y4W&dchild=1&keywords=apple+magic+keyboard+qwerty&qid=1607298681&sprefix=apple+magic+ke%2Caps%2C224&sr=8-1 Στο skroutz από 107€ + τα όποια μεταφορικά. Χαμηλότερη τιμή τα 94 € τον περασμένο Ιούνιο, παραμένει οριακά 10% κάτω και από τη χαμηλότερη τιμή. https://www.skroutz.gr/s/7783056/Apple-Magic-Keyboard.html?from=catspan Υπάρχει και η έκδοση με numeric pad στα 116,76 € + 7,63 μεταφορικά = 124,39 https://www.amazon.fr/gp/product/B072MNBHH3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1 Skroutz από 139 € + μεταφορικά με χαμηλότερη ever τα 136 € https://www.skroutz.gr/s/12367825/Apple-Magic-Keyboard-with-Numeric-Keypad-White.html?from=catspan 7 ώρες πριν, pcbill είπε Να σημειωθεί ότι είναι με το Γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY).. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Zus
pcbill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Να σημειωθεί ότι είναι με το Γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY).. 3
Zus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, pcbill είπε Να σημειωθεί ότι είναι με το Γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY).. Εγώ το βρήκα πληκτρολογώντας στην αναζήτηση qwerty και στη φωτογραφία έχει qwerty. Τώρα στα σχόλια διαβάζω ότι οι Γάλλοι παρέλαβαν azerty. Θα μάθουμε σε 15 μέρες που θα έρθει η παραγγελία μου.
lionheart75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Zus είπε Εγώ το βρήκα πληκτρολογώντας στην αναζήτηση qwerty και στη φωτογραφία έχει qwerty. Τώρα στα σχόλια διαβάζω ότι οι Γάλλοι παρέλαβαν azerty. Θα μάθουμε σε 15 μέρες που θα έρθει η παραγγελία μου. Αzerty είναι 100%, μη κοιτάς τις φωτογραφίες, το λέει ξεκάθαρα στην περιγραφή. Apple Magic Keyboard - Français Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μακρια κι αλαργα, ειναι azerty οπως αναφερθηκε .
frap73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το layout που βλέπει το λειτουργικό σύστημα το ορίζεις εσύ, οπότε μπορείς να ορίσεις US-English και αν έγραφες τυφλά να συνεχίσεις όπως ήξερες. Επιπλέον όμοιου μεγέθους πλήκτρα μπορείς να τα βγάλεις και να τα ανταλλάξεις, οπότε τουλάχιστον για τα γράμματα μπορείς να τα πας στις θέσεις τους ώστε να φαίνεται και το layout πάνω στο πληκτρολόγιο. Για τα σύμβολα παίζει τι άκριβώς έχει επάνω, μάλλον δε θα μπορέσεις να το κάνεις ποτέ 100% QWERTY. Για το πως θα βγάλεις κάποιο πλήκτρο, υπάρχουν πολλά video στο youtube, ψάξε πως να το καθαρίσεις. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από frap73
dasimo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ.... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από dasimo
sphinxgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, dasimo είπε Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ.... Πως χάλασε? Το έσπασες? Το πιο σπαστικό σε αυτό το πληκτρολόγιο, είναι πως σε ελάχιστο χρόνο βρωμίζει λόγω χρώματος και είναι σιχαμένο. Κάθε τόσο με μαντηλάκια και τρίψιμο. *σε windows το έχω για παροδική χρήση και μου λείπουν κάμποσα πλήκτρα που χρησιμοποιούσα (πχ home, end, delete etc).
amav Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, dasimo είπε Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ.... Ποιες είναι αυτές; Μόνο το eject disc μου έρχεται στο μυαλό. Όλα τα άλλα πλήκτρα γίνονται map
dasimo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, λόγω της βρωμιές μου χάλασε ακριβώς έτσι, με τα μανταλάκια.....πέρασε υγρασία και χάλασε (ένα μήνα μετά στέγνωσε και ήταν μια χαρά!). Οι λειτουργίες που χάνεις είναι NVRAM, SMC....για αυτά δεν προλαβαίνει το bt να συνδεθεί.
morfeas-dsl- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dasimo είπε Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα χαλάσε το δικό μου και το πλήρωσα στο river west 115 ευρώ.....καθώς αν δεν έχεις apple keyboard δεν έχεις πρόσβαση στις boot ας πούμε λειτουργίες. Εξαιρετικά τα apple αλλά ακριβό σπορ.... κανονικοτατα εχεις σε ολες
amav Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, dasimo είπε Παιδιά, λόγω της βρωμιές μου χάλασε ακριβώς έτσι, με τα μανταλάκια.....πέρασε υγρασία και χάλασε (ένα μήνα μετά στέγνωσε και ήταν μια χαρά!). Οι λειτουργίες που χάνεις είναι NVRAM, SMC....για αυτά δεν προλαβαίνει το bt να συνδεθεί. Το θέμα είναι το bluetooth δηλαδή; Γιατί εγώ έχω πάνω από 10 χρόνια συνδεμένα κάτι καλωδιοπληκτρολόγια της πλάκας σε ένα MB09 και κάνω κανονικά reset την NVRAM. Θα δοκιμάσω και σε άλλα από περιέργεια.
dasimo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά , εγώ όσο και αν προσπαθούσα στο iMac μου να κάνω command alt,p,r αδυνατούσα.....με το που έβαλα το μαμά πάνω , όλα μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα