bananasplit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδιά,αν πουλάει κανείς (έλατο,τάρανδο ή ξωτικό),ας μου πει!!τώρα θα δοκιμάσω και τη μέθοδο του να τα βάλω όπως λέτε.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ..δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο να τα βάλω όλα..δυστυχώς όμως με emulator δε δουλεύει.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από bananasplit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Επίσης,ενώ έχω χρησιμοποιήσει ήδη 2-3 tags,δε μου δουλεύουν..ξέρει κανείς ποιά πρέπει να αγοράσουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fairymakeuptales Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/12/2020 στις 2:18 ΠΜ, rimmka είπε Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιώ δύο Κυρίες Σάντα στο ίδιο ηχείο? Εσείς μ πορέσατε να ακούσετε την κα Βασίλη τοποθετώντας την πάνω στο ηχείο; Εγώ μόνο με τον κωδικό και στέλνοντας με bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snaker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα tags είναι αυτά. Έχουν και το ίδιο iso. https://www.aliexpress.com/item/1005001572090179.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4b694c4dh0yZO7 Επίσης είναι πολύ φτηνά. Τα έχω παραγγείλει αλλά θα κάνουμ μήνες να έρθουν. Το θέμα είναι πως για μικρά παιδάκια πλέον με την χρήση σε διάφορα τραγούδια αυτό το ηχείο θα γινει απο τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση. Σκαναρισα από ένα φίλο μου τις 2 φιγουρεςρου(Άη Βασίλη και χιονάνθρωπο) και τις παίζω από app storyland. Οπότε δεν έχω ηχείο ούτε τίποτα. Διάβαζα λιγάκι περί NFC TOOLS. κατέβασα το pro και ψιλοχαθηκα.Εγω μπορώ μεσω κινητού να αναπαράγω και τις υπόλοιπες φιγουρες; και αν ναι πως και μέσω ποιας εφαρμογής; Και τέλος αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε σε pm να μου στείλει κάποιον κωδικό Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μπράβο στο insomnia και στα αλάνια που το απαρτίζουν για την λύση του γρίφου του στοριλαντ απο τα λιντλ!!! Πήγα χθες με τα αυτοκόλλητα (ακόμα 200€ σε ψώνια δηλαδή) για να μου πούνε τέλος το προμοσιον....!!! Η μικρή κλάμα σπίτι που περίμενε χιονάνθρωπο με παραμύθι... Και μπήκα εδώ και σώθηκε η χρονιά χαχχαχα!!! Καλή χρονιά σε όλους μάγκες με υγεία να χαιρόμαστε τα παιδιά μας!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinaKonst Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μήπως υπάρχει κανένας που να έχει κωδικούς και να μπορώ να τους χρησιμοποιήσω??? :/ έχω μόνο τον Άγιο Βασίλη και την αγιοβασιλινα... Ενώ έχω αυτοκόλλητα δεν μπορώ να βρω άλλες φυγουρες... Έχουν τελειώσει λένε.. 😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά είναι όλα εδώ για να μπορούμε να τα ακούμε οποτε θέλουμε. https://www.youtube.com/channel/UC4ti7tRi2mh1KI3WpAeQY_w όποιος θέλει μπορεί να κάνει και εγγραφή καθώς θα προσθέτω και άλλα τραγούδια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από snaker 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 ένα θα πω..σώθηκαν τα Χριστούγεννα της μικρής..ευχαριστούμε παιδιά,για όλα!! τα tags έψαχνα μήπως τα βρω από Ελλάδα,γιατί θα έρθουν κατευθείαν για το γάμο της αν τα πάρω από ali.. λες αυτά θα κάνουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Ψάξε για ntag213 και όχι αυτά που βρηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) επιβεβαιώνω με σιγουρια οτι τα NTAG213 παιζουν μια χαρά και εύκολα (μόνο το nfc tool και record το text value). Ήρθαν τα δικα μου πριν λιγο. το απογευμα θα προσπαθησω να βαλω υλικο πέραν των 6 κομματιων που εχει μέσα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από mandos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartselling Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλή χρονιά σε όλους μας! Παρόλο που διάβασα όλα τα posts της συζήτησης - δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να ενεργοποιήσω όλα τα παραμύθια να παίζουν από το κινητό μου αφού ηχείο δεν πήρα. NFC tags έχω τους έγραψα τους κωδικούς που προτείνονται εδώ αλλά όταν πάω στην εφαρμογή μου ζητάει qr code και όχι nfc tag για να ενεργοποιήσει κάποιο παραμύθι. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να τα ακούει ο μικρός από το κινητό ή προσπαθώ αδίκως??? Είχαμε πάρει μόνο το ελαφάκι και με αυτό το qr code ενεργοποιήθηκε αυτό το παραμύθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, smartselling είπε Καλή χρονιά σε όλους μας! Παρόλο που διάβασα όλα τα posts της συζήτησης - δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να ενεργοποιήσω όλα τα παραμύθια να παίζουν από το κινητό μου αφού ηχείο δεν πήρα. NFC tags έχω τους έγραψα τους κωδικούς που προτείνονται εδώ αλλά όταν πάω στην εφαρμογή μου ζητάει qr code και όχι nfc tag για να ενεργοποιήσει κάποιο παραμύθι. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να τα ακούει ο μικρός από το κινητό ή προσπαθώ αδίκως??? Είχαμε πάρει μόνο το ελαφάκι και με αυτό το qr code ενεργοποιήθηκε αυτό το παραμύθι. https://www.youtube.com/channel/UC4ti7tRi2mh1KI3WpAeQY_w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Τα NFC αφορουν το ηχειο, όχι το κινητό. Το ηχειο το πουλάνε ακόμα (εγώ πήρα εχθές ένα). Αν θες να παιζουν απο το κινητό ή πηγαινε στο youtube οπως σου εδειξαν ή πες να στα στειλούμε σε mp3. Εδώ: https://www.dropbox.com/sh/2y4lrqptw7d2yy5/AAC0b7QslJmqBYqsTMMmZaY7a θα βρείτε διάφορα έτοιμα αρχεία, χρειάζονται τα tags για να παίξουν φυσικά. Τα 20 έως 37 είναι τα παλιά παραμύθια της Λιλιπούπολης. Καλή διασκέδαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AliceK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα έχει κανεις τη φιγούρα της Ms.Santa??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα