stefan0sgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και Χρόνια πολλά !! Μπορεί να μου στείλει κάποιος και εμένα κωδικούς? Διαθέτω για όποιον ενδιαφέρεται το ξωτικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wen2xx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Γειά και χρόνια πολλά, έχει κάποιος τις φιγούρες για να τις προσθέσω στο κινητό μου; Οι φωτογραφείς που υπάρχουν εδώ δε δουλεύουν πλέον. Έχω μόνο το ξωτικό Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Έχω κι εγώ φιγούρα Άγιο Βασίλη Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει κι εμένα κωδικούς από άλλες φιγούρες Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselehub Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Τις έχω όλες, αν θελετε την δευτέρα μπορώ να τις ανεβάσω όλες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Αφου δεν σας λειτουργούν οι παραπάνω κωδικοί Αρα οι κωδικοι της κάθε φιγουρας δεν λειτουργούν για πολλές καταχωρήσεις.. Εχει καταφέρει κάποιος να ηχογραφήσει παραμύθια σε smp αρχεία για να παίζουν με την γιαγια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallistra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα κ καλή χρονια ψάχνω κ γω κωδικούς για ξωτικό κ κα Santa και αν τις έχει κάποιος που του περισσεύουν θα τις ήθελα με ταχυδρομική αποστολή ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Όλοι οι κωδικοί αλλά και ο τρόπος να κάντε δικά σας mp3 συμβατά με το lidl cube είναι στο GitHub που έδωσα παραπάνω. Αν κανείς θέλει να πουλήσει καμία φιγούρα μου λέει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schrisa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 12:10 ΠΜ, tselehub είπε Τις έχω όλες, αν θελετε την δευτέρα μπορώ να τις ανεβάσω όλες Εγώ θα ήθελα του χιονάνθρωπου και το ελάφι παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 29/12/2020 στις 5:58 ΜΜ, mandos είπε Μπορείς με την δουλειά που κάνουμε στο github, θα χρειαστείς να τρέξεις ένα python script όμως. Ειναι εύκολο, είναι όλα στα αγγλικά. Αν έχεις δυσκολίες πες μου να ετοιμάσω μια μετάφραση των κανόνων. Το ωραίο θα ήταν να βρούμε συμβατά nfc tags στην Ελλάδα να πάρουμε μια δεκάδα Θα μπορέσετε να μας δώσετε οδηγίες αναλυτικά πως μπορούμε να κάνουμε ένα mp3 σε smp (με ένα βιντεο στο youtube) μέσω της εφαρμογής github για να το κανουμε κ εμεις που Δεν ξέρουμε από προγραμματισμό! Ευχαριστωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adhs_gti Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Έχει κάποιος τις φιγούρες ξωτικό και χιονάνθρωπο? Ας μου στείλει κάποιος αν τις έχει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scooby88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Οκ λειτουργεί αυτό με το nfc υπάρχει περίπτωση μια φιγούρα να πάρει δύο παραμύθια?αν ναι με ποιον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpIChri Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Όχι, δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xarak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για κωδικούς δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάρω πολλές φιγούρες μόνο την γιαγιά έχω οποίος θέλει να μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Οι φιγούρες αυτές είναι ακόμα διαθέσιμες ή έχει τελειώσει η προωθητική ενέργεια; Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snaker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες στο github σωστά (βάζω τα tags v1,v2 κάνω rename στο σωστό όνομα, κάνω encode σε mp3 με τις οδηγίες στο github και στο τέλος μετατρέπω ξανά σε smp) δεν δουλεύει με τίποτα όταν πάω να βάλω αλλο mp3. Όταν τοποθετώ την φιγούρα κάνει έναν ήχο τικ..τικ..τικ ο οποίος δεν σταματάει ποτέ... Επίσης έκανα της εξής δοκιμή. Έκανα decrypt το L0015 της γιαγιάς άλλαξα απλά τα tags με το kid3 σε L0012 του χιονάνθρωπου, μετά έκανα ξανά encrypt και το ηχείο βάζοντας τον χιονάνθρωπο δεν παίζει την γιαγιά...κάνει ακριβώς το ίδιο τικ..τικ..τικ. Δεν μπορώ να βγάλω λογική αφού δούλεψε σε εσάς. Τελικά ήθελε τα tags σε UTF16. Δουλεύει κανονικά και σε εμένα.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από snaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα