Locke_John Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 8:05 ΜΜ, billytzou είπε Παιδιά για ακόμη μια φορά καλησπέρα, εάν κάποιος έχει την φιγούρα της Κας Αϊ Βασίλη από τα lidl και την πουλάει με ενδιαφέρει πολύ (εχω βάλει και αγγελία), είναι για την κόρη μου, σας παρακαλώ δείτε εάν μπορείτε να κάνετε κάτι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Προχθές το Σάββατο, στο Lidl Γλυφάδας (μπορεί να ήταν όμως και στο Αμπελοκήπων, δε θυμάμαι σίγουρα επδ πήγα και στα 2), είχε πολλές φιγούρες και το μεγαφωνάκι, δεν θυμάμαι αν είχε συγκεκριμένα αυτή που ψάχνετε.
aklostr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, αν κάποιος έχει το link για τα παραμύθια της Disney θα του ήμουν υπόχρεος να μου το στείλει σε pm. Ευχαριστώ. 2
Vardivar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια....γινεται να εχεις παρει 2 καρτες sd της disney και να μην δουλευουν μετα απο 2-3 μερες καμμια;;;;καιγονται;;;τι παθαινουν;;;και πως να βρω τα παραμυθια παλι;;;;;
pol71 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 καλημερα πηγα να το συνδεσω με τον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει ειναι φορτισμενω το εχω ξανασυνδεση αλλα τωρα τιποτα.εχει κανενα κουμπι για επανακινηση το κουτι δουλευει και φορτιζει κανονικα το εχω κανει σε 2υπολογιστεσ αλλα τιποτα
vforvaggelis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Οποιος εχει να μου στειλει και μενα τα QR codes για του lidl θα ημουν υποχρεος. Εχω αγορασει τον ταρανδο και τον αη βασιλη.
kokos198 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Και γω θα ήθελα τα QR codes...έχω μόνο τον Αη Βασίλη. Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να παίξουν? Από μια φωτογραφία φαντάζομαι δεν θα παιζουν
atrias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Από φωτογραφία στην εφαρμογή του κινητού που είχα δοκιμάσει παλιά έπαιξε
nikos_voun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλήμερα σας, με υπάρχει περίπτωση να τα έχει ακόμη κάποιος; Αν μπορέσει να μου τα στηλει εάν είναι δυνατόν; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1
sanshiroD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανένας την μετατροπή στα φετινά ηχειάκια που δώσανε. Γιατί ενώ έχω κάνει την μετατροπή δεν μπόρεσαν να παίξουν. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι στην κωδικοποίηση των αρχείων ;
Dopakoz21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Νέος μπαμπάς και τώρα ανακαλύψαμε τις ιστοριούλες αυτές... Υπάρχει κάποιος που να τις έχει μαζέψει όλες και μπορεί να με βοηθήσει; Μόνο τον Άη Βασίλη μπόρεσα να βρω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
vickynt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/12/2021 στις 6:46 ΜΜ, Dopakoz21 είπε Καλησπέρα σε όλους. Νέος μπαμπάς και τώρα ανακαλύψαμε τις ιστοριούλες αυτές... Υπάρχει κάποιος που να τις έχει μαζέψει όλες και μπορεί να με βοηθήσει; Μόνο τον Άη Βασίλη μπόρεσα να βρω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! HACHETTE & DISNEY ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (90+99): https://ufile.io/buwrb7vy LIDL (5+1 FILES + 59 EXTRAS): https://ufile.io/frdg7hmt ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (56): https://ufile.io/40k82voo 9 1
the_PLDS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα: 1. Εχω παραμυθι σε μορφη mp3 2. Κανω clear τα tags και βαζω μονο title tag ID2.3 (L0013 με κωδικοποιηση UTF16) 3. Το κανω μετατροπη σε smp με το smp>>mp3 και με configuration LIDL 4. Το αποθηκευω ως L0013.SMP στο ηχειακι 5. Οταν βαζω τη φιγουρα του Αη Βασιλη (που αντιστοιχει στο 0013) κανει τον θορυβο που εχουν αναφερει και αλλοι (κατι σαν τικ, τικ, τικ). Σε αλλους το προβλημα ηταν οτι τα tags δεν ειχαν κωδικοποιηση UTF16, αλλα σε εμενα γινεται το ιδιο και με την σωστη κωδικοποιηση. Εχει κανεις ιδεα τι αλλο μπορει να φταιει; Edit: Το ελυσα κανοντας copy τα tags απο μια φιγουρα και αλλαζοντας ΜΟΝΟ το title tag στο ID3V2.3 στο ονομα του νεου μου αρχειου (L0018). Το περιεργο ειναι οταν εγραφα ακριβως τα ιδια tags σε UTF16 αντι για να τα κανω copy δεν δουλευε... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2022 από the_PLDS
the_PLDS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Επισης οποιος ψαχνει για NFC tags εγω πηρα αυτα απο Αθηνα και δουλευουν κανονικα https://grobotronics.com/adhesive-rfid-tag-ntag213-13.56mhz.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα