Προς το περιεχόμενο

LIDL storyland figures

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2021 στις 10:56 ΠΜ, carpediemgr είπε

έκανα όλα τα βήματα ,

μετατροπή mp3 σε mp3 variable 110-150 kbps με tag  "title" "L0016" 

μετατροπή mp3 σε smp με το πρόγραμμα Smp2mp3 3.4.10.12 σε "L0016.smp"

το πέρασα και όταν προσπαθώ να παίξει κάνει ένα ήχο σαν να πάει να ξεκινήσει και σταματάει. (μππ.μππ.μππ)

κάποια βοήθεια; λογικά κάτι στο format του mp3 φταίει.

Εμένα είχε θέμα στο φορμάτ των χαρακτήρων του tag 

Δες εδώ 

Επεξ/σία από mmjrules
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση επειδή μαζεύω την συλλογή ηχογραφημένα παραμυθία έχει παρατήρηση κανείς ότι τα πρώτα 30 κομμάτια έχουν ένα ενοχλητικό ήχο στο παρασκήνιο? Τον έχω αφαίρεση αλλά ήθελα να ξέρω αν αντιμετωπίζεται το ίδιο και εσείς και δεδομένου ότι υφίσταται και στην δεύτερη κάρτα SD μάλλον είναι σε όλους... άμα θέλει κανείς μπορώ να τα ανεβάσω γιατί φαντάζομαι ότι έκανε παπ@ρια η εταιρία!

Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 5:17 ΜΜ, bananasplit είπε

δοκίμασα εχθές το βράδυ..αντιγραφή την κάρτα στον υπολογιστή,άνοιγμα με το autopsy και μετά extract τα αρχεία mp3 που βρίσκει..αν θέλει κάποιος,να περιγράψω και αναλυτικά τη διαδικασία..

edit:τώρα είδα πως το @diamantaki89 έγραψε ήδη ένα πολύ αναλυτικό οδηγό..

Καλησπέρα bananasplit. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις με τα αρχεία; Θέλω να τα κατεβάσω και να κάνω τη μετατροπή. Μπορείς να με διαφωτίσεις καθότι είμαι και λίγο noob;;  

Ευχαριστώ για το χρόνο σου..😏

• Like 1
Δημοσ.

@George_233 το βράδυ που θα είμαι σπίτι,θα γράψω έναν οδηγό step-by-step και θα τον ανεβάσω..εννοείται πως ο,τι περισσότερο χρειαστείς μπορείς είτε να μου στείλεις μήνυμα,είτε να γράψεις εδώ..

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Μπορεί κάποιος παρακαλώ να ανεβάσει κάπου τα 99 παραμύθια και να μου στείλει το link? Τα κορίτσια θα τρελαθούν!! Ευχαριστώ πολύ!! :-)

Δημοσ.

Απ'ότι διαβάζω σε αυτό το thread, η κάρτα του κουτιού του Lidl μπορεί να πάρει μόνο 99 τραγούδια/παραμύθια (ανάλογα με το πως θα ονομαστεί το κάθε αρχείο). Η ερώτηση μου είναι αν είναι δυνατόν να την αντικαταστήσω με μια κάρτα μεγαλύτερης χωρητικότητας ώστε να γράψω περισσότερα από 99 παραμύθια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 21/10/2021 στις 3:07 ΜΜ, mmjrules είπε

Καλησπέρα σε όλους!
Φαίνεται ότι θα τα φέρει πάλι το Lidl από 25/10 και χωρίς κουπόνια:
https://www.lidl-hellas.gr/storyland

Τέλεια, ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε 

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.
9 ώρες πριν, balarinio είπε

Απ'ότι διαβάζω σε αυτό το thread, η κάρτα του κουτιού του Lidl μπορεί να πάρει μόνο 99 τραγούδια/παραμύθια (ανάλογα με το πως θα ονομαστεί το κάθε αρχείο). Η ερώτηση μου είναι αν είναι δυνατόν να την αντικαταστήσω με μια κάρτα μεγαλύτερης χωρητικότητας ώστε να γράψω περισσότερα από 99 παραμύθια?

Δες αυτό το comment:

https://github.com/oyooyo/audiocube/issues/1#issuecomment-763887077

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Σχετικά με τα 99 μαγικα παραμύθια εχω το εξης (απιστευτο δυστυχώς) πρόβλημα. Πήρα την πρωτη φορα το τευχος με το ηχείο. Έπαιξε τη πρώτη μερα και μετα τίποτα. Δυστυχώς δοκιμασα να το ανοιξω αλλα δεν έκανα τίποτα. Το αγοραζω 2η φορα αλλα οταν μου το εφεραν (ειπα σε αλλον και δεν ήμουν σπιτι οταν το φερε) ειχαν ανοίξει το τευχος τα παιδιά και μαλλον περασαν το σακουλάκι της καρτας σκουπιδι κι το πεταξαν. Γυριζω και δε βρισκω την καρτα πουθενα. Η πρωτη καρτα δε παιζει ουτε στο δευτερο ηχείο. Και εχω 2 ηχεία και καθόλου παραμύθια. Μονο τη 1η καρτα που δε παίζει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Δεν ξέρω να ακολουθησω καποιες παραπανω οδηγιες που διαβασα 😣

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά θα σας ζητήσω μια τεράστια χάρη επειδή χάθηκε η κάρτα μνήμης μου και έχω το ηχείο από τη συλλογή της Disney μόνο γίνεται κάποιος να ανεβάσει κάπου τα αρχεία για να τα κατεβάσω και να τα βάλω σε μια δική μου κάρτα , ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! 

Επεξ/σία από manuelkm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...