Προς το περιεχόμενο

LIDL storyland figures

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mandos είπε

@oliz έχω ρεπο :D

Ela καλώς τον!!! Έβαλα την καρτα μνήμης κ εχει δύο φακέλους ένας λέει code k o άλλος έχει κινέζικου χαρακτήρες κ δεν επιτρέπει την προσβαση του. Θελω να την κάνω clone copy  σε  aλλη μνήμη γιατι φοβάμαι να την μετονομάσω μήπως δεν λειτουργει μετά.. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bananasplit είπε

@oliz πάω να το πάρω κι εγώ να κάνουμε καμία δοκιμή..ο,τι βρεις,πες..πάντως ούτε το rfid reader που έχω το διάβασε..

Aaa exoun kanei καλή δουλειά στα κλειδώματα.. Είναι κ Disney από πίσω.. 

Δημοσ.

Βγαλε ένα screenshot τους φακέλους. Αν βλέπεις κινεζικά δεν είναι ότι δεν επιτρέπει την πρόσβαση του (το fat file system δεν έχει κάτι τέτοιο όσο θυμάμαι) όσο το ότι το encoding του ονόματος είναι τέτοιο που έχει μη επιτρεπτους χαρακτήρες. Να φανταστώ είσαι με win10?

Αν την κανείς dump σε iso (ή img) λογικά θα είσαι οκ, αν δεν έχεις άλλη κάρτα. 

Όσο για το rfid, λογικά έχει nfc και όχι rfid!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, oliz είπε

Aaa exoun kanei καλή δουλειά στα κλειδώματα.. Είναι κ Disney από πίσω.. 

@oliz , @mandos εδώ γράφει (google translate)

Αναφορά σε κείμενο

The folder with the chinese characters in its name can be extracted with software Autopsy or Sleuthkit

Στο Thread έχει επίσης φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τα κυκλώματα NFC που χρησιμοποιεί.

Ουσιαστικά είναι σε μεγαλύτερη συχνότητα και γι'αυτό δεν τα διαβάζουν τα κινητά. Επίσης δεν είναι rewritable.

Επεξ/σία από mmjrules
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mmjrules είπε

@oliz , @mandos εδώ γράφει (google translate)

Στο Thread έχει επίσης φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τα κυκλώματα NFC που χρησιμοποιεί.

Ουσιαστικά είναι σε μεγαλύτερη συχνότητα και γι'αυτό δεν τα διαβάζουν τα κινητά. Επίσης δεν είναι rewritable.

Mas τσάκισαν χαχαχαχα δεν πειράζει δώσαμε το δεκάρικο  για να παρουμε τουλάχιστον την καρτα με τα παραμύθια κ την φιγουρα να την αποκωδικοποιησουμε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα το βράδυ που το πήρα και δοκίμασα,τα βλέπω όλα,τα ακούω κανονικά όλα,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ EXTRACT..θα δοκιμάσω πάλι το πρωί,μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά..

@olizτώρα είδα πως εσύ το έκανες..πώς τα έκανες extract;;

Επεξ/σία από bananasplit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Όσο αφορά την διαδικασία για τα μαγικά ηχογραφημένα παραμύθια της Disney, για όσους μπορούν να δανειστούν από κάποιον το ηχείο ή για οποίους έχουν το ηχείο με το πρόγραμμα Win32diskimager πρέπει να δημιουργήσουν ¨έναν κλώνο¨ από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο ηχείο.(Αυτό το κάνουμε για να μην πειράξουμε ότι υπάρχει στο ηχείο και μετά δεν δουλεύει). Πως μπορούμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία κλώνου υπάρχει σαν παράδειγμα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Td10LGrypTE

Οπότε συνοπτικά βγάζουμε αρχείο .img και το ξαναβάζουμε με write σε μια άλλη κάρτα ή φλασάκι ότι έχουμε.

Αφού λοιπόν έχουμε πάρει τα αρχεία από το ηχείο επειδή υπάρχει ένας φάκελος με κινέζικους χαρακτήρες (99个故事.)που δεν μπορούμε να το ανοίξουμε χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα autopsy https://www.autopsy.com/download/

Ανοίγουμε το autopsy_>new case στο Base Directory θέλουμε να ανοίξουμε την καινούργια sd/usb που είναι ο κλώνος με τα αρχεία του ηχείου και είναι ουσιαστικά ότι αρχεία έχει και το ηχείο!

Στην επιλογή Base directory θέλουμε να ανοίξουμε το 99个故事.Στο case name δίνουμε όνομα που θέλουμε next και finish.

Generate new host name based on data source name->next

LOCAL DISK->next

Select Disk-εδώ επιλέγουμε φλάσακι ή sd ότι έχουμε κάνει κλώνο->next next και υπομονή. Ενώ έχουμε πατήσει και finish κάτω δεξία φορτώνει ακόμα το πρόγραμμα.

Ανοίγουμε από το μενού στα αριστερά Data Sources->όνομα κλώνου _1 Host->99个故事.(101)

Εδώ είναι τα 99 υπέροχα παραμύθια μας.

Σιγά μην μπορούσαμε να τα πάρουμε... έτσι έχει και άλλο!!!

Πατάμε πάνω στο φάκελο 99个故事.(101)

Επιλέγουμε όλα τα mp3 δεξί κλίκ open in external viewer ctrl +e

Παιδία εμένα εδώ μου τα άνοιξε με το vlc

Μέσα από το vlc πάτησα σε ένα απ όλα τα mp3 δεξί κλίκ-> ¨προβολή περιέχοντος φακέλου¨ μου άνοιξε ένα φάκελο temp τα πήρα όλα με αντιγραφή επικόλληση στην επιφάνεια εργασίας και έτσι τα κατάφερα!!!

Παράδοξος ή όχι ο τρόπος έτσι τα κατάφερα!

pm για όποιον θέλει να του στείλω τα mp3 !!! ;)

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τις πληροφορίες τους να φτάσω ως εδώ! Ελπίζω με την σειρά μου να βοηθήσω και εγώ με όσα έγραψα!!!

Επεξ/σία από diamantaki89
  • Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, diamantaki89 είπε

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά για όποιον τα θέλει τα έχω ανεβάσει εδώ:

Δεν επιτρέπεται (αλλά ευχαριστώ :))

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασα εχθές το βράδυ..αντιγραφή την κάρτα στον υπολογιστή,άνοιγμα με το autopsy και μετά extract τα αρχεία mp3 που βρίσκει..αν θέλει κάποιος,να περιγράψω και αναλυτικά τη διαδικασία..

edit:τώρα είδα πως το @diamantaki89 έγραψε ήδη ένα πολύ αναλυτικό οδηγό..

Επεξ/σία από bananasplit
  • Like 2
Δημοσ.

έκανα όλα τα βήματα ,

μετατροπή mp3 σε mp3 variable 110-150 kbps με tag  "title" "L0016" 

μετατροπή mp3 σε smp με το πρόγραμμα Smp2mp3 3.4.10.12 σε "L0016.smp"

το πέρασα και όταν προσπαθώ να παίξει κάνει ένα ήχο σαν να πάει να ξεκινήσει και σταματάει. (μππ.μππ.μππ)

κάποια βοήθεια; λογικά κάτι στο format του mp3 φταίει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο καποιες εγγραφες στο nfc tag , δεν το διαβαζει ουτε το γραφει το κινητο. Βγάζει σφάλμα.

Επεξ/σία από carpediemgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...