sanshiroD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, balarinio είπε Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του python και νομίζω ότι είναι εξαιρετικά απλό (δεν είμαι προγραμματιστής). Μόλις κάνεις install σωστά το πρόγραμμα (αν κάνεις google μπορείς εύκολα να το κάνεις) τότε ακολουθείς τα παρακάτω βήματα: 1. Ανοίγεις το command prompt στα windows (είναι το cmd πρόγραμμα από το start) 2. Γράφεις : audiocube.py storyland encrypt L0045.mp3 , όπου στο cmd πρέπει να είσαι στον ίδιο φάκελο που έκανες install το python πρόγραμμα για να εκτελέσεις την παραπάνω εντολή. Η παραπάνω εντολή μετατρέπει το αρχείο L0045.mp3 σε L0045.SMP και το αποθηκεύει στον ίδιο φάκελο που βρίσκεται το L0045.mp3. 3. Μεταφέρεις το L0045.SMP στο LIDL cube, συνδέοντας το cube με usb καλώδιο στον υπολογιστή σου, όπου θα εμφανιστέι με τη μορφή ενός δίσκου. Ελπίζω να είναι κατανοητά τα παραπάνω! τρεχω την εντολη και μου γραφει : 'audiocube.py' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. πρέπει να εγκαταστήσω το audiocube.py? το αρχειο το βρήκα απο /github και το αντέγραψα στους πιθανούς φακέλους του python αλλά τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balarinio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, sanshiroD είπε τρεχω την εντολη και μου γραφει : 'audiocube.py' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. πρέπει να εγκαταστήσω το audiocube.py? το αρχειο το βρήκα απο /github και το αντέγραψα στους πιθανούς φακέλους του python αλλά τίποτα.... Κατεβάζεις από εδώ (https://github.com/oyooyo/audiocube) το zip, το κάνεις extract στον υπολογιστή σου και μετά ανοίγεις το command prompt (cmd). Εκεί θα πρέπει να μπεις στο directory που έκανες extract το zip στο προηγούμενο βήμα (μέσα στο οποίο υπάρχει και το audiocube.py). Αν μετά εκτελέσεις την εντολή τότε πρέπει να δουλέψει. Αν εξακολουθεί να σου βγάζει errors τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις κάνει install την python στον υπολογιστή σου (κάντο google, είναι απλό σαν να φορτώνεις ένα πρόγραμμα). Μετά το python install ξαναδοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanshiroD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, balarinio είπε Κατεβάζεις από εδώ (https://github.com/oyooyo/audiocube) το zip, το κάνεις extract στον υπολογιστή σου και μετά ανοίγεις το command prompt (cmd). Εκεί θα πρέπει να μπεις στο directory που έκανες extract το zip στο προηγούμενο βήμα (μέσα στο οποίο υπάρχει και το audiocube.py). Αν μετά εκτελέσεις την εντολή τότε πρέπει να δουλέψει. Αν εξακολουθεί να σου βγάζει errors τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις κάνει install την python στον υπολογιστή σου (κάντο google, είναι απλό σαν να φορτώνεις ένα πρόγραμμα). Μετά το python install ξαναδοκίμασέ το. Δούλεψε τέλεια!!! Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinoupoli Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Έχω φιγούρα του ξωτικόυ. Αν θέλει κάποιος να ανταλλάξουμε κωδικούς με κάποια άλλη φιγούρα μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markozg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει το εξής: Οι κωδικοί που διαβάζει το ηχείο πρέπει να είναι της μορφής 0220040800{ΧΧ}00 σωστά; Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο 84 επιπλέον αρχεία (16 ως 99) της μορφής L00{XX}; Ρωτάω επειδή κατέβασα τα smp audiotales που είχε ανεβάσει ο φίλος Dissaster τα οποία είναι της μορφής L10{XX} αλλά δεν κατάφερα να τα κάνω να παίξουν (δοκίμασα να βάλω τους κωδικούς ως 0220040810{ΧΧ}00 και 0220040800{10ΧΧ}00). Μήπως κάνω κάτι λάθος ή απλά αυτά τα αρχεία δε θα παίξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giarmadouros.civil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 παιδιά με ή χωρίς τη φιγούρα μόνο και μόνο που δώσατε τα παραμύθια ενα πολύ μεγάλο μπράβο. Καλύτερα να ακούν ιστορίες παρά να βλέπουν τηλεοραση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanshiroD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Στις 14/3/2021 στις 11:01 ΠΜ, markozg είπε Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει το εξής: Οι κωδικοί που διαβάζει το ηχείο πρέπει να είναι της μορφής 0220040800{ΧΧ}00 σωστά; Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο 84 επιπλέον αρχεία (16 ως 99) της μορφής L00{XX}; Ρωτάω επειδή κατέβασα τα smp audiotales που είχε ανεβάσει ο φίλος Dissaster τα οποία είναι της μορφής L10{XX} αλλά δεν κατάφερα να τα κάνω να παίξουν (δοκίμασα να βάλω τους κωδικούς ως 0220040810{ΧΧ}00 και 0220040800{10ΧΧ}00). Μήπως κάνω κάτι λάθος ή απλά αυτά τα αρχεία δε θα παίξουν; Αν δεν κάνω λάθος πρέπει ο κωδικός αυστηρά να είναι αυτής της μορφής 0220040800{ΧΧ}00 μέχρι το 99 Να ρωτήσω κάτι ακόμα ηχεία με nfc υπάρχουν στην αγορά ; κάτι σαν αυτό θα δούλευε όπως το ηχείο του lidl ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω extra ηχείο για για την συλλογή του lidl ή hachette περα από τις εταιρίες διάθεσης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliz Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια! γνωρίζει καποιος με ποιον αυξον αριθμό μπορουν να λειτουργησουν τα rfid του hachette?? εχω την κοκκινοσκουφιτσα, τον παπουτσομενο γατο εκανα read να δω..τι διαβαζει αλλα δεν εβγαλα πολυ ακρη! ξερει καποιος τι πρεπει να γραψω στο rfid για να παει για παραδειγμα στο παραμυθι νουμερο 7 ???? στο σκαναρισμα η κοκκινοσκουφιτσα μου εβγαλε αυτο Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από oliz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 16 hours ago, oliz said: καλησπερα παιδια! γνωρίζει καποιος με ποιον αυξον αριθμό μπορουν να λειτουργησουν τα rfid του hachette?? εχω την κοκκινοσκουφιτσα, τον παπουτσομενο γατο εκανα read να δω..τι διαβαζει αλλα δεν εβγαλα πολυ ακρη! ξερει καποιος τι πρεπει να γραψω στο rfid για να παει για παραδειγμα στο παραμυθι νουμερο 7 ???? στο σκαναρισμα η κοκκινοσκουφιτσα μου εβγαλε αυτο Καλησπέρα, Θα βρεις πληροφορίες εδώ: https://oyooyo.github.io/audiocube/devices/hachette/ Για app εγώ χρησιμοποιώ το Mifare Classic Tool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pfannen Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Καλημέρα, Εχω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω το cube της hachette και προσπαθώ να γράψω tag για να παίζεις τα υπάρχοντα παραμύθια που έχει η κάρτα μνήμης. Σύμφωνα με το φίλο oyooyo και της οδηγίες που δείνει εδώ https://oyooyo.github.io/audiocube/devices/hachette/ Μπορούμε από την λίστα που παραθέτει εδώ: https://github.com/oyooyo/audiocube/tree/master/docs/devices/hachette/nfc Να γράψουμε τα tags ώστε να παίζει τα παραμύθια. Το πρόβλημα μου είναι ότι σε όλα τα app και συγκεκριμένα στο mifare classic tool όπως προτείνει και στης οδηγίες του ( βλέπε πιο πάνω) μου βγάζει το εξής error " Some sectors don't have 4 or 16 blocks (lines) " Τα αρχεία μετά από το extract που τα έκανα είναι στην μορφή .smp Εν συνεχεία δοκίμασα και άλλα app με παρόμοια αποτελέσματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliz Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Εχει καποιος τα επόμενα 30 παραμύθια απ τα τεύχη ηχογραφημενα πάραμυθια;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickynt Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Στις 28/4/2021 στις 11:54 ΜΜ, oliz είπε Εχει καποιος τα επόμενα 30 παραμύθια απ τα τεύχη ηχογραφημενα πάραμυθια;;; Τα εχω σε mp3 αν θες, αλλα μπορώ να σου το προωθήσω με μειλ όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickynt Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Στις 28/4/2021 στις 11:54 ΜΜ, oliz είπε Εχει καποιος τα επόμενα 30 παραμύθια απ τα τεύχη ηχογραφημενα πάραμυθια;;; https://drive.google.com/file/d/1lf8F9SdoKKBk_5sTp1g_0v4R8utvzzkA/view 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilver Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Spoiler Spoiler ΚΚαλησπέρα . Να ρωτήσω κάτι. Εφόσον προγραμματίσει μια ιστορία σε ένα tag,πχ στην γιαγιά που είναι κενή, μετά δεν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο; Κλειδώνει κάπως δλδ; κ μου έπαιξε μια φορά κ μετά το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα