Προς το περιεχόμενο

LIDL storyland figures

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας και από μενα.

Εχω διαβάσει όλα τα ποστ και ακόμη δεν κατάφερα να φτιαξω την κα Σάντα με δικό μας παραμύθι.

Εχω μετονομάσει το αρχείο mp3 σε L0015 πριν κάνω μετατροπή σε smp

εχω βάλει το title με το πρόγραμμα mp3tag σε L0015

Τέλος το έκανα μετατροπή σε SMP

το περνάω στο κουτί με usb , βάζω πάνω την φιγούρα με την κα Σάντα και δεν παίζει.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατι από Δεκέμβρη έχω ψάξει όλο το internet να βγάλω άκρη και δεν βγάζω?

Η εφαρμογή του lidl δεν δουλεύει ακόμη και σήμερα.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από HolyWoodworking
Δημοσ.

Στα tags υπάρχουν τα v2.3 και 2.4 (και 1 κτλ). Θες μόνο το 2.3 να είναι γραμμένο και κανένα άλλο! (Αν θυμάμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

Η κατάληξη smp με κεφαλαία, εγώ έχω με κεφαλαία και το mp3 πριν την κωδικοποίηση. Θα πρέπει να πάρεις ένα αρχείο ίδιου μεγέθους με το mp3. 

Δημοσ.
Στις 14/2/2021 στις 7:54 ΠΜ, HolyWoodworking είπε

Καλησπέρα σας και από μενα.

Εχω διαβάσει όλα τα ποστ και ακόμη δεν κατάφερα να φτιαξω την κα Σάντα με δικό μας παραμύθι.

Εχω μετονομάσει το αρχείο mp3 σε L0015 πριν κάνω μετατροπή σε smp

εχω βάλει το title με το πρόγραμμα mp3tag σε L0015

Τέλος το έκανα μετατροπή σε SMP

το περνάω στο κουτί με usb , βάζω πάνω την φιγούρα με την κα Σάντα και δεν παίζει.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατι από Δεκέμβρη έχω ψάξει όλο το internet να βγάλω άκρη και δεν βγάζω?

Η εφαρμογή του lidl δεν δουλεύει ακόμη και σήμερα.

Ευχαριστώ πολύ.

Hi, sorry about the English, I don't speak Greek.

I've made a change to my program (smp2mp3) that, when converting from mp3 to smp, can remove existing ID3v2 tag and write the destination filename into the title field of a new ID3v2 tag. The original file tag will not be touched.

This behavior is already incorporated into the Lidl.key file that is included in the program, so you should only selected that algorithm and it should work.

Please note that as I don't have a Lidl cube, I can not test this feature and I will appreciate any confirmation of whether it works or not. Also, the content of the Title field on the tag will be taken from the Filename specified when converting the file (when pressing the convert button en single file conversion, or the original filename when using batch convert) and the filename of the resulting smp file should not be modified after conversion  for the file to work in the cube.

The new version can be downloaded from here: https://github.com/ZapDissaster/smp2mp3/blob/main/Bin/Smp2Mp3.zip

GOOGLE TRANSLATE TRANSLATION FOLLOWS:

Γεια, συγνώμη για τη μετάφραση, δεν μιλάω ελληνικά και δεν χρησιμοποιώ ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο μετάφρασης.

Έχω κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά μου (smp2mp3) που, κατά τη μετατροπή από mp3 σε smp, μπορεί να αφαιρέσει την υπάρχουσα ετικέτα ID3v2 και να γράψει το όνομα αρχείου προορισμού στο πεδίο τίτλου μιας νέας ετικέτας ID3v2. Η αρχική ετικέτα αρχείου δεν θα αγγίξει.

Αυτή η συμπεριφορά έχει ήδη ενσωματωθεί στο αρχείο Lidl.key που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε μόνο αυτόν τον αλγόριθμο και θα πρέπει να λειτουργεί.

Λάβετε υπόψη ότι επειδή δεν έχω κύβο Lidl, δεν μπορώ να δοκιμάσω αυτήν τη λειτουργία και θα εκτιμήσω οποιαδήποτε επιβεβαίωση για το εάν λειτουργεί ή όχι. Επίσης, το περιεχόμενο του πεδίου Τίτλος στην ετικέτα θα ληφθεί από το Όνομα αρχείου που καθορίζεται κατά τη μετατροπή του αρχείου (όταν πατάτε το κουμπί μετατροπής κατά τη μετατροπή ενός αρχείου ή από το αρχικό όνομα αρχείου κατά τη χρήση παρτίδας μετατροπής) και το όνομα αρχείου του αρχείου smp που προκύπτει δεν πρέπει να τροποποιηθεί μετά τη μετατροπή για να λειτουργήσει το αρχείο στον κύβο.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από εδώ: https://github.com/ZapDissaster/smp2mp3/blob/main/Bin/Smp2Mp3.zip

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 11:36 ΜΜ, noasgr είπε

Παίδες μήπως έτυχε να βρείτε τα smp του audiotales?

Τα εχω και σε smp και πλεον σε Mp3, τα πρωτα 30, και τα ισπανικα ολα και τα 91, αλλα λογικά θα τα εχεις, τα εχω και σε mp3. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να σου τα στειλω με καποιον τροπο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Audiotales, Greek audio:

MP3 format: https://mega.nz/file/BEg2WDLZ#gQUyC4XoFoo2H2vwsoTPXA9LXCD70lvH4z4xAPqTiMA

SMP format (works with blue Hachette cube): https://mega.nz/file/4YgiWBjL#ECwjtdzkn4ybAJ4OwrMQvw3hUs6VtmIZEMXz6LN_2E4

SMP format for LIDL cubes: (Named L1001 .. L10031 to allow to use them along the original LIDL Files): https://mega.nz/file/VYoSER7S#Hy8IjMdLvMMnEl7JCxv5jyWNZmm5vys_xrOqPb9Bs_o

Επεξ/σία από Dissaster
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

I was not aware of the Italian version. I'm looking at the Italian audiotales page (https://www.audio-fiabe.it/) and there you can download the first 5 tales in mp3. The best way to find the rest of the tales is to find an Italian forum like this one, where there is a discussion about how the cube works. There it could be possible to find someone willing to share them. I'll let you know if I find something.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 3:56 ΜΜ, bananasplit είπε

χαίρομαι που παίζει..Λοιπόν,προσωπικά έχω το mp3tag που είναι για windows και είναι free..
Μετά,κάνω μετονομασία του αρχείου σε πχ L0017.mp3
Το προσθέτω στο mp3tag,δεξί κλικ επάνω του,εκτεταμένες ετικέτες.προσθήκη πεδίου.Βρίσκω το title,και βάζω ετικέτα με το όνομά του.(πχ L0017) έτσι.Επιβεβαιώνω πως έχει περάσει σωστά,γιατί εμφανίζεται εδώ.
Μετά κάνω αποθήκευση.Τέλος ανοίγω με το πρόγραμμα smp->mp3 και το μετατρέπω σε smp.Μετά,nfid και τέλος..

Καλησπέρα, θα ήθελα λίγη βοήθεια, έχω μια φιγουρα της γιαγιας η οποία είναι εξτρα, θέλω να βάλω ενα αρχείο να παίζει εκεί αλλά δεν μπορεσα να το κανω να δουλέψει, έχω κάνει τις μετατροπές και με το python όπως λένε τα παιδιά στο github, μετέτρεψα κατι το tag στο 0016 αντίστοιχα, αλλά τπτ. Κάνει τικ τικ.

Έκανα μετατροπή και με το smptomp3 αλλά πάλι τα ίδια, κατέβασα και το Mp3tag, το μετέτρεψα, το ξαναφόρτωσα κ παλι τα ίδια, μήπως ξεχνάω κάποιο βήμα;

Πρώτα άλλαξα το tag στην φιγουρα
Από mp3 το μετέτρεψα σε smp (εκανα κ τα αρχεία του ηχείου που είχα μετατρέψει σε mp3, ξανά σε smp)
Φόρτωσα το αρχείο στην κάρτα
Βάζω τη φιγούρα να παίξει και πάλι τα ίδια.

Υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εγώ είχα 3 φιγούρες. Ξωτικό, ελαφάκι και δέντρο. Είχα κατεβάσει πριν τα Χριστούγεννα την εφαρμογή Γιάννα τα παίξει, αλλά δεν γινόταν. Έσβησα την εφαρμογή. Σήμερα είπα να το ξαναπροσπαθήσω και έπαιξαν. Η γυναίκα μου όμως πέταξε το δεντράκι και μου έμειναν μόνο το ξωτικό και το ελαφάκι. 

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, karman13 είπε

Καλησπέρα! Εγώ είχα 3 φιγούρες. Ξωτικό, ελαφάκι και δέντρο. Είχα κατεβάσει πριν τα Χριστούγεννα την εφαρμογή Γιάννα τα παίξει, αλλά δεν γινόταν. Έσβησα την εφαρμογή. Σήμερα είπα να το ξαναπροσπαθήσω και έπαιξαν. Η γυναίκα μου όμως πέταξε το δεντράκι και μου έμειναν μόνο το ξωτικό και το ελαφάκι. 

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ!

καλησπέρα!Παραπάνω περιγράφουμε αναλυτικά τη διαδικασία για να βάλεις tags και να παίζουν με το ηχείο,χωρίς τις φιγούρες..είναι μια λύση,αφού σχεδόν κανείς δεν μπόρεσε να μαζέψει όλες τις φιγούρες..ο,τι χρειαστείς,εννοείται μας ρωτάς!

Στις 26/2/2021 στις 12:06 ΜΜ, vickynt είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα λίγη βοήθεια, έχω μια φιγουρα της γιαγιας η οποία είναι εξτρα, θέλω να βάλω ενα αρχείο να παίζει εκεί αλλά δεν μπορεσα να το κανω να δουλέψει, έχω κάνει τις μετατροπές και με το python όπως λένε τα παιδιά στο github, μετέτρεψα κατι το tag στο 0016 αντίστοιχα, αλλά τπτ. Κάνει τικ τικ.

Έκανα μετατροπή και με το smptomp3 αλλά πάλι τα ίδια, κατέβασα και το Mp3tag, το μετέτρεψα, το ξαναφόρτωσα κ παλι τα ίδια, μήπως ξεχνάω κάποιο βήμα;

Πρώτα άλλαξα το tag στην φιγουρα
Από mp3 το μετέτρεψα σε smp (εκανα κ τα αρχεία του ηχείου που είχα μετατρέψει σε mp3, ξανά σε smp)
Φόρτωσα το αρχείο στην κάρτα
Βάζω τη φιγούρα να παίξει και πάλι τα ίδια.

Υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μου διαφεύγει;

δώσε μου λίγο χρόνο,να τσεκάρω και τη δική μου φιγούρα της γιαγιάς,να δω και τι έχεις κάνει ακριβώς,και θα σου απαντήσω πως γίνεται η διαδικασία..

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ δεν κατάφερα να εισάγω δικό μου αρχείο σωστά. έκανα το mp3 στις ρυθμίσεις που αναφέρονται, έβαλα τα tag με το mp3tag, έκανα μετατροπή με το προγραμματάκι smptomp3, ορίζω το σωστό αριθμό στο tag, αλλά τίποτα. Δεν δοκίμασα μετατροπή με python γιατί δεν ξέρω πως να το τρέξω σωστά. Δούλεψε σε κανέναν με το προγραμματάκι smptomp3?

Αν μπορεί κάποιος να δώσει παραπάνω βοήθεια θα ήταν σωτήριο!!!

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.
Στις 5/3/2021 στις 8:01 ΠΜ, sanshiroD είπε

Και εγώ δεν κατάφερα να εισάγω δικό μου αρχείο σωστά. έκανα το mp3 στις ρυθμίσεις που αναφέρονται, έβαλα τα tag με το mp3tag, έκανα μετατροπή με το προγραμματάκι smptomp3, ορίζω το σωστό αριθμό στο tag, αλλά τίποτα. Δεν δοκίμασα μετατροπή με python γιατί δεν ξέρω πως να το τρέξω σωστά. Δούλεψε σε κανέναν με το προγραμματάκι smptomp3?

Αν μπορεί κάποιος να δώσει παραπάνω βοήθεια θα ήταν σωτήριο!!!

Ευχαριστώ!!!!

Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του python και νομίζω ότι είναι εξαιρετικά απλό (δεν είμαι προγραμματιστής). Μόλις κάνεις install σωστά το πρόγραμμα (αν κάνεις google μπορείς εύκολα να το κάνεις) τότε ακολουθείς τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίγεις το command prompt στα windows (είναι το cmd πρόγραμμα από το start)

2. Γράφεις :

audiocube.py storyland encrypt L0045.mp3

, όπου στο cmd πρέπει να είσαι στον ίδιο φάκελο που έκανες install το python πρόγραμμα για να εκτελέσεις την παραπάνω εντολή. Η παραπάνω εντολή μετατρέπει το αρχείο L0045.mp3 σε L0045.SMP και το αποθηκεύει στον ίδιο φάκελο που βρίσκεται το L0045.mp3. 

3. Μεταφέρεις το L0045.SMP στο LIDL cube, συνδέοντας το cube με usb καλώδιο στον υπολογιστή σου, όπου θα εμφανιστέι με τη μορφή ενός δίσκου.

Ελπίζω να είναι κατανοητά τα παραπάνω! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...