Προς το περιεχόμενο

[Mini PC] Chuwi Larkbox (J4115/6GB/128GB) @ Banggood 144.93€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή ισχύει για παραγγελία μέσω της εφαρμογής. Από τον browser είναι 2€ ακριβότερα.

https://www.banggood.com/CHUWI-LarkBox-Mini-PC-Intel-Celeron-J4115-6GB-LPDDR4-128G-eMMC-Desktop-PC-Quad-Core-1_80GHz-to-2_50GHz-Intel-UHD-Graphics-600-BT5_1-Win10-or-Linux-p-1729480.html

Έχω την εντύπωση πως δεν έρχεται με λειτουργικό σύστημα, αφού στα χαρακτηριστικά λέει:

Operating System Support Windows 10 / Linux 

Από την άλλη βέβαια δεν έχω δει μέχρι τώρα mini pc χωρίς λειτουργικό. Αλλά καλύτερα να ρωτήσετε το Banggood.

Επίσης, να σημειώσω ότι δεν διαθέτει θύρα ethernet.

165.24€ στο AliExpress (αποστολή από Ισπανία)

https://www.aliexpress.com/item/1005001489384446.html

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Σε μία από τις εικόνες λέει: LarkBox installs Windows 10 in advance for the effcient office.. Μπορεί λοιπόν και να έρχεται με λειτουργικό αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

Το μεγάλο μείον του συγκεκριμένου είναι το emmc storage. Καλύτερα λίγα € παραπάνω για το δοκιμασμένο και ποιοτικό BMAX 2 Plus. Που έρχεται με SSD (στο Larkbox μπορείς να εγκαταστήσεις αν θες) και 2GB μνήμη παραπάνω. Και έχει και windows χωρίς αμφιβολίες.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι με λίγα ευρώ παραπάνω παίρνεις καλύτερα mini pc.

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το καλύτερο vfm αλλά σίγουρα όχι αυτό της προσφοράς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, imvrios είπε

Σε μία από τις εικόνες λέει: LarkBox installs Windows 10 in advance for the effcient office.. Μπορεί λοιπόν και να έρχεται με λειτουργικό αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

Το μεγάλο μείον του συγκεκριμένου είναι το emmc storage. Καλύτερα λίγα € παραπάνω για το δοκιμασμένο και ποιοτικό BMAX 2 Plus. Που έρχεται με SSD (στο Larkbox μπορείς να εγκαταστήσεις αν θες) και 2GB μνήμη παραπάνω. Και έχει και windows χωρίς αμφιβολίες.

Το BMAX B2 Plus αυτή τη στιγμή κοστίζει 10€ παραπάνω και συμφωνώ ότι είναι από τα καλύτερα mini pc που κυκλοφορούν σε αυτές τις τιμές. Αλλά για όσους αναζητούν το φθηνότερο και για απλή χρήση νομίζω θα κάλυπτε αρκετούς. Φυσικά είναι και το εξαιρετικά μικρό μέγεθος που σε αυτόν τον τομέα δεν έχει αντίπαλο.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Το BMAX B2 Plus αυτή τη στιγμή κοστίζει 10€ παραπάνω και συμφωνώ ότι είναι από τα καλύτερα mini pc που κυκλοφορούν σε αυτές τις τιμές. Αλλά για όσους αναζητούν το φθηνότερο και για απλή χρήση νομίζω θα κάλυπτε αρκετούς. Φυσικά είναι και το εξαιρετικά μικρό μέγεθος που σε αυτόν τον τομέα δεν έχει αντίπαλο.

παιζει κανα κουπονι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Agathoklis είπε

παιζει κανα κουπονι?

Ναι, είναι BGGRB2 αλλά ισχύει μόνο για αποστολή από την Κίνα.

Άκυρο τελικά βγήκε και από Τσεχία στα 147.34€ με το κουπόνι BGB2PCZ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...