Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, kirileman said: Κοντός. Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το πήρε το μάτι μου χθες-προχθες.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε εξαιρετικο casting. και ο σκηνοθετης ειναι καλος. αλλα το κυριοτερο, και οι δυο ειναι μεγαλοι φανς των παιχνιδιων. το μονο που μενει ειναι να δουμε ποια θα παιξει την Quiet. Ήδη έχει βρεθεί ηθοποιός με την εταιρεία να μένει πίστη στο diversity Spoiler
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το πήρε το μάτι μου χθες-προχθες. Lara Croft, κοντή. Solid Snake, κοντός. Nathen Drake, κοντός. Ε δεν μπορώ!
randomcat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 ελπίζω να σέρνεται και να μαζεύει πακέτα με τσιγάρα 1
AgiosEfraim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Thresh είπε Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το πήρε το μάτι μου χθες-προχθες. Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω. 2 ώρες πριν, Thresh είπε Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το πήρε το μάτι μου χθες-προχθες. Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω. 2 ώρες πριν, Thresh είπε Το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το πήρε το μάτι μου χθες-προχθες. Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω.
Exoskeletor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, AgiosEfraim είπε Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω. Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω. Θα μας πουν ότι δεν ειναι κοντός και οτι απλα βασιστηκαν στο Metal Gear 2 PAL 50Hz με τις μαυρες μπάρες πανω κατω. Θυμησε μου τι θα μας πουν? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, KilliK είπε εξαιρετικο casting. και ο σκηνοθετης ειναι καλος. αλλα το κυριοτερο, και οι δυο ειναι μεγαλοι φανς των παιχνιδιων. το μονο που μενει ειναι να δουμε ποια θα παιξει την Quiet. Η Quiet δεν έχει κάποια σχέση με τον Solid Snake. Εκείνη είναι στα 80s. MGS V. Big Boss/Venom δηλαδη.
Chocobo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Άραγε θα ακολουθεί το plot τον games ή θα είναι απλά ένα espionage movie....
cr77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, kirileman είπε Lara Croft, κοντή. Solid Snake, κοντός. Nathen Drake, κοντός. Ε δεν μπορώ! Για Wolverine έβαλαν τον Hugh Jackman που είναι 1,88 , ενώ στο κόμικ είναι 1,60. O Jackman πάντως έχει προτείνει τον Tom Hardy ως διάδοχο, που είναι 1,75 με τα χέρια στην ανάταση, οπότε θα πλησιάζει πιο πολύ στο κόμικ.
tsibosp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μιας και το σεναριο το γραφει αυτη η "ιδιοφυια" που εγραψε το Jurassic World προσωπικα δεν περιμενω απολυτως τιποτα. Επισης εχουν ηδη δηλωσει οτι η πλοκη δεν θα εχει καμια σχεση με κανενα παιχνιδι της σειρας και απλα θα δανειζεται καποια στοιχεια απο ολα, ενα mash-up ιδεων δηλαδη. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ας ελπισουμε σε ενα θαυμα.Οι περισσοτερες μεταφορες καταληγουν στα αζητητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα