sotirakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Hello boys and girls ! Έχω μια ερώτηση σχετικά με DVD . Αν αντιγράψω ένα dvd με κάποιο από τα γνωστά προγράμματα (dvdxcopy express,dvdshrnk (συγχωρέστε αν πω καμιά μ@λ@κι@ αλλά είμαι καινούργιος στο άθλημα ) ) , θα έχει το dvd ποιότητα αντάξια του αρχικού ή θα έχω απώλειες ;;; Ύπαρχει κανένας περιορισμός στο αν τα dvd θα παίζουν μόνο σε PC ;;; Και κάτι άλλο !!! Στις πόλεις σας , αγοράζετε κόπιες dvd ; Πόσο ; Από που ; Οι black-power-men έχουν μπεί στο εμπόριο ;;; Απ'οτι διάβασα σε ένα άρθρο σε γνωστή εφημερίδα στην Αθήνα συμβαίνει ήδη ! Πόσο τα πουλάνε ;;;; Thanx NeMeS!S :twisted: =============== http://www.nemesiss.tk ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ... ===============
Loser Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 θα έχει το dvd ποιότητα αντάξια του αρχικού ή θα έχω απώλειες ;;; Αν η αρχική ταινία είναι 4' date='5GB όχι, αν πάλι είναι 7,5 τότε ναι θα έχεις απώλιες στην ποιότητα ακόμα και να αφαιρέσεις όλα τα extra,..... όμως σε απλή τηλεόραση(μέχρι 21" που έχω δοκιμάσει) ή PC δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Ύπαρχει κανένας περιορισμός στο αν τα dvd θα παίζουν μόνο σε PC ;;; όχι.Και κάτι άλλο !!! Στις πόλεις σας ' date=' [u']αγοράζετε κόπιες dvd [/u]; Πόσο Αν και πουλάνε φυσικά και δεν αγοράζω αφού ζητάνε 15€ για την κάθε κόπια!!!!!!!!
adams Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δεν απασχολει κανεναν εδω μεσα ποσο ,απο που ,ποιον και αν προμηθευεστε dvd αντιγραφα(παρανομο υλικο δηλαδη)..... Για αλλη μια φορα διαβαστε τους KANΟΝΕΣ ΒΑΝ για μια βδομαδουλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.