rempetis78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone, θέλω να αγοράσω ή μεταχειρισμένο ή καινούριο γιατί η μπαταρία στο δικό μου δεν κρατάει πολύ.. Θέλω να μην είναι πολύ μεγάλο, το s7 είναι ιδανικό σαν μέγεθος, δεν θα το άλλαζα Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σε αυτό το μέγεθος , οποιασδήποτε εταιρείας Σκέφτομαι και για το s8 αλλά είναι κάπως μεγαλύτερο.. Αν τυχόν αλλάξω μπαταρία στο s7 θα είναι όπως το αγόρασα? (Εβγαζε μια μερα με φουλ χρηση) Ή τσάμπα θα αλλάξω?
koutsis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, rempetis78 είπε Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone, θέλω να αγοράσω ή μεταχειρισμένο ή καινούριο γιατί η μπαταρία στο δικό μου δεν κρατάει πολύ.. Θέλω να μην είναι πολύ μεγάλο, το s7 είναι ιδανικό σαν μέγεθος, δεν θα το άλλαζα Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σε αυτό το μέγεθος , οποιασδήποτε εταιρείας Σκέφτομαι και για το s8 αλλά είναι κάπως μεγαλύτερο.. Αν τυχόν αλλάξω μπαταρία στο s7 θα είναι όπως το αγόρασα? (Εβγαζε μια μερα με φουλ χρηση) Ή τσάμπα θα αλλάξω? Αφού είσαι ευχαριστημένος με το s7 άλλαξε απλά μπαταρία. Ναι θα είναι όπως όταν το αγόρασες. Απλά άλλαξε τη δε επίσημο service για να σου βάλουν την αυθεντική..
vasilisga Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Galaxy s10e Iphone 12 mini Iphone se 2020 1
rempetis78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αφού είσαι ευχαριστημένος με το s7 άλλαξε απλά μπαταρία. Ναι θα είναι όπως όταν το αγόρασες. Απλά άλλαξε τη δε επίσημο service για να σου βάλουν την αυθεντική.. Κόστος σε επίσημο πόσο περίπου?
paris_chav Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, rempetis78 είπε Κόστος σε επίσημο πόσο περίπου? Θα πρότεινα να απευθυνθείς στη smartec, ειδικά αν βρίσκεσαι εντός Αττικής. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πας εσύ, συνεργάζονται με την acs, η οποία θα έρθει να το παραλάβει χωρίς μεταφορικά. Το κόστος δεν νομίζω να είναι μεγάλο αλλά για να μη σου πω μια τιμή στην τύχη προσεγγιστικά, πάρε ένα τηλ αύριο τους ίδιους και ρώτα τους. Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι 210 58 20 000 210 58 20 030 [email protected] Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από paris_chav 1
rempetis78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, paris_chav είπε Θα πρότεινα να απευθυνθείς στη smartec, ειδικά αν βρίσκεσαι εντός Αττικής. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πας εσύ, συνεργάζονται με την acs, η οποία θα έρθει να το παραλάβει χωρίς μεταφορικά. Το κόστος δεν νομίζω να είναι μεγάλο αλλά για να μη σου πω μια τιμή στην τύχη προσεγγιστικά, πάρε ένα τηλ αύριο τους ίδιους και ρώτα τους. Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι 210 58 20 000 210 58 20 030 [email protected] Καλημέρα, πήρα και ρώτησα, 50 ευρώ μου είπαν Δηλαδή στην samsung πόσα θα ζητήσουν?
koutsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, rempetis78 είπε Καλημέρα, πήρα και ρώτησα, 50 ευρώ μου είπαν Δηλαδή στην samsung πόσα θα ζητήσουν? Αυτοί είναι η Samsung!
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Με αντικατασταση μπαταριας δε θα εχει το χρονο αναμονης που ειχε τη πρωτη μερα.Απο τοτε η συσκευη εχει κανει ποσες αναβαθμισεις που συνηθως πινουν περισσοτερη μπαταρια αλλα και οι εφαρμογες οσο πανε ειναι πιο απαιτητικες σε ισχυ. Εαν καλυπτει τις αναγκες σου το κινητο,αλλαξε τη μπαταρια,θα δεις βελτιωση αλλα οχι θαυματα.Ειναι και το κοστος αρκετα μικροτερο σε συγκριση με νεα συσκευη. Και γενικα δε βγαζουν και μικρες συσκευες πλεον για να πεις οτι εχεις επιλογες.
rempetis78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Dantε είπε Με αντικατασταση μπαταριας δε θα εχει το χρονο αναμονης που ειχε τη πρωτη μερα.Απο τοτε η συσκευη εχει κανει ποσες αναβαθμισεις που συνηθως πινουν περισσοτερη μπαταρια αλλα και οι εφαρμογες οσο πανε ειναι πιο απαιτητικες σε ισχυ. Εαν καλυπτει τις αναγκες σου το κινητο,αλλαξε τη μπαταρια,θα δεις βελτιωση αλλα οχι θαυματα.Ειναι και το κοστος αρκετα μικροτερο σε συγκριση με νεα συσκευη. Και γενικα δε βγαζουν και μικρες συσκευες πλεον για να πεις οτι εχεις επιλογες. Δηλαδή να κάνω μια ερώτηση, οι μπαταρίες που τις δίνουν στο skroutz με 8-10 ευρώ δεν είναι αυθεντικές samsung ? Είναι μαϊμού samsung ?
chios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ναι δεν είναι γνήσιες, παίζει να είναι στην καλύτερη περίπτωση ίδια με αυτήν που έχεις τώρα.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rempetis78 είπε Δηλαδή να κάνω μια ερώτηση, οι μπαταρίες που τις δίνουν στο skroutz με 8-10 ευρώ δεν είναι αυθεντικές samsung ? Είναι μαϊμού samsung ? Δεν έχουν την ίδια αυτονομία με την γνήσια, αλλά είναι μια χαρά αν δεν κάνεις βαριά χρήση. Για παλιό Samsung με αποσπώμενη μπαταρία, πήγα στο κατάστημα, αγόρασα 1 με 8€, την κούμπωσα και τέλος. Από άλλο κατάστημα, πήρα με 5€ μπαταρία για 1 απλό Nokia C2-05. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από AntiCambeR
koutsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, rempetis78 είπε Δηλαδή να κάνω μια ερώτηση, οι μπαταρίες που τις δίνουν στο skroutz με 8-10 ευρώ δεν είναι αυθεντικές samsung ? Είναι μαϊμού samsung ? Εννοείται!
rempetis78 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν έχουν την ίδια αυτονομία με την γνήσια, αλλά είναι μια χαρά αν δεν κάνεις βαριά χρήση. Για παλιό Samsung με αποσπώμενη μπαταρία, πήγα στο κατάστημα, αγόρασα 1 με 8€, την κούμπωσα και τέλος. Από άλλο κατάστημα, πήρα με 5€ μπαταρία για 1 απλό Nokia C2-05. Εγώ κάνω βαριά χρήση όλη μέρα ανοιχτά δεδομενα/WiFi και gps 2-3 ωρες την ημερα( Google maps ) Στην smartec σίγουρα τοποθετουν γνήσια έτσι?
panos- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, η Smartec είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα