Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 https://www.e-shop.gr/gembird-mp-gameled-l-gaming-mouse-pad-with-led-light-effect-large-p-PER.940407 δεν το βρισκω το συγκεκριμένο αλλά αντίστοιχα mousepad με φωτισμό ξεκινάνε από 16€ 6 2
hasiotis_john Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το σκεφτόμουν από χθες και βλέποντας το ποστ σου, μου το θύμισες και το αγόρασα. Αν δεν μου αρέσει θα στο χρεώσω ... 😛 Είναι πάντως τεράστιο σε σχέση με άλλα led mouse pads! Όταν με το καλό, θα ενημερώσω αν αξίζει..
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, hasiotis_john είπε Το σκεφτόμουν από χθες και βλέποντας το ποστ σου, μου το θύμισες και το αγόρασα. Αν δεν μου αρέσει θα στο χρεώσω ... 😛 Είναι πάντως τεράστιο σε σχέση με άλλα led mouse pads! Όταν με το καλό, θα ενημερώσω αν αξίζει.. του εριξα και εγω μια παραγγελια ειχα παρει το genesis max που εχει παρει ολο το forum αλλα ειπα ας παρω κατι ποιο καγκουρικο 😛 2
badasszoro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Έχω μια φάτνη διπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα το βαλω κάτω από τη φάτνη για να δίνει τα εφέ 😁 1
lionheart75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε του εριξα και εγω μια παραγγελια ειχα παρει το genesis max που εχει παρει ολο το forum αλλα ειπα ας παρω κατι ποιο καγκουρικο 😛 Έχω ένα παρόμοιο ADX απο Κώτσο αλλά μικρότερο, αυτό χωράει και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, οπότε μια χαρά στα χρήματα αυτά. Το κλασικό pad της genesis είναι αρκετά μεγαλύτερο και λέω να μην το καταργήσω αλλά να βάλω αυτό από πάνω. 2
turbat0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Λεφτά για rgbούρτζι πληκτρολόγιο δεν έχω, ας ξεκινήσω με ένα pad.
hasiotis_john Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το σωστό θα ήταν να γράψει το eshop ότι εξαντλήθηκε αναίτια από κάτι τύπους στο insomnia που το πήραν χωρίς καν να ξέρουν γιατί ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Το σωστό θα ήταν να γράψει το eshop ότι εξαντλήθηκε αναίτια από κάτι τύπους ... που το πήραν χωρίς καν να ξέρουν γιατί ... What? O καταναλωτης που καθε μαγαζι θελει. Ανδριαντα μονο. Οχι να τους κατηγορει. Ενα μαγαζι πουλαει, κερδος, δεν τα μοιραζει σε απορους, δεν κανει "κοινωνικη προσφορα". 7
Shibbu Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Αν πήρε κάνεις παραπανω, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα! Ας στείλει ενα pm!
Aurumnus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, matrixxx είπε What? O καταναλωτης που καθε μαγαζι θελει. Ανδριαντα μονο. Οχι να τους κατηγορει. Ενα μαγαζι πουλαει, κερδος, δεν τα μοιραζει σε απορους, δεν κανει "κοινωνικη προσφορα". Ακριβώς αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις