panospeter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα κοινότητα, Πριν 2,5 - 3 χρόνια άρχισα να παίζω Zula Europe, εξαιτίας του μικρού που μου ζήτησε να το εγκαταστήσω αφού το είδε σε ένα φίλο του (εκείνος το παράτησε στον 1ο μήνα για το fortnite, εγώ κόλλησα). Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ήταν fast pace (όχι battle royal), οι ομάδες στο team deathmatch ήταν έυκολα αναγνωρίσιμες (με διαφορετικούς χαρακτήρες και χρώματα), δεν είχε πολλούς cheater λόγω popularity και αν και p2w, αμά έπαιζες συχνά μπορούσες να αναβαθμίσεις όπλα, χωρίς να δώσεις χρήματα για battle pass κλπ. Έτσι κατάφερα να αγοράσω και να αναβαθμίσω στο max τα όπλα που χρησιμοποιούσα, και να είμαι σε πολύ καλό επίπεδο (μες στην top 3άδα σε κάθε παιχνιδιού) Απο το Σεπτέμβριου παρουσιάστηκε πρόβλημα (πιθανότητα εσκεμμένα) στους server με ένα error που δεν αφήνει τους παίχτες να ξεκινήσουν το παιχνίδι (30 sec countdown), το οποίο απο ότι φαίνεται δεν προτίθενται να φτιάξουν οι Τούρκοι developers. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να ανγκάσουν την IDC που έκανε distribute το παιχνίδι στην Ευρώπη να παραιτηθεί των δικαιομάτων της. Η IDC απλά λέει ότι έχει ενημερώσει τους developers και περιμένει (δεν θα υπάρξει λύση ποτε). Προφανώς παραμένει σε αυτό το status για να μην αναγκαστεί να αποζημιώσει του παίχτες που έχουν πληρώσει, αν κλήσει τους servers. Συνεπώς, πάπαλα. Κατέβασα το Black Squad αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, κυρίως γιατί συμπαίκτες και αντίπαλοί είναι ολόιδιοι και ότι είναι και 4 χρόνια παλιό (μην έχουμε πάλι τα ίδια). Κατέβασα το CS-GO αλλά είναι τόσο καιρό που υπάρχει που απο την μία στα φιλικά deathmatch δεν έχει ενδιαφέρον (το χρησιμοποιούν ως warmup), απο την άλλη στο competitive υπάρχει τεράστια διαφορά απο τους άλλους που το παίζουν 10 και βάλε χρόνια. Το Volarant δεν έχει ακόμα team deathmatch (άσε που ως πληροφορικάριος έχω τους ενδιασμούς μου για το vanguard) Γνωρίζεται κάποιο άλλο, δωρεάν κατά προτίμηση, online FPS στην ίδια φιλοσοφία (όχι battle royal, απλό χωρίς abilities κλπ) το οποίο να είναι σχετικά καινούργιο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα