Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Βρήκα προσφορά polo του 20 βενζίνη 1000cc 80hp 13000 ευρώ καινούριο...αξίζει λέτε?

ειναι το ατμοσφαιρικό, ειναι απλα αποδεκτό για αυτο το σκαρι - δε σέρνεται αλλα δε βαζει και φωτιά στο δρόμο... θα σου προτεινα να ανεβεις ελάχιστα και να δεις το turbo εστω με τα 95 άλογα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

ειναι το ατμοσφαιρικό, ειναι απλα αποδεκτό για αυτο το σκαρι - δε σέρνεται αλλα δε βαζει και φωτιά στο δρόμο... θα σου προτεινα να ανεβεις ελάχιστα και να δεις το turbo εστω με τα 95 άλογα

Έχει διαφορά γύρω στα 3χιλιάρικα 😂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 6:20 ΜΜ, paylidis είπε

14 μου το έδιναν πριν λίγο καιρό με τα 95 άλογα....

Λογικά το έχουν ανεβάσει...

Εν τέλει βρήκα ένα opel astra του 17 σε μια μάντρα...από εταιρεία leasing αγορασμενο...το αυτοκίνητο φαίνεται καθαρό εκ πρώτης όψεως (θα το πάω και σε μάστορα) στα 10.900 η τιμή του 120.000κμ.  Ατρακαριστο είναι...μόνο αυτοί θα μου φτιάξουν κάποιες γρατζουνιες που έχει...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Λογικά το έχουν ανεβάσει...

Εν τέλει βρήκα ένα opel astra του 17 σε μια μάντρα...από εταιρεία leasing αγορασμενο...το αυτοκίνητο φαίνεται καθαρό εκ πρώτης όψεως (θα το πάω και σε μάστορα) στα 10.900 η τιμή του 120.000κμ.  Ατρακαριστο είναι...μόνο αυτοί θα μου φτιάξουν κάποιες γρατζουνιες που έχει...

Αν θες τη γνώμη μου ΔΕΝ αξίζει 11 χιλιάρικα για σκισμένο leasing (ή νοικιαρικο, ποτέ δε ξέρεις τη πλήρη αλήθεια). 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν θες τη γνώμη μου ΔΕΝ αξίζει 11 χιλιάρικα για σκισμένο leasing (ή νοικιαρικο, ποτέ δε ξέρεις τη πλήρη αλήθεια). 

Έχει ένα μεγάλο συν...το book service του είναι όλα επίσημης αντιπροσωπείας και κάνουν σέρβις κάθε 10.000 κμ...δυστυχώς στην Πάτρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...όλα σάπια...και τα καλά είναι τα ελληνικά μόνο που τα φέρνουν από leasing εταιρείες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...