chrismas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας , για ένα χρόνο είχα το modem - router που δίνει η nova το ΖΤΕ 267Ν . Δυστιχώς έχω προβλήματα με το wifi του και αναγκάστικα και αγοράσα το asus rt-ax82u . Όμως έχω ένα πρόβλημα . Δείχνει να μην έχει συνδεθεί το καλώδιο από το modem της nova στο asus . Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη .Σας ευχαριστώ
thodoris1985 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το modem της vodafone το έχεις βάλει σε bridge mode; Το ethernet στο asus το έχεις στην wan, σωστά; Κάνε και μια δοκιμή με άλλο καλώδιο καλού κακού. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από thodoris1985
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 9 hours ago, chrismas said: Καλησπέρα σας , για ένα χρόνο είχα το modem - router που δίνει η nova το ΖΤΕ 267Ν . Δυστιχώς έχω προβλήματα με το wifi του και αναγκάστικα και αγοράσα το asus rt-ax82u . Όμως έχω ένα πρόβλημα . Δείχνει να μην έχει συνδεθεί το καλώδιο από το modem της nova στο asus . Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη .Σας ευχαριστώ αυτο που πηρες ειναι router και οχι adsl,vdsl modem router. δεν βαζεις κοινως τηλεφωνικη γραμμη πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα