neosstoforum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Jorvik είπε Εριξα και εγω μια παραγγελια για το χαβαλε. Υγ. Ειχα παραγγειλει και παραλαβει και την προσφορα με τα elephone, γιατι να μην σταθω τυχερος και σε αυτα; 😃 Περισσότερο τυχεροί ήταν αυτοί που παρέλαβαν τα Doogee κινητά για όσους θυμούνται. (αν υπάρχει βέβαια κάποιος που παρέλαβε) 1
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, lysopaine είπε πήρα κ εγώ ένα κ αν έρθει το πολύ πολύ θα το κάνω δώρο πουθενά Μονο απο Κινα γινεται, εκτος αν θες να δωσεις 88€ για 7-days delivery απο Ευρωπη 1
elias99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ ts τσίμπησα και εγώ ένα κομμάτι😃😃😃
CaMp3on Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως σας θαυμάζω εσάς που δεν φοβάστε να βάλετε στο κεφάλι σας 2 ακουστικά που κοστίζουν μερικά λεπτά του ευρώ που έχουν και μπαταρία μέσα τους. 2
thanasisxask Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως και μπανάνες να έρθουν, αντί για ακουστικά, πάλι κερδισμένοι ήμαστε.
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε Για πες τι παιχτηκε? Δεν το εστειλε ποτε και εκανε refund? Κράτησε κανένα δεκαήμερο τα φράγκα και μετά ακύρωσε από μόνος του κ έδωσε refund. Είχε διαφορά πραγματάκια τότε οχι μόνο ακουστικα...
mitsakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό το scam και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού κέρδος δεν βγάζει και στη φουλ τιμή δεν παίζει να πάρουμε από το μαγαζί του μετα....
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Πάντως σας θαυμάζω εσάς που δεν φοβάστε να βάλετε στο κεφάλι σας 2 ακουστικά που κοστίζουν μερικά λεπτά του ευρώ που έχουν και μπαταρία μέσα τους. Που να δεις και τι τρωει ο κοσμος. Αστα. Αυτο δεν ειναι τιποτα. 😛
glamor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δοκίμασα και εγώ την τύχη μου.... Εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις.. ευχαριστώ TS
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mitsakhs είπε Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό το scam και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού κέρδος δεν βγάζει και στη φουλ τιμή δεν παίζει να πάρουμε από το μαγαζί του μετα.... To ιδιο σχεδον προιον και τιμη πριν ενα μηνα; Αν ειναι δυνατον! Μαλλον δεν παει να ανεβασει τα ratings του οπως ειπε ο xaratsi, αλλα να κλεισει το μαγαζι του. 1 1
dsk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Χαχα ούτε για πλάκα αλλά έβαλα και εγώ ένα για παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ... 1
PedroG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Payment Successful Thank you! We've received your payment.
yansta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω TS! Πηρα κι εγω ενα να δουμε τι θα γινει
Feregorn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Πήρα και εγώ 1, άμα το παραλάβει κανείς να στείλει! xD
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Feregorn είπε Πήρα και εγώ 1, άμα το παραλάβει κανείς να στείλει! xD Δεν θα χρειαστει τοσο μεγαλο διαστημα για να μπορεις να ελπιζεις. Σε 10 μερες λογικα θα εχουμε μαθει με τις ακυρωσεις τι παιζει. Αν διαβασεις τα προηγουμενα θα το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις