GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σήμερα θα στήσω το νέο μου pc, αλλά λίγο κολλάω στο πως να περάσω τους drivers στον επεξεργαστή. Ο επεξεργαστή μου είναι ο i5-10400f. Είδα ότι μου έβγαλε την επιλογή Intel® Easy Streaming. θα το κάνω με αυτόν τον τρόπο ή διαφορετικά? Στο youtube βλέπω ότι κάτι πρέπει να κάνω και με το twich, βάζει και έναν κωδικό που δεν ξέρω τι είναι, και επίσης κάτι για το obs. επεξεργαστής : Intel Core I5-10400F Box μητρική : Gigabyte B460M DS3H (rev. 1.0) κάρτα γραφικών : MSI GeForce GTX750 Ti 2GB Twin Frozr OC Gaming (N750Ti TF 2GD5/OC) κάρτες RAM : G.Skill Aegis 16GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16D-16GISB) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Για εγκατάσταση cpu drivers δεν έχω ξανακούσει - εκτός αν εννοείς update στο BIOS για υποστήριξη νέων επεξεργαστών.
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Ααα, εννοείς τους drivers του chipset της μητρικής - άλλο αυτό. Περίμενε να απαντήσει κάποιος άλλος πιο σχετικός από εμένα γιατί δεν το πολυκατέχω το άθλημα.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, accipio είπε Ααα, εννοείς τους drivers του chipset της μητρικής - άλλο αυτό. Περίμενε να απαντήσει κάποιος άλλος πιο σχετικός από εμένα γιατί δεν το πολυκατέχω το άθλημα. Όχι της μητρικής και της gpu τα έχω κατεβάσει ήδη, της cpu δεν έχω και το έχουν αλλάξει και το μόνο που μου βγάζει είναι το Intel® Easy Streaming Wizard.
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- μπορείς να αγνοήσεις τους drivers του επεξεργαστή (που κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν) και να περάσεις όλα τα άλλα - και, αν όλα λειτουργούν σωστά, και δεν υπάρχει κάτι κίτρινο στη Διαχείριση Συσκευών, δεν χρειάζεται να ανησυχείς περαιτέρω. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Οπότε θα περάσω μόνο τους drivwers από gpu και mobo? Μπορώ να αφήσω και τα windows 10 να τα κάνουν όλα αυτόματα αλλά μια που μπήκα στην διαδικασία με καίει λίγο να το κάνω 😂
accipio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Όπως το λες, βάλε drivers mobo - gpu και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει. περίμενε βέβαια και κάποια άλλα γνώμη. Και καλοδούλευτο το νέο σύστημα!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, accipio είπε Όπως το λες, βάλε drivers mobo - gpu και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει. περίμενε βέβαια και κάποια άλλα γνώμη. Και καλοδούλευτο το νέο σύστημα! Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Είδα ότι μου έβγαλε την επιλογή Intel® Easy Streaming. Αυτό είναι για να σετάρεις το obs. Σε πιο σημείο στο βίντεο αναφέρεσαι για drivers cpu; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο και δε γνωρίζω να υπάρχουν drivers για cpu.
chrisde Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχουν, ό,τι βρίσκεται στο device manager (όλες οι συσκευές του υπολογιστή δηλαδή) χρειάζεται drivers για να δουλέψει, αλλά της cpu συγκεκριμένα τις περνάνε αυτόματα τα windows και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με αυτό.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, η εγκατάσταση έγινε το απόγευμα, τελικά καμία σχέση με το βίντεο, απλά ένα install έκανα και τα έκανε όλα αυτόματα 🙂 Είναι πρώτη μου φορά που ασχολήθηκα με drivers (καθώς μέχρι τώρα άφηνα τα windows να κάνουν την δουλειά μόνα τους μετά από format), και απλά είδα τα βήματα στο βίντεο (που πλέον έχουν αλλάξει ως προς cpu, καθώς το link που έχει έχει καταργηθεί). Για την ακρίβεια πέρασα 4 drivers με την εξής σειρά: Chipset μητρικής Realtek μητρικής Intel® Easy Streaming Wizard του επεξεργαστή drivers της gpu Από τι ξέρω το Realtek το περνάνε τα windows, απλά είπα να το περάσω εγώ, για τον επεξεργαστή δεν ήξερα πως δεν χρειαζόταν. Να πω πως πρώτα απενεργοποίησα τις ενημερώσεις των windows για να περάσω τους drivers και μετά τις ενεργοποιήσα. Θεωρείτε πως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο? Επίσης στο μέλλον εγκατάσταση μόνο chipset μητρικής και drivers της gpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα