CastorTroy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μου βγάζει μήνυμα "Diese E-Mail Adresse ist nicht zulässig" δηλ. ότι αυτή η διεύθυνση email δεν επιτρέπεται. Ξέρει κανείς γιατί;
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μπορούμε αν προλάβουμε να πάρουμε το key, να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα; Δηλαδή να συμπληρώσουμε μόνο τα στοιχεία στο πρώτο λινκ.
SpEcTer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Μπορούμε αν προλάβουμε να πάρουμε το key, να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα; Δηλαδή να συμπληρώσουμε μόνο τα στοιχεία στο πρώτο λινκ. εντος 7 ημερών πρέπει να το χρησιμοποιησεις Υ.Γ. Μου δωσε το septera core Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από SpEcTer 2
bfc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μου έδωσε το ίδιο παιχνίδι δύο φορές. Όποιος θέλει το κωδικό ας κάνει παράθεση αυτό το ποστ και θα του το στείλω.
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, bfc είπε Μου έδωσε το ίδιο παιχνίδι δύο φορές. Όποιος θέλει το κωδικό ας κάνει παράθεση αυτό το ποστ και θα του το στείλω. defence war μου εδωσε εμενα αν δεν ειναι το ιδιο στειλε ty
CastorTroy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, bfc είπε Μου έδωσε το ίδιο παιχνίδι δύο φορές. Όποιος θέλει το κωδικό ας κάνει παράθεση αυτό το ποστ και θα του το στείλω. Πως να σου πω όχι;; Latte Stand Tycoon πήρα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από CastorTroy
bfc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε defence war μου εδωσε εμενα αν δεν ειναι το ιδιο στειλε ty Πρόλαβες εσύ. Στο στέλνω! 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, bfc είπε Πρόλαβες εσύ. Στο στέλνω! thanks Space Pilgrim Episode II: Epsilon 1
iliasmach Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μου εμφανίζει μήνυμα ότι τελείωσαν τα κλειδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα