dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, jack124 είπε Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το oneui Είναι πολύ χύμα ειδικά οι ρυθμίσεις, βαρύ λειτουργικό Αν είναι χύμα το one ui , τότε τι να πουν κάτι χιαομι που ψάχνεις με.τις ώρες να βρεις κάτι .... 2 2
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Για προβλεψτε εγώ με s10e ποτε θα παρω το update? Σε καμια 10ρια μέρες?
AgiosEfraim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Αν είναι χύμα το one ui , τότε τι να πουν κάτι χιαομι που ψάχνεις με.τις ώρες να βρεις κάτι .... Το μονο λειτουργικό που δεν σε μπερδεύει ειναι το λειτουργικό που ξέρεις. Αυτοι που εχουν αλλαξει ενα δυο Xiaomi ξερουν που να βρουν αυτο που ψάχνουν, το ίδιο και αυτοι που εχουν Samsung, το ίδιο και αυτοι που εχουν iPhone. 3 1
madness12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, vagstef είπε Σου ήρθε update Ελλάδα ή σε άλλη χώρα; Γαλλιας
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, jack124 είπε Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το oneui Είναι πολύ χύμα ειδικά οι ρυθμίσεις, βαρύ λειτουργικό Τρελέ μου, σίγουρα μιλάς για το ίδιο UI ; Είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο ελαφρύ απ όλα (εκτός από stock android προφανώς) και οι ρυθμίσεις καθόλου χύμα. Ίσα ίσα. Δεν είμαι πλέον κάτοχος Android συσκευής, αλλά να λέμε τα πράγματα ως έχουν.
speedman_26 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 μια και κατοχος note ultra 20 οντως χανεσαι αλλα εχει αναζητηση σε ολα τα μενου γραφεις αυτο που θες και το βρισκεις ευκολα
dimitrisdim14 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, AgiosEfraim είπε Το μονο λειτουργικό που δεν σε μπερδεύει ειναι το λειτουργικό που ξέρεις. Αυτοι που εχουν αλλαξει ενα δυο Xiaomi ξερουν που να βρουν αυτο που ψάχνουν, το ίδιο και αυτοι που εχουν Samsung, το ίδιο και αυτοι που εχουν iPhone. Επειδή τα έχω δουλέψει όλα , mi ui , emui, iOS , vanilla , oxygen , windows phones , μπορώ να σου πω με ευκολία , ότι το one ui είναι μακράν καλύτερο από ολα
AgiosEfraim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Επειδή τα έχω δουλέψει όλα , mi ui , emui, iOS , vanilla , oxygen , windows phones , μπορώ να σου πω με ευκολία , ότι το one ui είναι μακράν καλύτερο από ολα ξεχασες το βασικότερο "κατα τη γνωμη σου". 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρατηρησεων συνεχεια. Χωρις βεβαια να εχει ολοκληρωθει ουτε ενας βασικος κυκλος φορτισης οποτε οποιοδηποτε συμπερασμα ειναι τουλαχιστον πρωιμο, η αυτονομια σε standby φαινεται επισης να εχει παει σε αλλο επιπεδο.. Επισης δειχνει snappier στην χρηση και η χρηστικοτητα του εχει βελτιωθει στα σημεια σε μικροπραγματακια.. Αλλα κυριως η αυτονομια σε standby (σε χρηση δεν μπορω να ξερω φυσικα ακομη) και με AOD ενεργοποιημενο,120Hz, BT/WiFi/LTE και χωρις μειωση επεξεργαστικης ισχυος, ουτε adaptive mode ολα αυτα.. Μονο 5G εχω απενεργοποιησει.. Σε συνδυασμο με την ταχυτητα του σαρωτη αποτυπωματων ηδη δυο τεραστια θεματα του UI 2.5 και του Android 10 στο S20 Ultra μου φαινεται να εχουν βελτιωθει δραστικα και οχι απλα αισθητα (και αυτο με χρηση whitestone dome glass).. Πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις, πραγματικα δειχνει major android update αναβαθμιση στην πραξη και οχι incremental και στα χαρτια, φαινεται να εχει δουλεψει αρκετα η Samsung στην νεα εκδοση.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r
dimitrisdim14 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AgiosEfraim είπε ξεχασες το βασικότερο "κατα τη γνωμη σου". Ε εννοείται αυτό ... Για μένα μίλησα .
LaryHimura Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, AgiosEfraim είπε Το μονο λειτουργικό που δεν σε μπερδεύει ειναι το λειτουργικό που ξέρεις. Αυτοι που εχουν αλλαξει ενα δυο Xiaomi ξερουν που να βρουν αυτο που ψάχνουν, το ίδιο και αυτοι που εχουν Samsung, το ίδιο και αυτοι που εχουν iPhone. Συμφωνω. Και εγώ που προέρχομαι απο MIUI (που στους περισσοτερους δεν αρέσει), έχουν περάσει 2 μήνες περίπου και δυσκολεύομαι ακόμα με το One UI. Είναι πραγματικά με τι έχει βολευτεί ο καθένας. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από LaryHimura
paris_chav Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Exoskeletor είπε Για προβλεψτε εγώ με s10e ποτε θα παρω το update? Σε καμια 10ρια μέρες? Δεν θα κάνω προσωπική πρόβλεψη αλλά βάσει χρονοδιαγραμμάτος, τα s10 series αναμένεται να λάβουν one ui 3 μέσα στον Γενάρη. 1
conscious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Πραγματικά τέλειο το OneUI κι εμένα με έχει βολέψει πολύ. Βέβαια με κάθε αναβάθμιση νομίζω πως η απόδοση της μπαταρίας χαλάει λίγο... Αλλά who cares? Ευκαιρία να αφήσουμε και λίγο το κινητό 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα