Mafado Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν υποστηριζεται αυτη η λειτουργια ειναι h/w limitation , μονο με το S21 series (λογικα) ευχαριστω πολυ καταλαβα τουλαχιστον εχουμε αυτο με τις κουρτινες bixby 120hz και εξοικονομηση ενεργειες..
panathatube Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30 Νοεμβρίου έλαβα το One UI 2.5. Μεγάλη βελτίωση από το ήδη πολύ καλό 2 όχι μόνο αισθητικά αλλά και χρηστικά, αφού αναβαθμίστηκαν και εφαρμογές της Samsung. Προσβλέπω στο ακόμα ομορφότερο One UI 3 και τα νέα χαρακτηριστικά του. Είμαι δε πολύ περίεργος τι θα κάνει η Samsung στο 4αρι. Πλέον προτιμώ κάποιες εφαρμογές της Samsung από της Google. Ναι καμία σχέση το One UI με το Samsung Experience για το Touch Wiz ούτε συζήτηση. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από panathatube 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Fixed Ω ναι το ειχα δει.. Απλα κραταω μια πισινη παροτι δεν πεφτει ποτε εξω αυτος..
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ω ναι το ειχα δει.. Απλα κραταω μια πισινη παροτι δεν πεφτει ποτε εξω αυτος.. Ειναι γατος ο μπαγασας.
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Tantalord είπε Ετοιμαστείτε για νέα κινητά. Νεο OneUI και Android 11 σε παλαιότερα κινητά της 1-2ετιας, θα αρχίσει τα κολλήματα με το update χαχχαχα Κλασική περίπτωση βλάβης https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=why+my+samsung+is+slow+after+the+update Αθάνατη Samsung με τις πατέντες σου!!! Προμελετημένο σχέδιο.🤑 Υ.Γ Εκ πείρας μιλάω από 2 συσκευές σε αχρηστία......😒 Εχω ολα τα S εκτος του 20 και ολα τα Note εκτος του 20 και του 7. Απο την μέρα που η Samsung εδωσε το One UI ολα τα μηχανηματα πανε σφαιρα ακομα και τώρα. 36 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Το touchwiz ειπε οχι το UI.. Το touchwiz ναι μεν ειχε features παντα αλλα ηταν lagfest με τοσο bloatware που κουβαλουσε το τηλεφωνο.. Τα SoC δεν ηταν τοσο προηγμενα ουτε ειχαν τοση μνημη για τοσα features.. Kαι ναι η μπαταρια παραμενει το σημαντικο προβλημα της Samsung .. Αραγε γιατι; cough Exyncough cough Το προβλημα ειναι οτι φετος με το S20 Ultra ηταν πολυ καλη παρα τα 120Hz always on και με το UI 2.5 την εριξε αισθητα.. Δεν ξερω μηπως το εκανε και επιτηδες να φτασει στα ιδια επιπεδα με το Note 20 Ultra.. Δεν καταλαβάινω τι θέμα εχετε με την μπαταρία. Δεν κατακρίνω. Ο κάθε ανθρωπος εχει διαφορετικές ανάγκες. Απλά εχω πραγματικά απορία. Εχω το Note 10+. Αν παω στο Battery Usage εχω κατα μέσο όρο 6 ώρες screen on time. εχω περιπου 10 ώρες ανοιχτό το 4G, ενα galaxy active2 μονιμα συνδεμενο, περιπου 6-7 ώρες την ημερα bluetooth ακουστικα και παιζω με favebook, messeger, youtube και youtube netflix. Φευγω απο το σπίτι στις 7 το πρωι και γυρνάω κατα τις 7. Και εχω ενα 12-18% μπαταρία ακομα. Αν ειναι μετα να παω καμια βολτα απλα το βαζω 10 λεπτα στο powerbank και μου το ξαναπαει ξερω γω στο 50% και ειμαι οκ. Τι ακριβως χρηση κανετε που δεν σας φτανει; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 οπως και να εχει τα samsung ειναι καλα τηλεφωνα. απλα πρεπει να πας στα 500+ ευρω για μια καλη συσκευη, οπως ολες δηλαδη.
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω που εχω το s10e η μπαταρία το απόγευμα εχει βγει οφ. Και παντα με dαrk mode έτσι Ακομα και με εξοικονόμηση μπαταρίας δε βγαζει την μέρα με τίποτα. Να δω πότε θα παρω το update και αν θα βελτιώσει την μπαταρία . αλλα με τα 3200mAh που εχει δε περιμενω πολλα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Exoskeletor
vagstef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 πάντως στο s20 όσο γρήγορα και να τελειώνει η μπαταρία (με την ανάλογη χρήση!!) η φόρτιση πάει σφαίρα ! πιο γρήγορη από το s10
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) S20+ μπαταρία 8 ώρες screen on time, σε εσωτερικό χώρο με φωτεινότητα στο 25% 60hz 1080. Απλά κλείστε τις εφαρμογές παρασκηνίου που δεν χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται να τρέχουν όλες . Τις περισσότερες τις έχω σε αδράνεια μόνιμα . Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από dimitrisdim14
dstilio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το θέμα με τη Samsung είναι ότι πολλές φορές αλλάζει η απόδοση της μπαταρίας μετά από updates που κάνει. Άρα το επηρεάζει το software της και ενώ θα περίμενες να γίνεται καλύτερη τελικά η απόδοση πέφτει. ασε που αν έχεις το s9 θα πάρεις αναβάθμιση του Αγίου Αυγούστου . 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Εχω ολα τα S εκτος του 20 και ολα τα Note εκτος του 20 και του 7. Απο την μέρα που η Samsung εδωσε το One UI ολα τα μηχανηματα πανε σφαιρα ακομα και τώρα. Δεν καταλαβάινω τι θέμα εχετε με την μπαταρία. Δεν κατακρίνω. Ο κάθε ανθρωπος εχει διαφορετικές ανάγκες. Απλά εχω πραγματικά απορία. Εχω το Note 10+. Αν παω στο Battery Usage εχω κατα μέσο όρο 6 ώρες screen on time. εχω περιπου 10 ώρες ανοιχτό το 4G, ενα galaxy active2 μονιμα συνδεμενο, περιπου 6-7 ώρες την ημερα bluetooth ακουστικα και παιζω με favebook, messeger, youtube και youtube netflix. Φευγω απο το σπίτι στις 7 το πρωι και γυρνάω κατα τις 7. Και εχω ενα 12-18% μπαταρία ακομα. Αν ειναι μετα να παω καμια βολτα απλα το βαζω 10 λεπτα στο powerbank και μου το ξαναπαει ξερω γω στο 50% και ειμαι οκ. Τι ακριβως χρηση κανετε που δεν σας φτανει; Αφου εχεις το Note 10+ φιλε μου δεν εχεις το ιδιο τηλεφωνο με εμενα. Πρωτη και σημαντικοτερη διαφορα.. Εχω τηλεφωνο με διαφορετικο SoC και 120Hz μονιμα ανοιχτα.. Αυτο και απο μονο του αρκει για να κανει την διαφορα ολη.. Επισης τονισα οτι η μπαταρια ηταν μια χαρα στο UI 2.1 ενω με το UI2.5 ξαφνικα επεσε 20% περιπου ολως τυχαιως. Αυτο συνεβη περιπου οταν βγηκε το Note 20 Ultra που ειχε μικροτερη μπαταρια απο το S20 Ultra και απο οτι φαινεται η πρωτη γενια των adaptive refresh rate δεν εκανε και το αναλογο compensate σε αυτονομια, αντιθετως αρχικα φανηκε να εχει χειροτερη αυτονομια συνολικα απο το S20Ultra.. Ισως να μην ηθελαν το Note 20 Ultra να δειχνει χειροτερο συνολικα σε αυτονομια απο το S20 Ultra.. Και για στο πω και αλλιως μετα βιας με το UI 2.5 εβγαζα 4μιση ωρες SoT οποτε η διαφορα ειναι σημαντικη..Και για να αποκλεισω placebo φαινομενα μπηκα στην διαδικασια να ξαναπερασω UI 2.1 και οντως η μπαταρια ξαναφτιαξε για ενα διαστημα. Μεχρι που πηρα καποια samsung updates που δεν μπορουσα να αποφυγω και χαλασε οποτε ξαναπηγα στο UI 2.5 δεν ειχε νοημα πλεον να κραταω το παλιο.. UPDATE Μολις περασα την Ελληνικη 11 της Vodafone και το τηλεφωνο δειχνει να εχει γινει πιο γρηγορο. Η πρωτη και σημαντικοτατη διαφορα που παρατηρησα ειναι ο σαρωτης αποτυπωματων!! Η ταχυτητα ειναι η μερα με την νυχτα με την τελευταια 10 version που ειχα.. Ανοιγει αμεσα και κανει το ανοιγμα του τηλεφωνου που καποιες φορες ηταν PITA πλεον piece of cake!! Τρομερη αλλαγη! Ασυμβατοτητες δεν παρατηρησα, περασα και το Galaxy Watch Active 2 LTE που εχω και ολες τις εφαρμογες απο backup και ολα μια χαρα μεχρι στιγμης.. Ας δουμε και σε θεμα αυτονομιας πως τα παει παντως πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r
hliastsek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε S20+ μπαταρία 8 ώρες screen on time, σε εσωτερικό χώρο με φωτεινότητα στο 25% 60hz 1080. Απλά κλείστε τις εφαρμογές παρασκηνίου που δεν χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται να τρέχουν όλες . Τις περισσότερες τις έχω σε αδράνεια μόνιμα . Αμαρτία να έχεις πληρώσει τοσα λεφτά και να μην εκμεταλλεύεσαι τα 120hz. Κάτοχος s20+ και εγω. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, hliastsek είπε Αμαρτία να έχεις πληρώσει τοσα λεφτά και να μην εκμεταλλεύεσαι τα 120hz. Κάτοχος s20+ και εγω. Έχω σεταρει το bixby routines , και όταν φεύγω από το σπίτι , βάζει εξοικονόμηση και 1080-60 όταν γυρνάω σπίτι , βγάζει την εξοικονόμηση , και το ξαναγρμυρναει στα 120, μιας και σπίτι τι φορτίζεις οπότε θες . Επίσης έχω βάλει και μια εφαρμογή που τρέχει σε 96 hz η οθόνη αν θες , οπότε εξοικονομείς μπαταρία κ από εκεί αν αντί για 120 βάλεις 96. Είναι και smooth και εξοικονομεί μπαταρία .
jack124 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το oneui Είναι πολύ χύμα ειδικά οι ρυθμίσεις, βαρύ λειτουργικό 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα