DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχεις επίσημη. Σε καλύπτει το ίδιο το κατάστημα με ό,τι αυτό σημαίνει. https://www.eglobalcentraleu.com/warranty-policy-eu Εντάξει αν δε βγάλει πρόβλημα με το καλημέρα, δύσκολα να σου παρουσιάσει μέχρι τα 2 χρόνια. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από DownUNDERground
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Δεν έχεις επίσημη. Σε καλύπτει το ίδιο το κατάστημα με ό,τι αυτό σημαίνει. https://www.eglobalcentraleu.com/warranty-policy-eu Εντάξει αν δε βγάλει πρόβλημα με το καλημέρα, δύσκολα να σου παρουσιάσει μέχρι τα 2 χρόνια. Όπως τα λες, υπάρχει πάντα ένα ρίσκο όταν ψωνίζεις από grey market, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δε θα σε εξυπηρετήσει. Υπόψην μόνο, ότι τα έξοδα αποστολής, τα πληρώνεις εσύ, και ας είναι στην εγγύηση. 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, outlaw star είπε Υπόψην μόνο, ότι τα έξοδα αποστολής, τα πληρώνεις εσύ, και ας είναι στην εγγύηση. Αν έχεις πληρώσει με paypal σου καλύπτει αυτό τα έξοδα επιστροφής μέχρι κάποιο ποσό. 1
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Αν έχεις πληρώσει με paypal σου καλύπτει αυτό τα έξοδα επιστροφής μέχρι κάποιο ποσό. A ok, αυτό δε το γνώριζα (good tip!), οπότε άλλος ένας λόγος που συμφέρει γενικά ως αγορά από εξωτερικό.
georgep800 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, Απο ποια χώρα αποστέλλει τα προϊόντα το κατάστημα;
DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, outlaw star είπε A ok, αυτό δε το γνώριζα (good tip!), οπότε άλλος ένας λόγος που συμφέρει γενικά ως αγορά από εξωτερικό. Ενεργοποιείς πρώτα την υπηρεσία: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns 1 ώρα πριν, georgep800 είπε Καλημέρα, Απο ποια χώρα αποστέλλει τα προϊόντα το κατάστημα; Hong Kong αν θυμάμαι καλά. 1
outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, georgep800 είπε Καλημέρα, Απο ποια χώρα αποστέλλει τα προϊόντα το κατάστημα; Εμένα στο tracking number ελεγε από Ολλανδία πάντως ότι έφυγε. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει προηγηθεί μεταφορά από Κίνα, και φαίνεται από Ολλανδία για αποφυγή τελωνείων.
DownUNDERground Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, outlaw star είπε Εμένα στο tracking number ελεγε από Ολλανδία πάντως ότι έφυγε. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει προηγηθεί μεταφορά από Κίνα, και φαίνεται από Ολλανδία για αποφυγή τελωνείων. Κάπως έτσι. Τριγωνική αποστολή γίνεται. Hong Kong -> Ολλανδία -> Ελλάδα.
spacestar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, salazar1991 είπε Με εγγύηση τί παίζει? Τη στελνεις πισω και κανεις μια προσευχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα