Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φανταστική μηχανούλα mirrorless της Fuji σε τρομερή τιμή

https://www.eglobalcentraleu.com/fujifilm-x-t30-mirrorless-digital-cameras-charcoal-silver-body-only-1.html

Το eglobal είναι grey market, αλλά θεωρείται αξιόπιστο και έχει πληρωμή μέσω paypal

2 φίλοι έχουν παραγγείλει φακό και κάμερα και τους ήρθαν κανονικά σε 2 εβδομάδες

Εγώ έριξα μια παραγγελία, η τιμή είναι καταπληκτική.

Ελλάδα από 809 € https://www.skroutz.gr/c/1914/mirrorless-fwtografikes-mhxanes/m/2280/Fujifilm.html?from=catspan&keyphrase=fuji+xt30&order_by=pricevat&order_dir=asc

Και στο εξωτερικό γενικά παίζει γύρω στα 750 - 800

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6470910_-x-t30-fujifilm.html#offerList

Αφορά  μόνο το σώμα. 

Επεξ/σία από outlaw star
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω παρει μια gopro 8 απο εκει.Ολα κυλισαν ομαλα.

Γενικα το site εχει κανει πολυ καλες τιμες σε ολα τα προιοντα.Ειδικα η sony rx100  σειρα που ζαχαρωνω,τις εχει χαμηλοτερη τιμη ακομα και απο αυτες που πωλουνται εδω μεσα μεταχειρισμενες

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, exitpc είπε

Εχω παρει μια gopro 8 απο εκει.Ολα κυλισαν ομαλα.

Γενικα το site εχει κανει πολυ καλες τιμες σε ολα τα προιοντα.Ειδικα η sony rx100  σειρα που ζαχαρωνω,τις εχει χαμηλοτερη τιμη ακομα και απο αυτες που πωλουνται εδω μεσα μεταχειρισμενες

Ναι, όπως τα λες, πάντα θα βρεις καλύτερες τιμές.

Την κοίταγα και εγώ την RX 100 VII, επίσης σε εξαιρετική τιμή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, outlaw star είπε

Η φανταστική μηχανούλα mirrorless της Fuji σε τρομερή τιμή

https://www.eglobalcentraleu.com/fujifilm-x-t30-mirrorless-digital-cameras-charcoal-silver-body-only-1.html

Το eglobal είναι grey market, αλλά θεωρείται αξιόπιστο και έχει πληρωμή μέσω paypal

2 φίλοι έχουν παραγγείλει φακό και κάμερα και τους ήρθαν κανονικά σε 2 εβδομάδες

Εγώ έριξα μια παραγγελία, η τιμή είναι καταπληκτική.

Ελλάδα από 889 € https://www.skroutz.gr/c/1914/mirrorless-fwtografikes-mhxanes/m/2280/Fujifilm.html?from=catspan&keyphrase=fuji+xt30&order_by=pricevat&order_dir=asc

Και στο εξωτερικό γενικά παίζει γύρω στα 750 - 800

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6470910_-x-t30-fujifilm.html#offerList

Αφορά  μόνο το σώμα. 

Καλή προσφορά, θα την χτύπαγα αν δεν είχα πάρει την x-t200 από τις black friday προσφορές του amazon. Εκείνη έβγαινε στα 489€ με το kit lens και άλλα 12€ μεταφορικά.

Πάντως η x-t30 είναι από τα δυνατότερα εργαλεία στην κατηγορία, όποιος είναι στο ψάξιμο αξίζει να την πάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Το site ειναι σιγουρα αξιοπιστο?

Πως ειναι δυνατον να εχει τις χαμηλοτερες τιμες στην αγορα σε αρκετα προιοντα και να μην ειναι γνωστο στον χωρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος xe-2 και 3 φακών, του 18-55, του 27mm pancake και του 35f1.4... Με ξύνει το χέρι μου... Μου αρέσει που περιμένω και για το καινούργιο ipad pro... Το βλέπω να καίγεται...μηχανάρα η συγκεκριμένη με κοινό παράνομο των περισσότερων που την έχουν, το άκυρο σημείο που έχουν τοποθετήσει τα τζιμάνια της fuji το Q button. Να φανταστείτε έβγαλε η ίδια η fuji firmware update για να μην ενεργοποιείται τόσο εύκολα το Q, να χρειάζεται να το πατήσει κάποιος πιο πολύ ώρα. Άλλοι χρήστες το έχουν απενεργοποιήσει εντελώς, να μην κάνει τίποτα. Η τιμή δεν θέλει σχόλια... Το ότι όντως είναι grey market είναι ένα θέμα αλλά τέτοια τιμή αλλιώς δεν παίρνεις...χμμ...να την χτυπήσω, να μην την χτυπήσω...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hi I Am Yogurt είπε

Πως ειναι δυνατον να εχει τις χαμηλοτερες τιμες στην αγορα σε αρκετα προιοντα και να μην ειναι γνωστο στον χωρο?

Δεν πληρώνεις το ΦΠΑ.

Είναι γνωστό στο χώρο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τρομερή τιμη!

Απλά να ξέρετε οτι οι φακοί είναι σε τιμές χρυσού. Θέλει συνειδητοποιημένους επενδυτές το όλο σύστημα της fuji 😋

[ Όποιος θέλει να κινηθεί φθηνά, να πάρει μια Canon m50, να της βάλει εναν adaptor των 20ε πάνω, και έχει διαθέσιμη όλη τη γκάμα των παλιότερων φακών EF & EF-S Mount σε τιμές χώμα. ] 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, hpdra είπε

Τρομερή τιμη!

Απλά να ξέρετε οτι οι φακοί είναι σε τιμές χρυσού. Θέλει συνειδητοποιημένους επενδυτές το όλο σύστημα της fuji 😋

[ Όποιος θέλει να κινηθεί φθηνά, να πάρει μια Canon m50, να της βάλει εναν adaptor των 20ε πάνω, και έχει διαθέσιμη όλη τη γκάμα των παλιότερων φακών EF & EF-S Mount σε τιμές χώμα. ] 

Όντως οι φακοί της fuji είναι σχετικά ακριβοί, όμως έχουν εξαιρετική ποιότητα στα οπτικά, στην κατασκευή και οι πιο καινούργιοι και στους εσωτερικούς μηχανισμούς για το focus. Δεν έχω μετανιώσει για κανέναν από τους φακούς που έχω πάρει. Ο "κιτ" 18-55 μάλιστα μόνο κιτ δεν είναι θεωρώ. Παραπάνω από αξιοπρεπείς ειδικά σε σχέση με τους περισσότερους άλλων εταιρειών στις apsc. Συμφωνώ απόλυτα ότι θέλει συνειδητοποιημένους αγοραστές.

Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Όντως οι φακοί της fuji είναι σχετικά ακριβοί, όμως έχουν εξαιρετική ποιότητα στα οπτικά, στην κατασκευή και οι πιο καινούργιοι και στους εσωτερικούς μηχανισμούς για το focus. Δεν έχω μετανιώσει για κανέναν από τους φακούς που έχω πάρει παρότι είναι από την πρώτη φουρνιά των φακών της. Ο "κιτ" 18-55 μάλιστα μόνο κιτ δεν είναι θεωρώ. Παραπάνω από αξιοπρεπείς ειδικά σε σχέση με τους περισσότερους άλλων εταιρειών στις apsc. Συμφωνώ απόλυτα ότι θέλει συνειδητοποιημένους αγοραστές.

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, topswnio είπε

Δεν είναι άλλη. Απλά στα 580€ είναι χωρίς φακό. Στα 820€ είναι με τον κιτ φακό. Άρα ουσιαστικά αν τώρα ξεκινάς, σε αυτό το listing στα 820€ πρέπει να πας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Hi I Am Yogurt είπε

5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Δεν πληρώνεις το ΦΠΑ.

Είναι γνωστό στο χώρο.

Είναι προϊόντα που προορίζονται για διαφορετικές αγορές (π.χ. σε πιο φθηνές τιμές) από αυτές που πωλούνται (στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Ευρώπη) χωρίς την άδεια/εγγύηση του επίσημου αντιπροσώπου.

Εγώ είχα πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί μια  Sony a6300 που προορίζονταν για τη Μέση Ανατολή (το βρήκα από τους κωδικούς του συγκεκριμένου προϊόντος) πριν 1.5 χρόνο. Η μηχανη δεν είχε κάποια διαφορά από αυτήν που πωλούνταν στην Ευρώπη. Την είχα αγοράσει 510 ευρώ από 800 που στοίχιζε τότε στο Σκρουτζ. Το ίδιο έκανε και ο αδερφός μου (Sony Α7-ΙΙΙ 1400 ευρώ από 1800-1900 στο Σκρουτζ πριν από μερικούς μήνες). Μέχρι τώρα δουλεύουν και οι δυο καλά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Τι είναι Grey market;

Επεξ/σία από Johndos
  • Like 1
Δημοσ.

3 παραγγελίες που έχω κάνει, όλες έκαναν 1 μήνα τουλάχιστον για να έρθουν. 

Κατά τ'άλλα, όλα καλά απλώς αργεί να φανεί το tracking number στο σύστημα 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορία η μηχανή μου ήρθε σήμερα, 32 ημέρες από παραγγελία στο σπίτι, με γενική ταχυδρομική.

Όλα καλά, ο χρόνος παράδοσης (γιορτές + covid), μου φαίνεται απολύτως ρεαλιστικός, και θα ξαναψώνιζα από αυτούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...