MrJohn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ένα πρόβλημα κατά τη χρήση της Siri. Ενώ αναγνωρίζει κανονικά την φωνή μου (και την άπταιστη greeklish προφορά μου :Ρ) και όλες τις εντολές μου, δε πραγματοποιεί τις κλήσεις. Ξεκινάει με τα ‘‘I’m on it, still working ’’ μέχρι που μου λέει να προσπαθήσω ξανά. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο θέμα; Με δυσκολεύει λίγο γιατί χρησιμοποιώ συχνά τις φωνητικές εντολές και κυρίως τις κλήσεις όταν έχω το κινητό στην τσέπη (ή όταν μαγειρεύω και θέλω να πάρω την μάνα μου να την ρωτήσω πως να κάνω σωστά τα γιουβαρλάκια :Ρ) Εχω το 8 plus στην τελευταία έκδοση
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MrJohn είπε Καλησπέρα, Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ένα πρόβλημα κατά τη χρήση της Siri. Ενώ αναγνωρίζει κανονικά την φωνή μου (και την άπταιστη greeklish προφορά μου :Ρ) και όλες τις εντολές μου, δε πραγματοποιεί τις κλήσεις. Ξεκινάει με τα ‘‘I’m on it, still working ’’ μέχρι που μου λέει να προσπαθήσω ξανά. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο θέμα; Με δυσκολεύει λίγο γιατί χρησιμοποιώ συχνά τις φωνητικές εντολές και κυρίως τις κλήσεις όταν έχω το κινητό στην τσέπη (ή όταν μαγειρεύω και θέλω να πάρω την μάνα μου να την ρωτήσω πως να κάνω σωστά τα γιουβαρλάκια :Ρ) Εχω το 8 plus στην τελευταία έκδοση Γενικό μάλλον είναι. Μερικές φορές το κάνει, μερικές όχι. Γενικό λέω επειδή ΟΛΟΙ οι δικοί μου, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα και τώρα που σου γράφω έκανα δοκιμή και μου λέει "still working μπλα μπλα"
MrJohn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή δεν έχω δει κάποια αναφορά όσο και αν έψαξα, για αυτό μου έκανε εντύπωση. οπότε περιμένουμε μια αναβάθμιση μήπως διορθωθεί.
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, MrJohn είπε Επειδή δεν έχω δει κάποια αναφορά όσο και αν έψαξα, για αυτό μου έκανε εντύπωση. οπότε περιμένουμε μια αναβάθμιση μήπως διορθωθεί. Πάντως θέμα ίντερνετ και θέμα συσκευής δεν πρέπει να είναι, γιατί έχω 11 pro max και το κάνει και με wifi και με 4g. Μετά από reboot στρώνει αλλά ξεκινάει πάλι τα ίδια μετά τις 3-4 φωνητικές εντολές οι οποίες είναι φουλ απλές.
MrJohn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις έμαθα από μια φίλη ότι σε iPhone 8 Plus λειτουργεί κανονικά. Διάβασα για το reboot αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Ένα παραπάνω από την στιγμή που λες ότι επανεμφανίζεται το πρόβλημα μετά από λίγο. Ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα