Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για να έχεις την αναπαραγωγή Atmos, όπου υποστηρίζεται, θα χρειαστείς σύνδεση με hdmi 2.1 της soundbar με τη τηλεόραση. Από την earc έξοδο της τηλεόρασης στην arc της ηχόμπαρας. Όποτε υποστηρίζεται το Atmos γυρίζει αυτόματα και σε ενημερώνει με κυλιόμενο μήνυμα στην οθόνη της soundbar. Το πλεονέκτημα του earc είναι πως συνδέδεις τη τηλεόραση με τη soundbar και μετά οτιδήποτε συνδέεις μέσω  HDMI στη τηλεόραση, αναπαράγεται από τη soundbar χωρίς την ανάγκη άλλων συνδέσεων.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, ενδιαφερομαι για την ηχομπαρα+τα 2 ασυρματα ηχεια, και θελω να τη σνδεσω με την Sony 9096. ειχα σκεφτει για Ηome cinema (ενυσχυτη και ηχεια), αλλα ναυαγει η ιδεα ρε γαμωτο γιατι ειμαι σε πολυκατοικια και θα εχω θεμα με γειτονες.. Βασικα οπως τα λεει και TS ειμαι κ εγω..

τεσπα, αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι απο την Tv τα αρχεια που εχω κατεβασει με ηχο true HD 7.1 θα περναει ο ηχος με passthrou ARC απο την tv στην ηχομπαρα? υποστηριζει trueHD η ηχομπαρα? δεν το ειδα καπου στα specs... 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα, eνδιαφέρομαι και εγώ για τη συγκεκριμένη soundbar απλά θέλω να δω αν όντως υποστηρίζεται το dolby atmos από την τηλεόραση μου. Έχω μια Philips 50pus6503/12 όπου σαν χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας έχει στο πλαϊνό τμήμα της τηλεόρασης:
• Υποδοχή κοινής διασύνδεσης: CI+/CAM
• USB 2 - USB 2.0
• Είσοδος HDMI 3 - MHL - UHD - HDR
• Ακουστικά - Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 χιλ.

Στο πίσω τμήμα της τηλεόρασης
• YPbPr: Y Pb Pr, Audio L/R
• CVBS: CVBS, Audio L/R (κοινή χρήση με το YPbPr)

Και στο κάτω μέρος τηλεόρασης
• Έξοδος ήχου - Οπτική Toslink
• USB 1 - USB 3.0
• Δίκτυο LAN - RJ45
• Δορυφορικός δέκτης
• Κεραία (75 ohm)
• Είσοδος HDMI 1 - ARC - UHD
• Είσοδος HDMI 2 - UHD - HDR

Βλέπω ότι έχει είσοδο HDMI ARC. Αυτό αρκεί με ένα καλώδιο HDMI 2.1 ή χρειαζεται είσοδος earc?

Επεξ/σία από Kallikrates
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kallikrates είπε

Καλησπέρα και από εμένα, eνδιαφέρομαι και εγώ για τη συγκεκριμένη soundbar απλά θέλω να δω αν όντως υποστηρίζεται το dolby atmos από την τηλεόραση μου. Έχω μια Philips 50pus6503/12 όπου σαν χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας έχει στο πλαϊνό τμήμα της τηλεόρασης:
• Υποδοχή κοινής διασύνδεσης: CI+/CAM
• USB 2 - USB 2.0
• Είσοδος HDMI 3 - MHL - UHD - HDR
• Ακουστικά - Στερεοφωνική υποδοχή mini 3,5 χιλ.

Στο πίσω τμήμα της τηλεόρασης
• YPbPr: Y Pb Pr, Audio L/R
• CVBS: CVBS, Audio L/R (κοινή χρήση με το YPbPr)

Και στο κάτω μέρος τηλεόρασης
• Έξοδος ήχου - Οπτική Toslink
• USB 1 - USB 3.0
• Δίκτυο LAN - RJ45
• Δορυφορικός δέκτης
• Κεραία (75 ohm)
• Είσοδος HDMI 1 - ARC - UHD
• Είσοδος HDMI 2 - UHD - HDR

Βλέπω ότι έχει είσοδο HDMI ARC. Αυτό αρκεί με ένα καλώδιο HDMI 2.1 ή χρειαζεται είσοδος earc?

https://www.displayspecifications.com/en/model/650910c7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...