Θοδωρής005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Εχω ένα pc με καλά πραγματα πάνω δηλαδή λειτουργεί για απλή χρήση σκέφτομαι να τον αναβάθμισω λίγο χωρίς να δώσω πολλα χρήματα και σκέφτομαι να βάλω Sapphire VGA Radeon RX 550 4 GB 110€ από πλαισιο η πιο φθηνή με 4gb από Ελλάδα σε συνδυασμό με Intel Core i3 9100f και 8×2 μνημη ram που έχω αξίζει να τα παρω ; ουσιαστικά τα παιχνιδια που θέλω να παιζω είναι Euro truck simulator 2 και war thunder και κάποια απλά δεν θέλω υψηλές αποδόσεις όπως fornite και τετοια αξίζει;
Θοδωρής005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Πριν από λίγες μέρες αναβαθμισα το pc με Intel Core i3 9100f και radeon rx 550 όμως έχω Ραμ 4 GB αυτό θα επιδράσει τα γραφικά που έχω μόνο 4 gb ram η επειδή είναι καλά τα αλλά θα μπορώ νά παιξω στα medium γραφικά war thunder
niko13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Πριν από λίγες μέρες αναβαθμισα το pc με Intel Core i3 9100f και radeon rx 550 όμως έχω Ραμ 4 GB αυτό θα επιδράσει τα γραφικά που έχω μόνο 4 gb ram η επειδή είναι καλά τα αλλά θα μπορώ νά παιξω στα medium γραφικά war thunder Φανταζομαι εννοεις πως η vram της gpu ειναι 4gb k οχι η συνολικη ram του συστηματος....Θα μπορεις να το τρεξεις ιδιαιτερα σε medium που αναφερεις..δυστυχως οσο καλο k αν ειναι το υπολοιπο συστημα δεν μπορει να παρασυρει την καρτα γραφικων σε καλυτερες επιδοσεις.. Μονο να την εκμεταλλευτει στο 100%..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα