AccountSaver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 θα το γράψω σε αυτό και στο άλλο θέμα,έστειλα αίτηση βιογραφικού στο πλαίσιο για πωλητής Θεσσαλονίκη,αλλα δεν με ενδιαφέρει τόσο ο πωλητής όσο το Hardware Service. Έχετε να μου πείτε τίποτα σαν συμβουλή ?
gilardino Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 θα το γράψω σε αυτό και στο άλλο θέμα,έστειλα αίτηση βιογραφικού στο πλαίσιο για πωλητής Θεσσαλονίκη,αλλα δεν με ενδιαφέρει τόσο ο πωλητής όσο το Hardware Service.Έχετε να μου πείτε τίποτα σαν συμβουλή ? καλη τυχη!!!
AccountSaver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καλη τυχη!!! ευχαριστώ,αλλά γνωρίζεις τίποτα επί τους θέματος ? ή έχεις ακούσει τίποτα ?
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δουλευα πριν απο 7 χρονια και για 2 χρονια τεχνικος υπολογιστων.8 ωρο και πανω.600ευρω και μισα ενσημα.ευτυχως αλλαξα δουλεια και κρατησα το τεχνικος υπολογιστων σαν δευτερη δουλεια για να συμπληρωνω τα προς το ζην.ετσι καπως αξιζει γιατι εσυ καθοριζεις πελατες και ειναι κατι εξτρα εκει που δεν το περιμενεις.ολα αυτα αρκει να μην δουλευεις 12 ωρο στην πρωτη σου δουλεια βεβαια.
gilardino Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 οχι και τα καλυτερα,απο αποψεις αλλων περισσσοτερο και λιγοτερο απο προσωπικη μου εμπειρια...αλλα ας μη σε αποθαρρυνω...καθε περιπτωση εξαλλου ειναι διαφορετικη...
AccountSaver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ωχ,κατάλαβα.Εγώ παιδιά ακόμα σπουδάζω προγραμματιστής το θέμα της δουλειάς απλά το κοιτάω στο πλαίσιο ΜΟΝΟ και μόνο για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και γιατί έχω όρεξη τίποτα άλλο,ούτε καριέρα ούτε τίποτα...
nio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 που το ξεθάψατε αυτό ρε παιδιά... 5 χρόνια μετά... αφού διάβαζα από την αρχή το θέμα, και όταν έπεσα πάνω στα δικά μου ποστ, άρχισα να βρίζω και να λέω ποιος είναι αυτός που λέει oτι έχει κάνει τις δικές μου εγκαταστάσεις... 5 χρόνια μετά λοιπόν, αφού έφυγα από την εισαγωγική για να πάω στο ναυτικό να υπηρετήσω, αποφάσισα να ψαχτώ αλλού.. πήγα στην Peugeot και έπαιρνα ακόμα καλυτέρα χρήματα.. (το πλαίσιο με είχε απορρίψει ως over qualified για υπεύθυνο τεχνικού τμήματος...) Βαρέθηκα, έφυγα και από εκεί και μόνο με την πελατεία μου καταφέρνω να δουλεύω όποτε θέλω, και τις υπόλοιπες μέρες να κάνω διακοπές! (ασφάλιση ΟΓΑ, όχι ΤΕΒΕ) Πριν ένα μήνα ήμουν Γερμανία για 15 μέρες σχεδόν και τώρα Καστοριά για 15 μέρες ακριβώς! Τέλη Μάρτη θα είμαι Κρήτη για Κανά δεκαήμερο... Τα ίδια και ο κολλητός μου που τις κάνουμε παρέα τις δουλειές μας... που θέλω να καταλήξω... Χρήματα υπάρχουν. Ζήτηση για καλούς τεχνικούς υπάρχει! (τονίζω το καλούς) τα τελευταία χρόνια έχει φάει πολλές φόλες ο κόσμος, και πλέον ξέρει να ξεχωρίζει... Αν δεν είχα και προβλήματα υγείας + κάλο στον εγκέφαλο, θα μάζευα λεφτά για αργότερα και δεν θα τα σκορπούσα έτσι... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... στα παλιότερα ποστ, υπάρχει νομίζω, το κλειδί της επιτυχίας... και αυτό αποτελείται από πολλά μικρότερα κλειδιά... εξειδίκευση και ολοκλήρωση, εμπειρία, σωστό παρουσιαστικό (έστω και αν νιώθετε άβολα πχ με τη γραβάτα) μέχρι τα πιο απλά.... σωστή, πλήρης και ταξινομημένη εργαλειοθήκη (είτε μιλάμε για κατσαβίδια είτε για αρχεία στο στικακι) κλπ... Δουλειές υπάρχουν, και κυρίως για τους έχοντες πτυχία... (μπορεί να είναι άχρηστα σχεδόν σε γνώσεις, αλλά αφού τα ζητάνε...) Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πάθος... αυτό έχω μόνο να πω ακόμα... Αν το κάνετε, πιστεύω θα πετύχετε... Αν συμβιβάζεστε... Τότε συμβιβαστείτε και με τα 600...
AccountSaver Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 που το ξεθάψατε αυτό ρε παιδιά... 5 χρόνια μετά... αφού διάβαζα από την αρχή το θέμα, και όταν έπεσα πάνω στα δικά μου ποστ, άρχισα να βρίζω και να λέω ποιος είναι αυτός που λέει oτι έχει κάνει τις δικές μου εγκαταστάσεις... 5 χρόνια μετά λοιπόν, αφού έφυγα από την εισαγωγική για να πάω στο ναυτικό να υπηρετήσω, αποφάσισα να ψαχτώ αλλού.. πήγα στην Peugeot και έπαιρνα ακόμα καλυτέρα χρήματα.. (το πλαίσιο με είχε απορρίψει ως over qualified για υπεύθυνο τεχνικού τμήματος...) Βαρέθηκα, έφυγα και από εκεί και μόνο με την πελατεία μου καταφέρνω να δουλεύω όποτε θέλω, και τις υπόλοιπες μέρες να κάνω διακοπές! (ασφάλιση ΟΓΑ, όχι ΤΕΒΕ) Πριν ένα μήνα ήμουν Γερμανία για 15 μέρες σχεδόν και τώρα Καστοριά για 15 μέρες ακριβώς! Τέλη Μάρτη θα είμαι Κρήτη για Κανά δεκαήμερο... Τα ίδια και ο κολλητός μου που τις κάνουμε παρέα τις δουλειές μας... που θέλω να καταλήξω... Χρήματα υπάρχουν. Ζήτηση για καλούς τεχνικούς υπάρχει! (τονίζω το καλούς) τα τελευταία χρόνια έχει φάει πολλές φόλες ο κόσμος, και πλέον ξέρει να ξεχωρίζει... Αν δεν είχα και προβλήματα υγείας + κάλο στον εγκέφαλο, θα μάζευα λεφτά για αργότερα και δεν θα τα σκορπούσα έτσι... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... στα παλιότερα ποστ, υπάρχει νομίζω, το κλειδί της επιτυχίας... και αυτό αποτελείται από πολλά μικρότερα κλειδιά... εξειδίκευση και ολοκλήρωση, εμπειρία, σωστό παρουσιαστικό (έστω και αν νιώθετε άβολα πχ με τη γραβάτα) μέχρι τα πιο απλά.... σωστή, πλήρης και ταξινομημένη εργαλειοθήκη (είτε μιλάμε για κατσαβίδια είτε για αρχεία στο στικακι) κλπ... Δουλειές υπάρχουν, και κυρίως για τους έχοντες πτυχία... (μπορεί να είναι άχρηστα σχεδόν σε γνώσεις, αλλά αφού τα ζητάνε...) Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πάθος... αυτό έχω μόνο να πω ακόμα... Αν το κάνετε, πιστεύω θα πετύχετε... Αν συμβιβάζεστε... Τότε συμβιβαστείτε και με τα 600... τώρα θα με κάνεις να ψάξω όλο το θέμα,στην παρέα μου και στους φίλους μου ακόμα και γνωστούς σε όλους βοηθάω και φτείαχνω τους υπολογιστές τους,γιατί έχω ΌΝΤΩΣ μπόλικο μεράκι ... απλά απο οτι φαίνετε δεν μπορώ να βρώ σωστό μέρος για να ψάξω.
vellamos_power Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 θα σας πω την δικια μου εμπειρια.ειμαι τεχνικος απο τα 15 μου σε ενα μαγαζι.ειμαι 25 χρονων εχω πτυχιο απο πανεπιστημιο πατρων και δεν μου δινουν πανω απο 700 ευρο και ας κανω την περισσοτερη δουλεια.να φανταστητεξεπεταω πανω απο 15 η/υ την μερα με κερδοσ για το μαγαζι περιπου 600 την μερα(πηγαινω σε σπιτια μαγαζια νετκαφε υπηρεσιες σχολεια παντου)και δεν μου δεινει σχεδον τπτ.και σκεφτομαι να φυγω.τι λετε εσεις?για αυξηση δε το συζηταει....
d3m0n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ψάξε για κάτι καλύτερο σε καμιά εταιρία π.χ.,αφού έχεις και πτυχίο θα βρεις σχετικά εύκολα και με 1000+ ευρώ μισθό.Αλλά πριν βρεις κάτι καλύτερο μην φύγεις από την δουλειά που είσαι. Τι στο καλό παιδιά με σοβαρά πτυχία είστε,είναι δυνατόν να κάθεστε και να σας εκμεταλλεύεται ο καθένας ;
Ypnovatis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ψάξε για κάτι καλύτερο σε καμιά εταιρία π.χ.,αφού έχεις και πτυχίο θα βρεις σχετικά εύκολα και με 1000+ ευρώ μισθό.Αλλά πριν βρεις κάτι καλύτερο μην φύγεις από την δουλειά που είσαι.Τι στο καλό παιδιά με σοβαρά πτυχία είστε,είναι δυνατόν να κάθεστε και να σας εκμεταλλεύεται ο καθένας ; O φόβος φυλάει τα έρμα αγαπητέ...
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 θα σας πω την δικια μου εμπειρια.ειμαι τεχνικος απο τα 15 μου σε ενα μαγαζι.ειμαι 25 χρονων εχω πτυχιο απο πανεπιστημιο πατρων και δεν μου δινουν πανω απο 700 ευρο και ας κανω την περισσοτερη δουλεια.να φανταστητεξεπεταω πανω απο 15 η/υ την μερα με κερδοσ για το μαγαζι περιπου 600 την μερα(πηγαινω σε σπιτια μαγαζια νετκαφε υπηρεσιες σχολεια παντου)και δεν μου δεινει σχεδον τπτ.και σκεφτομαι να φυγω.τι λετε εσεις?για αυξηση δε το συζηταει.... αν βρεις κατι αλλο καντην.μετα θα σε εκτιμησει αλλα θα ειναι αργα.
grimpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μαυρακος θα εισαι μια ζωη. Κανε κανενα σεμιναριο σε πωλησεις/μαρκετιν και εαν θες Πλαισιο, μονο σαν πωλητης. Τεχνικες γνωσεις εχεις, μπλα μπλα θελει, μοστρα και καπατσωμα. Η Ελλαδα εχει γεμισει με ημιμαθεις πιτσιρικαδες τεχνικους η/υ απο το 1998 και επειτα, η μεγαλη επανασταση της Ελληνικης οικογενειας που ηθελε να μαθει το παιδι της "Κονμπιουτερ" κατασταλαξε στα 600 ευρώ γραμμης παραγωγης TuvloX . Βρες κατι αλλο απο υπολογιστες, χρησιμοποιησε τα κομπιουτερακια για εξτρα χαρτζηλικι στον κυκλο σου. Survive and thrive.
lunatic89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Σου ευχομαι να βρεις κατι αλλο φιλε μου κ να φυγεις γρηγορα απ τον δυνάστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.