Dev_angel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παίδες. θελω να προπαραγγείλω το Cyberpunk 2077 για PC και επειδή δεν έχω προπαραγγείλει ποτέ θα ήθελα να προτείνετε κάποιο έμπιστο και καλό μαγαζί. Κατά προτίμηση να μην παραδίδει με ACS. 1
DimosthenisG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Dev_angel είπε Καλησπέρα παίδες. θελω να προπαραγγείλω το Cyberpunk 2077 για PC και επειδή δεν έχω προπαραγγείλει ποτέ θα ήθελα να προτείνετε κάποιο έμπιστο και καλό μαγαζί. Κατά προτίμηση να μην παραδίδει με ACS. Κατέβασε το από το ίντερνετ 1
Dev_angel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δε θέλω ειναι από τις λίγες εταιρείες που αξίζουν λεφτά. Επίσης θέλω να το έχω physical. 5 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Κατέβασε το από το ίντερνετ
DimosthenisG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dev_angel είπε Δε θέλω ειναι από τις λίγες εταιρείες που αξίζουν λεφτά. Επίσης θέλω να το έχω physical. Αγόρασε το digital και μετά από κάνα χρόνο πάρε την σπέσιαλ έκδοση σε καλύτερη τιμή 😉
NickTG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 56 minutes ago, DimosthenisG said: Αγόρασε το digital και μετά από κάνα χρόνο πάρε την σπέσιαλ έκδοση σε καλύτερη τιμή 😉 2 εκδόσεις έχει το παιχνίδι. Την απλή και την Collector's. Τη συλλεκτική δεν τη βρίσκεις ούτε τώρα οπότε δύσκολα να υπάρχει σε ένα χρόνο σε καλύτερη τιμή. Εκτός αν εννοείς ως special κάποια μελλοντική έκδοση με τυχόν DLC και λοιπά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα